Ja eto kao da on stvarno misli da ste vrapcicani ne znam ima li jednog navijaca Veleza koji zivi ondje okolo stadiona ma u suštini krvite se radite šta hocete meni upalo u oko skela ta je ekipa bila po par dana u Mostaru i to ne nakon Širokog što se desilo nego i prije Širokog.Rodjeni81 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 16:53Slika skele se odnosila na ono njegovo kakvi Mostarci nego Vrapcicani, gdje ces bolji odgovor od slike na kojoj navijaci njegovog kluba pisu parolu Mostarci.90minut je napisao/la: ↑26 okt 2020, 15:51Ma u suštini meni je ovo sve super zabavlja me nek se raspravljaju, al' vec kad pokazuje sliku s skele odakle znam svakog momka i poredi skelu s forumašem imena toljagom to mi je vec debilizam jer taj nije vidio tribine na slici da ne pricamo o gostujucim.Beli98 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 15:33Ovih par mozgova koji hoće da bace neku zlu kost između nas i Veleža trebaju znati da je to obično gubljenje vremena. Sve i da napravite neku "svađu" između naših navijača na forumu, naši navijači na utakmicama će se uvijek poštovati. Mali milion puta sam bio na utakmici Veleža (babo mi navija za Velež) i skoro svaki put sam bio u dresu/majici Sarajeva. Evo vam jedan primjer sa Koševa, iz Mostara ih imam brdo. Na utakmici Sarajevo - Željezničar, ovaj zadnji derbi pred kraj prošle sezone, moj babo pošao na utakmicu sa šalom Veleža. Prvo smo sjeli u kafić, u blizini Koševa, SVAKI navijač Sarajeva ga je pozdravio. Tokom utakmice, milion ljudi mu je prilazilo da ga pozdavi i upita se s njim. Tako da ovo vaše krekećanje na forumu ne pije vode vjerujte mi. Što se mene lično tiče, Veležu želim svu sreću ovog svijeta. Neka sezonama u budućnosti ne bude pitanje hoće li se Velež boriti za Europu, nego hoće li ligu osvojiti on ili Sarajevo.
Ako je navijac Sarajeva nema druge nego da se poklopi nakon toga realno. Naravno da su sve ovo forumske gluposti i da nemaju veze sa stvarnoscu. Znam licno desetak tadasnjih HZ koji su bili u Sirokom i vrlo dobro znam kakvo misljenje imaju o nama.
Ma dobro pišem i ja bezveze nastavicete svakako samo eto nemoj bar ti postavljati bilo kakve slike ili klipove gdje iskazuju navijaci poštovanje jedni prema drugima jer porediti to s ovim koji nisu vidjeli gostovanja s ove teme je bespotrebno da ne pišem šta teže.