Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

jacky09
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la jacky09 » 19 dec 2010, 09:01

2 gola Lakića, asistencije Iličevića, Rakitića i Mandžukića:

http://www.101greatgoals.com/category/goals/germany/
...što je više lome to je volim jače...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2010, 14:37

ĆIRO BLAŽEVIĆ je u formi. 73-godišnji Ćiro u svom je stilu prokomentirao Vahida Halilhodžića, ulazak Davora Šukera u HNS, prisjetio se dana za kormilom BiH reprezentacije, a dotaknuo se i svojeg bivšeg stranačkog šefa Ive Sanadera. U intervjuu za Dnevni avaz prvo se dotaknuo Dinamova neuspjeha protiv PAOK-a, a krivnju što Modri nisu dočekali europsko proljeće svalio je na Vahu.

> Ćiro o hrvatsko-srpskoj organizaciji Eura 2020.: Ideja je sjajna, ali je nabijem na ****

"Vaha je veliki trener. To je i dokazao gdje god je bio. Ali ga je ponijela euforija, koja ga je koštala. Zadnji sam čovjek koji izigrava generala poslije bitke, pošto sam stalno bio žrtva takvih generala. I zato je možda bolje da kažem jednu istinu, da je najveći krivac debakla sa PAOK-om teren. Da je bio normalan i da je Dinamo mogao igrati svoju igru, pobijedili bi. Evidentno je da neka sudbina kao da je začarala taj moj klub."

Ćiro je bio ljutit kad se Davor Šuker uključio u kampanju Vlatka Markovića.

"Ma nisam ljut uopće, ali sam žalostan jer se dopustio izmanipulirati. Ne treba to njemu. On je veličina. Trebao je ići sam i pobijedio bi. Što će mu Marković?", rekao je Ćiro za Dnevni avaz.

Robert Prosinečki je trener u Zvezdi.

"Robi je napravio pravi potez. To bila nemoralna ponuda, koju je morao prihvatiti. On je u Beogradu Bog. Obožavaju ga. Uvjeren sam da će uspjeti. Treba mu samo vremena da pohvata konce."

Ćiro je nakon reprezentacije BiH otišao u Kinu gdje je protekle sezone vodio klub, a sad je stigao do izbornika olimpijske reprezentacije. Je li ga zov novca odveo na Daleki istok?

"Zov novca? Zov kurca. Kad ste me istjerali iz BiH, svejedno mi je gdje ću ići. Istjeraste me kao zadnjeg šugu", odgovorio je Ćiro dodavši kako ako se plasiraju na OI u London ima pet milijuna dolara.

Zašto Ćiro u osmom desetljeću života odlazi u Kinu. Što ga tjera tamo?

"Stalno se dokazujem sam sebi."

Ivo Sanader, kojeg je Ćiro obožavao, je završio u zatvoru.

"Mislio sam Sanader ćapio malo, a on u vrećama nosio. Jadranka Kosor će im svima glave doći. Vjerujem da će od Hrvatske napraviti što treba, a ove kriminalce pozatvarati. Nju meljaju po novinama zbog nekih torbica, a ovi odnijeli desetine milijuna. Jadranka je prava sto posto i očistit će vlast od ovih hohštaplera."

Ćiro je bio na sudu gdje je svjedočio u procesu protiv svojeg bivšeg gazde Dražena Medića iz vremena dok je trenirao Zagreb.

"Ići će u zatvor. Duguje mi više od 200 tisuća, ali bankrotirao je. Svi su ovdje bankrotirali."

Gdje mu je bilo najljepše u karijeri?

"U Sarajevu. Nema grada do Sarajeva. Ali, i najgore je bilo. **** ste me dolje k'o nitko."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 21 dec 2010, 02:32

Polako se treba pripremati za smještaj u Poljskoj i Ukrajini,nadam se Poljacima jer ipak su poslije nas i Iraca najveći katolici na svijetu a volio bi opet doći u Varšavu.Neće nas nitko nikad prestići s učešćima i ostvarivanjima velikih rezultata u regiji pa i šire,nek se zna tko je glavni na sportskoj mapi u svim sportovima,barem zasada. 8-)
60 godina vjernosti.

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 21 dec 2010, 02:38

Medalje iz svih sportova od raspada Yuge po zemljama:
1.Hrvatska:648 medalja
2.Srbija :630
3.Slovenija:162
4.Makedonija:83
5.Crna Gora:77
6.BiH :53(uključujući i SO)i Markicu Dodika.
60 godina vjernosti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 01:12

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Medalje iz svih sportova od raspada Yuge po zemljama:
De kad si takav ''pametan''ukljuci i koliko je igraca,igracica itd sa podrucja BIH.Sto rodjenjem,sto porijeklom,u tim selekcijma i drzavama koje su osvajale medalje.
Pa onda uhvati zbrajati, kaj bi vi rekel.I onda ukljucuj i iskljucuj do mile volje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 22 dec 2010, 02:16

