Pa zato i jesu lošiji, on im je i bio prevaga, realno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ne znam gdje su vam dobre tekme kad fasujemo po 2 komada....meni nisu, to je propuh nazad...i opet tu napad vadi odbranu da ne bi prosuli poene radi njih....a glavni krivac je veza koji ne igraju defanzivne zadatke tj.zaborave ih nekad jer uglavnom primamo iz druge lopte, odbijena odbranjena lopta i onda pada pred protivnicke igrace koji natrcavaju a nasa veza gleda jer se nisu pomakli....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Pa ne igra odbranu 4 igraca vec 11Denchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:14Ja ne znam gdje su vam dobre tekme kad fasujemo po 2 komada....meni nisu, to je propuh nazad...i opet tu napad vadi odbranu da ne bi prosuli poene radi njih....a glavni krivac je veza koji ne igraju defanzivne zadatke tj.zaborave ih nekad jer uglavnom primamo iz druge lopte, odbijena odbranjena lopta i onda pada pred protivnicke igrace koji natrcavaju a nasa veza gleda jer se nisu pomakli....
Kao sto ne zabijaju golove samo napadaci vec svi ucestvuju u tome..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Hadzicu, Vinko, Sabrina, mrs iz kluba, niste mogli predvidjeti kad ce se Ahmo povrijediti !!! Legende bi to predvidjele...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kod nas se cesce spic i krila vrate nazad nego Rahman i Tino...Pantelija je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:18Pa ne igra odbranu 4 igraca vec 11Denchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:14Ja ne znam gdje su vam dobre tekme kad fasujemo po 2 komada....meni nisu, to je propuh nazad...i opet tu napad vadi odbranu da ne bi prosuli poene radi njih....a glavni krivac je veza koji ne igraju defanzivne zadatke tj.zaborave ih nekad jer uglavnom primamo iz druge lopte, odbijena odbranjena lopta i onda pada pred protivnicke igrace koji natrcavaju a nasa veza gleda jer se nisu pomakli....
Kao sto ne zabijaju golove samo napadaci vec svi ucestvuju u tome..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato napad da 4 komada.Denchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:14Ja ne znam gdje su vam dobre tekme kad fasujemo po 2 komada....meni nisu, to je propuh nazad...i opet tu napad vadi odbranu da ne bi prosuli poene radi njih....a glavni krivac je veza koji ne igraju defanzivne zadatke tj.zaborave ih nekad jer uglavnom primamo iz druge lopte, odbijena odbranjena lopta i onda pada pred protivnicke igrace koji natrcavaju a nasa veza gleda jer se nisu pomakli....

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa bas iz tog razloga Djokanovic uvijek treba biti izbor prije Susica. Susic i odbrana se u putu sreli nisu.Denchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:14Ja ne znam gdje su vam dobre tekme kad fasujemo po 2 komada....meni nisu, to je propuh nazad...i opet tu napad vadi odbranu da ne bi prosuli poene radi njih....a glavni krivac je veza koji ne igraju defanzivne zadatke tj.zaborave ih nekad jer uglavnom primamo iz druge lopte, odbijena odbranjena lopta i onda pada pred protivnicke igrace koji natrcavaju a nasa veza gleda jer se nisu pomakli....
PSPHM
11 tekmi u PLBIH ove sezone
5 tekmi bez primljenog gola
I opet vam sve smeta u pm
5 tekmi bez primljenog gola
I opet vam sve smeta u pm
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zato bi ti protok lopte bio za 30% slabiji, napadi manje protocni pa bi se sreo ku.rac sa 4 gola vec bi dali jedanJohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:24Pa bas iz tog razloga Djokanovic uvijek treba biti izbor prije Susica. Susic i odbrana se u putu sreli nisu.Denchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:14Ja ne znam gdje su vam dobre tekme kad fasujemo po 2 komada....meni nisu, to je propuh nazad...i opet tu napad vadi odbranu da ne bi prosuli poene radi njih....a glavni krivac je veza koji ne igraju defanzivne zadatke tj.zaborave ih nekad jer uglavnom primamo iz druge lopte, odbijena odbranjena lopta i onda pada pred protivnicke igrace koji natrcavaju a nasa veza gleda jer se nisu pomakli....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
I ovo su dvije ekipe koje pretenduju na titulu. OMG!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kakvi su to ublehaški faktori života ti. Pa ne izlazi s djevojkom da se upoznaje nego je došao da igra fudbal. Kakve veze infrastruktura ima sa igrom igrača, osim da te teren ograniči? Dovedeš i platiš kvalitet i imaš rezultat, sve ostalo je prazna slama.Stroj1946 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:52Naravno da je bitno da igrač poznaje ovu hrkljuš ligu. Onaj s vana kad dođe, pogotovo ovi što su igrali po jakim ligama, pa vidi infrastrukturu, terene i lakrdiju, syebe se, pa dok se upozna sa saigračima, terene i trenera, prođe polusezona cijela. Nekim igračima kod nas je i cijela jedna sezona trebala, tek u drugoj proigraju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
I na tekmama gdje smo primali golove mi smo zabijali po 3 ili 4 gola...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakvi debili pišu na forumu mati mila. Ne vjerujem očima hahahahaha
Nemojte primiti go, zabijte svaku tekmu po 4.
Nek bude 11-0-0
44-0 go razlika i da krelci budu zadovoljni
Nemojte primiti go, zabijte svaku tekmu po 4.
Nek bude 11-0-0
44-0 go razlika i da krelci budu zadovoljni
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Sve mi se cini da nista od stadiona ,,,,
-
- Kontakt:
Sema je pisao na FB da su ostala dva koraka još koja su formalnost.
Tvoja procjenabodi123 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:22Nema Lukić ama baš nikakvih atributa koji će ga odvesti do nekakvog top napadača za naše prilike, po onome što sam do sada vidio. Odgledao sam svaku utakmicu Borca ove sezone, dečko je ok, radnik i trudi se, ali me nije impresionirao nikakvim mega giga talentom.
Sidraš koji je korisniji bez lopte nego s njom, kojeg trebaš pitati loptama da bi bio efikasan, koji će se nekad zagraditi, skočiti, ostaviti loptu na krilo i sl. Tanak u posjedu, tehnika šuta skromna, teško se riješava čuvara, nema igre licem prema golu... sve u svemu ništa za šta bi se trebalo trčati. Najveći kvalitet i jest to što je mlad, a bogami nismo merhamet, i nemamo vremena čekati njegov razvoj.
Meni je kompletniji od Nedima i ozbiljniji i u glavi...
Ima vec 7,500 minuta u placenom fudbalu(kao i 28-god. Irfan Hadzic)...i to se vidi na terenu, za par sezona ce se sprdat sa ovom ligom...
Sa generalom slabo, mozda dva dana pred izbore nesto potpisu. Al kad dodje novi nacelnik trebalo bi biti to to. Rekao je da mu se svidja nacrt ugovora sto je Sarajevo poslalo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, bhfanatic14, fks74, Hordas1990, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, tajsamja i 61 gost.