FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sta je sa Salcinom?
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Svako ima svoje misljenje to se i pokazalo od misljenja prema upravi, igracima, treneru i nez cemu jos. Uvijek ce biti neko kome nece pasat. Ja bih najvise volio da se dovede top napadac kada vec imas 80 % slagalice. Imas x igraca koji su kod nas bili talasika a u drugom klubu glavni igrac. Nije isto u FKS igrati ili u MDK recimo. Na kraju krajeva Nam ce reci svoje ko ce doci a ko neRahma je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:01Ocito je on profesionalac, a ostali igraci koji se suzdrzavaju slavlja pri postizanju pogotka, iz postovanja prema bivsem klubu , nisu. Orgijalo se i orgija (s razlogom) prema Bilbiji zbog toga, a zubonja moze. Vjerujem da ce Istok reci svoje, na prvoj utakmici protiv MDK kada navijaci budu prisutni.forza_juve je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:56Ma sta ima veze ako slavi, sada ako slavi ne treba nama a moze kod drugog. On ako je profesionalac i dobar u nasem dresu meni nije bitno ostalo taman da mu sva familija navija ta gurbete![]()
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Nama treba kapitalac, a oni to nisu..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Apsolutno, povukla se prica o najboljem mladom napadacu pa se iskrivilo malo, nijedan mladji ne bi bio nista drugo nego investicija koja nazalost bi slabo igrala tekme u ovakvom klubu kao sto smo mi danas....grehota je zeznut razvoj mladog igraca klupom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 00:36Ma svim silama na zimu krenuti po Jovu Lukica. Ako treba i platiti Botcu. Ko je pratio, zna sta pricam.
Mislim da bi to bio pravi potez.

Denchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:47Apsolutno, povukla se prica o najboljem mladom napadacu pa se iskrivilo malo, nijedan mladji ne bi bio nista drugo nego investicija koja nazalost bi slabo igrala tekme u ovakvom klubu kao sto smo mi danas....grehota je zeznut razvoj mladog igraca klupom....

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ima smisla njega dovesti jer bi se mogao jako dobro razviti a ima dobre karakteristike, kamo srece da je mogao se razvijati npr. uz spica kao Ahmetovica ili sl.bordopoeta je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:58JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 00:36Ma svim silama na zimu krenuti po Jovu Lukica. Ako treba i platiti Botcu. Ko je pratio, zna sta pricam.
Mislim da bi to bio pravi potez.Prvi sam ga ovdje spominjao jer sam vidio u njemu veoma talentovanog mladog špica koji posjeduje sve predispozicije za rasnog golgetera.
I osim toga u zdravom okruzenju a ne kao u Borcu gdje svi stariji maltene maltretiraju mladje....
Svakako su dobri centarfori rijetki u BiH...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma mali je predobar. Ja sam gledao parutakmica Borca i odusevio me bas.bordopoeta je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:58JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 00:36Ma svim silama na zimu krenuti po Jovu Lukica. Ako treba i platiti Botcu. Ko je pratio, zna sta pricam.
Mislim da bi to bio pravi potez.Prvi sam ga ovdje spominjao jer sam vidio u njemu veoma talentovanog mladog špica koji posjeduje sve predispozicije za rasnog golgetera.
PSPHM
-
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
A ako se ne varam, nisam stvarno siguran, ali mislim da je sa Marinovicem saradjivao i u U21 reprezentacijiDenchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 15:04Ima smisla njega dovesti jer bi se mogao jako dobro razviti a ima dobre karakteristike, kamo srece da je mogao se razvijati npr. uz spica kao Ahmetovica ili sl.bordopoeta je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:58JohnKeynes97 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 00:36Ma svim silama na zimu krenuti po Jovu Lukica. Ako treba i platiti Botcu. Ko je pratio, zna sta pricam.
I osim toga u zdravom okruzenju a ne kao u Borcu gdje svi stariji maltene maltretiraju mladje....
Svakako su dobri centarfori rijetki u BiH...
PSPHM
Novine u cijem vlasnistvu je i ** portal koji su pisali afirmativno o klubu sve dok je na klupi bio kesoljub cim je istoimeni dobio sut kartu krenuli su pljuvati sve sto ima veze s klubom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kriterij pojedinih forumaša za dobrog špica i stopera: 1,90cm+ i 60cm+ preko ramena.
Da dodam još da je ovaj kriterij drugi najdebilniji nakon onog "poznaje klub i ligu"

Da dodam još da je ovaj kriterij drugi najdebilniji nakon onog "poznaje klub i ligu"

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 okt 2020, 15:35Kriterij pojedinih forumaša za dobrog špica i stopera: 1,90cm+ i 60cm+ preko ramena.
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
STIGLA ZAMJENA ZA AHMETOVIĆA
Marjan Altiparmakovski potpisao za FK Sarajevo do ljeta 2021.

Hajde, bolje išta nego ništa. Dobrodošao nazad majstore!
Marjan Altiparmakovski potpisao za FK Sarajevo do ljeta 2021.

Hajde, bolje išta nego ništa. Dobrodošao nazad majstore!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zatrazit pred derbi testiranje ovih sa zvornicke, stevanovic i veseli pozitivni
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, NeSamSafetee i 42 gosta.