O čemu ti pričaš pa Markica Dodik je naš najbolji sportaš a Hrvat je samo nastupa za nas iz protesta protiv njihovog saveza i jarane ja sam bosanac veći od tebe i sličnih.
60 godina vjernosti.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 22 dec 2010, 02:30

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:O čemu ti pričaš pa Markica Dodik je naš najbolji sportaš a Hrvat je samo nastupa za nas iz protesta protiv njihovog saveza i jarane ja sam bosanac veći od tebe i sličnih.
ako si bosanac objasni ovo napisano:

Polako se treba pripremati za smještaj u Poljskoj i Ukrajini,nadam se Poljacima jer ipak su poslije nas i Iraca najveći katolici na svijetu a volio bi opet doći u Varšavu.Neće nas nitko nikad prestići s učešćima i ostvarivanjima velikih rezultata u regiji pa i šire,nek se zna tko je glavni na sportskoj mapi u svim sportovima,barem zasada

ne kontam

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 22 dec 2010, 02:33

harishp je napisao/la:
tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Medalje iz svih sportova od raspada Yuge po zemljama:
De kad si takav ''pametan''ukljuci i koliko je igraca,igracica itd sa podrucja BIH.Sto rodjenjem,sto porijeklom,u tim selekcijma i drzavama koje su osvajale medalje.
Pa onda uhvati zbrajati, kaj bi vi rekel.I onda ukljucuj i iskljucuj do mile volje.
tješi se,tješi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 04:44

dean_ je napisao/la:
harishp je napisao/la:
tješi se,tješi
O cemu ti @deane martine :roll: .Sa tudzim perjem se kititi.
Ja ovih rezervista muhanatni, boze sacuvaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 dec 2010, 13:30

Petar Slišković potpisao novi ugovor s Mainzom. Nadam se da će dobivati više prilika u prvom timu i da će se brzo nametnuti treneru. 8-) 8-) 8-)
...što je više lome to je volim jače...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 22 dec 2010, 16:14

čak i đetići bolji od nas, koji smo mi propali sportaši, pa ljudi imaju 600.000 st.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 22 dec 2010, 20:45

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Polako se treba pripremati za smještaj u Poljskoj i Ukrajini,nadam se Poljacima jer ipak su poslije nas i Iraca najveći katolici na svijetu a volio bi opet doći u Varšavu.Neće nas nitko nikad prestići s učešćima i ostvarivanjima velikih rezultata u regiji pa i šire,nek se zna tko je glavni na sportskoj mapi u svim sportovima,barem zasada. 8-)

malo se bolje raspitaj pa vidi sto vas vole poljaci :lol:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 22 dec 2010, 21:39

Modrić>>>>>>>>Manchester United ili Chelsea
Srna>>>>>>>>>>Real Madrid,Chelsea ili Bayern
Vukušić>>>>>>>Arsenal ili Valencia
Vrsaljko>>>>>>>Chelsea,Man.UTD ili Arsenal
Kranjčar>>>>>>Liverpool,Newcastle,Everton ili Bayern
Rakitić>>>>>>>Inter,Juventus ili Blackburn
Lakić>>>>>>>>Wolfsburg ili West Ham
Iličević>>>>>>>Schalke

mogući transferi
60 godina vjernosti.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 dec 2010, 21:41

Odakle ti da ce Srna mozda preci u Madrid :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 22 dec 2010, 21:42

To se spominje već mjesecima
60 godina vjernosti.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 dec 2010, 12:52

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Polako se treba pripremati za smještaj u Poljskoj i Ukrajini,nadam se Poljacima jer ipak su poslije nas i Iraca najveći katolici na svijetu a volio bi opet doći u Varšavu.Neće nas nitko nikad prestići s učešćima i ostvarivanjima velikih rezultata u regiji pa i šire,nek se zna tko je glavni na sportskoj mapi u svim sportovima,barem zasada. 8-)
Najbolji ste i u kosarci, odbojci, vaterpolu...!? :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 23 dec 2010, 17:47

Uvijek ste važili za prijatelja bh. nogometa. Šta mi u BiH možemo očekivati od Vašeg novog mandata?

- Bio sam prijatelj BiH i to ću i ostati. U meni imate svaku vrstu podrške, ali HNS mora se malo više pozabaviti stvaranjem sportskih centara i kvalitetnih igrača, jer to u Hrvatskoj nemamo. Moramo više obratiti pažnje na svoje snage i djecu koju imamo, jer sadašnje kvalitetne nogometaše imamo samo zahvaljujući Bosni i dijaspori.

Markovic

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 dec 2010, 17:48

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:To se spominje već mjesecima
Mozda u Hrvatskoj, ja prvi put cujem za to :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 18:13

na index-u..cak su rekli da bi mogao i u Barcu :lol: :lol:

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 23 dec 2010, 18:37

Nail for Real je napisao/la:
Mozda u Hrvatskoj, ja prvi put cujem za to :?
a kamo si ti to mogao čuti...zar svakodnevno pratiš strane medije i čitaš svaku glasninu od hrv nogometašima??

ali ja mislim da su sve te glasine smiješne...slično kao i glasine o đžeki,pjanicu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.