FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Ahmete, brz oporavak.
Sutra odmah dovesti backup napadača !
Bekić ili Komazec, nemamo šta čekati
Sutra odmah dovesti backup napadača !
Bekić ili Komazec, nemamo šta čekati
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Pa dalo bi se o tome pričati, Buco, Rahman nisu sigurno, Sića vjerovatno, Mešić možda...zagor1987 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 21:40Ma nisu samo pare kod svih njih igrale ulogu neki od njih su mi i komsije bile slucajno i znam da vise vole Sarajevo kako pojma nemam al je tako nesto vasi igraci vole u SarajevoBosnausrcu9 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 21:36pa kažem ja, je.ba.ji ga... mi se opredijelili da smo fukare, a fudbal=novac i to je ta naša sudba kleta![]()
Ali vjeruj da se igrači ne rukovode ljubavlju prema klubu kod odabira istog... Bitne su pare, i odakle će se bolje i brže dalje prodati
Zadnja izmjena: Bosnausrcu9, dana/u 27 okt 2020, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Jest' mi žao Merse 
Bekića nikad nisam mirisao kao našeg napadača. Ne znam što, nije za nas.

Bekića nikad nisam mirisao kao našeg napadača. Ne znam što, nije za nas.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Samo kukas, svaki dan kukas
Zadnja izmjena: Benkara21, dana/u 27 okt 2020, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Kome od igrača zbog kartona prijeti suspenzija ?
Kako odmah iskoči jbt. Jedva dočekao da moze nesto prosrati, da malo on pljune... Kako te bolan nije stid?
Idiot kakvog ne viđam često
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ako znas sta je rekao za Marinovica, onda ti je poznato da nema nikakvoga stida..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovo je sve samo ne 'dobar momenat'. Ovaj decko nije zasluzio ovako 'dobar momenat'.holyman je napisao/la: ↑27 okt 2020, 19:50Malo je bolesno za reci, ali je ovo dobar momenat za okoncati karijeru, barem sto se tice FKS. Godine ga lagano sustizu, pad forme je mjesecima ocigledan i sada moze otici kao jedna velika legenda FKS, ubica protivnickih mreza, profesionalac i prava pozitiva na terenu i van njega.
Jedno je sigurno, na zimu moramo uganjati neku zvijer koju premijer liga jos nije vidjela.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Vidis da nije dobar lik u glavu, cuj DOBAR MOMENAT to sto je neko pokidao ligamente.
Ali neka, nek orgija, navikli smo...
Ali neka, nek orgija, navikli smo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Polako, mozda je covjek mislio da bi ga pljuvali kako vrijeme odmice. Poznavajuci nas mentalitet, misleci generalno na Balkan, vrlo brzo bi sve zaboravili nakon par slabijih meceva. Nije se dobro izrazio, barem tako ja mislim.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo klub se oglasio, nije kao još definisana povreda.. Daj Bože da ne bude ono najgore 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dovedite nam Lorda Bendtnera...
Zao mi je Ahmeta ali i nas jer nam je Ahmo vazan igrac.
Ali ljudi dragi nije umro!
Jeste da je sada nezgodno sa jednim napadacem i eventualno Hajdarevicem al nije smak svijeta. Hare je dobar napadac i sada moze da to pokaze i dokaze, u slucaju zutih kartona ima tu mogucnost i bez napadaca jer nismo ni ovisili samo o golovima napadaca.
Mozda i ovaj mali iskoristi priliku i krene ga, ako je spreman ubacit ga odma protiv mladosti i vidjet sta ce biti.
Ne treba zuriti sa napadacem prije zime.
Ali ljudi dragi nije umro!
Jeste da je sada nezgodno sa jednim napadacem i eventualno Hajdarevicem al nije smak svijeta. Hare je dobar napadac i sada moze da to pokaze i dokaze, u slucaju zutih kartona ima tu mogucnost i bez napadaca jer nismo ni ovisili samo o golovima napadaca.
Mozda i ovaj mali iskoristi priliku i krene ga, ako je spreman ubacit ga odma protiv mladosti i vidjet sta ce biti.
Ne treba zuriti sa napadacem prije zime.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Nit je covjek nit je mislio, to sto si "poletio" da ga odbranis govori o tebi samo...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kukac nema pojacanja nemoj cekat kiks baci karte na sto pokazi svoje odvratno lice vise postujem takve nema ni ledesme da nakon 2 minute hebe igracima mrtve? Kakve ljige od ljudi tacno vidis kad krenu pljuvat nakon bilo cega loseg odma ti bude jasno da to nije ni n od navijaca neko neki zaostali simpatizeri u moderno vrijeme instagramboysi
-
- Kontakt:
Imamo širinu !
Handzic i Krste mogu izgurati ovih 5-6 kola do kraja na polusezoni dovesti pravog napadaca koji ce odma ici u startnu postavu.
Ahmetu sve najbolje da si ziv i zdrav 100 godina.
Pa razmisli malo, ruralac iz grada buducnosti. Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali cinjenica je da smo masu igraca popljuvali. Poenta je da ne napadas nikoga dok mu ne das priliku da se izjasni i obrazlozi, makar to bio neko ko inace pljuje i napada.belosevic28 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 22:14Nit je covjek nit je mislio, to sto si "poletio" da ga odbranis govori o tebi samo...![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Lecler, napoleon72, rimljanin90, skoJaa, Tatamata1946 i 50 gostiju.