Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gledajući iz perspektive najvećeg rivala, za nas je pozitivno što Misimović nije duže ostao u željezničaru, jer se tačno vidjelo da idu nekom uzlaznom putanjom, u svim segmentima, osim na terenu. Doduše vrijeme pokazuje da ni na terenu teško mogu bolje od nekih drugih mjesta i sl. Tada su barem imali neku stabilnost, ovo sada je bliže cirkusu nego fotbal klabu.
Gledajući iz perspektive stanovnika ove jadne države, žalosno je da ovakvog čovjeka otjera uhljup koji se napeo da podrigne 2013. i još uvijek nije uspio, uhljup koji se nije okupao i počešljao od kada je pandemija kinu zahvatila, uhljup kojem je najveći domet provaliti glupost na presici i poniziti neke niželigaša.
Takvi uhljupi uglavnom uživaju najveće povjerenje i pažnju u ovoj jadnoj državi, jer smo jednostavno naopaki i imamo apsolutno poremećen sistem vrijednosti.
Da se razumijemo, što se mene tiče neka uhljupa što duže, možda nekad i podrigne.
Gledajući iz perspektive stanovnika ove jadne države, žalosno je da ovakvog čovjeka otjera uhljup koji se napeo da podrigne 2013. i još uvijek nije uspio, uhljup koji se nije okupao i počešljao od kada je pandemija kinu zahvatila, uhljup kojem je najveći domet provaliti glupost na presici i poniziti neke niželigaša.
Takvi uhljupi uglavnom uživaju najveće povjerenje i pažnju u ovoj jadnoj državi, jer smo jednostavno naopaki i imamo apsolutno poremećen sistem vrijednosti.
Da se razumijemo, što se mene tiče neka uhljupa što duže, možda nekad i podrigne.
- feniksptica
- Kontakt:
Rezzultati sami dodju kad je klub uredjen. Nisu ni nama odmah dosli kad su dosli stranci. Ok jest odmah al to nije put kojim treba ic jer smo to dobro zaplatili par narednih sezone. Stabilizacija i rast kluba, titule dodju tek kroz par godina. Mi sad ubiremo plodove toga. Oni su odustali, nisu bili strpljivi i tu je sva razlika.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
teska povreda ahmetovica
lijepo, drago mi je baš
lijepo, drago mi je baš
velez se ukakio
CAPAJEBO ❤
CAPAJEBO ❤
-
- Kontakt:
pokazivanje emocije to jest dragosti je iskrena emocija
i onako je rundo bio star, sad jos malo prokleti i zaiskati koronu i eto žon žan zeme ugođaja
i onako je rundo bio star, sad jos malo prokleti i zaiskati koronu i eto žon žan zeme ugođaja
velez se ukakio
CAPAJEBO ❤
CAPAJEBO ❤
Apsolutno se slazem,prije sam ja to slicno pisao.sampras je napisao/la: ↑27 okt 2020, 21:00Gledajući iz perspektive najvećeg rivala, za nas je pozitivno što Misimović nije duže ostao u željezničaru, jer se tačno vidjelo da idu nekom uzlaznom putanjom, u svim segmentima, osim na terenu. Doduše vrijeme pokazuje da ni na terenu teško mogu bolje od nekih drugih mjesta i sl. Tada su barem imali neku stabilnost, ovo sada je bliže cirkusu nego fotbal klabu.
P.S. sad cemo dobiti epitet lobotomci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Tvoje NE učinilo te legendom!

Tvoje NE učinilo te legendom!
velez se ukakio
CAPAJEBO ❤
CAPAJEBO ❤
Ovaj je navijac Sarajeva ako si pratio ovih dana raspravu mozes zakljuciti o kome se radi.
-
- Kontakt:
Tobe
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Antipapak je ko..mislim s kojeg profila je popio ban pa se opet prijavio ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakvi se mongoloidi komntarisu dokle to ide da internet ratnik u prevodu pi.cka raduje se povredi nekog
ah svasta
odmah teorije zavjera
ali najkrvaviji ovi navijaci mahlenog veleza ni cudo sta ims e desava isto djeca sa posebnim potrebama
odmah teorije zavjera
ali najkrvaviji ovi navijaci mahlenog veleza ni cudo sta ims e desava isto djeca sa posebnim potrebama
velez se ukakio
CAPAJEBO ❤
CAPAJEBO ❤
Zar njemu nije majmun onaj na profilnoj toljaga il ovako nesto nik
-
- Kontakt:
Na stranu sve, hvala antipapku što me ovom slikom podsjeti na lijepe dane mog kluba i ahmeta kako slavi go u pozi isusa. 

Pazi na karmu... Dodje, pokuca na vrata, udje lagano i tesko izadje.
samo cu ti to reci, ko si da si.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
E kakvih ljudi ima..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Fino čovjek govori da je maltene mobing koristio da natjera ljude u upravi da rade svoj posao tj da donesu novac preko sponzora. Ako si već tu onda radi kako treba. E sad ovi danas kivni na ovu novu upravu jer nisu sposobni obezbjediti novac klubu. Kontradiktorni su sami sebi.feniksptica je napisao/la: ↑27 okt 2020, 21:04Rezzultati sami dodju kad je klub uredjen. Nisu ni nama odmah dosli kad su dosli stranci. Ok jest odmah al to nije put kojim treba ic jer smo to dobro zaplatili par narednih sezone. Stabilizacija i rast kluba, titule dodju tek kroz par godina. Mi sad ubiremo plodove toga. Oni su odustali, nisu bili strpljivi i tu je sva razlika.
nema potpisa
On je majmun sa par profila.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.