FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idealno vrijeme da, ako ima neki napadqac u akademiji da ima potencijal, zaigra pomalo...
Uz nas vezni red, sigurno da mnogi napadaci bi bili bolji nego sto jesu. Nas vezni red bi ih ucinio boljim
Uz nas vezni red, sigurno da mnogi napadaci bi bili bolji nego sto jesu. Nas vezni red bi ih ucinio boljim
Ne znam eto kako vi razmišljate, ali ja bih volio vidjeti Rahmanovica kao napadača, barem sad u protiv MDK ga probat, mislim nemamo sta izgubiti a mozemo puno toga doditi, s mjesto Rahmanovica moze Zinedin, Sušić (mada ja bih njega cuvao za derbi jer ima 2 zuta), pa i Tatar je igrao na toj pozici, mislim da protiv “lahkog” protivnika kao sto je MDK moze se malo eksperimentisati.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Uh kako bi danas cadvi legla na Grbavici. Hajde Todore.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
X je daleko najbolji danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kako dusmanski clanak na portalu.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- TheNorthFace
- Kontakt:
ma nije dušmanski. boldirani podnaslov jeste preglup ali tekst ima smisla. merso sigurno nije tip koji bi rušio svlačionicu zato jer je drugi špic, ali je realno da je dovođenje npr irfana moglo malo narušiti raspoloženje - da ništa drugo.
Zadnja izmjena: TheNorthFace, dana/u 28 okt 2020, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
1946
-
- Kontakt:

Clanak je mahalaski, kako nadoknadit Ahmeta, kao tragedija tesko, pa ima Handzic a na kraju znaju da vec Hadzic trazi špica i da cemo prodati nekog a imamo i pare s istoka. Klasicno nagadjanje i mahalanja
- hordasDoboj
- Kontakt:
Znaci dvije utakmice repka ce odigrati na Koševu, teren ce biti nikakav sreca preostale 3 kuci igramo sa nesto losijim klubovima Olimpik, Radnik i Sloboda.Duel je zakazan za 17. novembar sa početkom u 18:15, biće odigran na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu "Asim Ferhatović-Hase"
Nadam se da je @OsmaDolazi u pravu da ce se sad u cetvrtak riješiti pitanje stadiona i odmah početi raditi na zamjeni trave.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Daj nama sada Hadzica, Hadzicu 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Čime vas je oduševio mali Lukić iz Borca ? Onako pitam...
Moje mišljenje je da je za njega Hadžić Ibraajdohordas je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:06Čime vas je oduševio mali Lukić iz Borca ? Onako pitam...
Niti jedan igrac iz borca ne bi trebao imati mjesta u prvih 11 u ovakvom Sarajevuajdohordas je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:06Čime vas je oduševio mali Lukić iz Borca ? Onako pitam...
Prosjecna domacinska ekipa koja je u gostima sitnija od misa
NEMA NAZAD
Brzina, igra glavom, visina, nosenje s pritiskom uprkos godinama...ajdohordas je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:06Čime vas je oduševio mali Lukić iz Borca ? Onako pitam...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Evander, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, nedimmmm1337, pierce, svemalim1 i 60 gostiju.