FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2020, 21:12

BordoSarajevo je napisao/la:
27 okt 2020, 21:07
Podržavam i volio bih da Bekića dovedemo kao drugog napadača do zime, a na proljeće dovesti pojačanje dosta kvalitetnije. Kulturan momak, nikad problem nije bio s njim, znam da voli klub. Istina, obzirom da dugo nije igrao a i da jest, toliko smo napredovali da nam taj kvalitet ne bi bio pojačanje ali bi nam sigurno koristio do kraja sezone kada bude škripalo. Ne bi nas ni koštao puno. I on bi uz kvalitetne treninge sa ekipom uhvatio formu i sigurno našao sebi solidnu ekipu poslije nas.
Pa to, cak mozes mu i na pola godine ugovor dati, da ne bude sad zavala neka, a siguran sam da bi pomogao pa bar po 15-tak min na kraju...ako neku azdahu od spica dovedemo na zimu, mozemo ga proslijedit u Olimpic do isteka ugovora....

Najbitnije da nece pojhebat atmosferu i da zna gdje dolazi, zna protivnike a i mi bi njemu pomogli time....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 27 okt 2020, 21:14

Hadžija da je pametan, odma da zaganja Bekića. Nije star, iskusan je sad, zna odlično ligu i klub, a i prošlu sezonu je bio dobar u Slobodi. Do proljeća ako ništa. Ne smijemo igrati samo sa jednim napadačem, zbog žutih ili povreda. Oslanjati se na Krleta, Tatara i Rahmanovića kao lažne 9, pa nije ovo menadžer. Ne možeš igrati bez pravog špica, kakve lažne devetke....

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 27 okt 2020, 21:14

Brz oporavak Mersudine, legendo!

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 27 okt 2020, 21:15

Ovo me bas syebalo... Kazu da bolji covjek nije bio u klubu.

u pm...

Ahmo brz oporavak i aBD da budes dio naseg kluba i u narednim godinama, bilo gdje...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 okt 2020, 21:15

Jake nam sirine, jedna povreda i eto problema. Dovelo se 18 krila, placali se igraci po 100k, a nigdje napadaca. Pa 8 mjeseci se ovdje pise da nam treba napadac, to je i slijep covjek vidio
NEMA NAZAD

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 okt 2020, 21:16

Ahmetović Mersudin jedan je od nas, brz oporavak majstore, covjek koji je profesionalac od glave do pete, kakvo je zalaganje u nasem klubu imao kao da je rodjen u nekoj od sarajevskih mahala. Volio bih da ostane raditi u nasem klubu ukoliko ovo bude kraj karijere. Sve i da bude nadam se da ce imati dostojan oprostaj od bordo dresa uz ono skandiranje koje smo mu znali prirediti na Istoku cekajuci ga i nakon 15 tak minuta nakon par tekmi.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 okt 2020, 21:17

Denchi je napisao/la:
27 okt 2020, 21:12
27 okt 2020, 21:07
Podržavam i volio bih da Bekića dovedemo kao drugog napadača do zime, a na proljeće dovesti pojačanje dosta kvalitetnije. Kulturan momak, nikad problem nije bio s njim, znam da voli klub. Istina, obzirom da dugo nije igrao a i da jest, toliko smo napredovali da nam taj kvalitet ne bi bio pojačanje ali bi nam sigurno koristio do kraja sezone kada bude škripalo. Ne bi nas ni koštao puno. I on bi uz kvalitetne treninge sa ekipom uhvatio formu i sigurno našao sebi solidnu ekipu poslije nas.
Pa to, cak mozes mu i na pola godine ugovor dati, da ne bude sad zavala neka, a siguran sam da bi pomogao pa bar po 15-tak min na kraju...ako neku azdahu od spica dovedemo na zimu, mozemo ga proslijedit u Olimpic do isteka ugovora....

Najbitnije da nece pojhebat atmosferu i da zna gdje dolazi, zna protivnike a i mi bi njemu pomogli time....
Upravo to, domaći igrač, igrao kod nas već, davao golove željkanu, ugovor na godinu dana dobro nama - dobro njemu u ovoj situaciji kad smo očajni i jedni i drugi. Na zimu nać kvalitetnog napadača i imat ćemo do kraja sezone novo pojačanje, Handžića i Bekića. Momak kod nas nije nikad ništa loše uradio, vazda davao maximum i borio se. Onim penalom je vala zaslužio i 2 godine ugovor što se mene tiče, a neki su skeptični nešto pa nije Altiparmakovski ili Melinović, solidan igrač za klupe a nama je takav prijeko potreban, ne do Bog da Handži nešto bude...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 okt 2020, 21:22

27 okt 2020, 21:17
Upravo to, domaći igrač, igrao kod nas već, davao golove željkanu, ugovor na godinu dana dobro nama - dobro njemu u ovoj situaciji kad smo očajni i jedni i drugi. Na zimu nać kvalitetnog napadača i imat ćemo do kraja sezone novo pojačanje, Handžića i Bekića. Momak kod nas nije nikad ništa loše uradio, vazda davao maximum i borio se. Onim penalom je vala zaslužio i 2 godine ugovor što se mene tiče, a neki su skeptični nešto pa nije Altiparmakovski ili Melinović, solidan igrač za klupe a nama je takav prijeko potreban, ne do Bog da Handži nešto bude...
Imaš 10 minuta, da ispravis post :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 27 okt 2020, 21:24

Kakav Bekic nadam se da se salite...
Mi moramo gledati kvalitet a ne takve igrace.
Strpit se do zime i dovesti nesto da valja.
Sad za sad ima Krle,Fanimo,Tatar pa i neki junior.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 okt 2020, 21:25

Za napadaca smo govorili al ne da ih bude 3 nego da zamjeni jednog od trenutnih. Nemojte se sad pravit pametni vi znali treba 3 napadaca.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 27 okt 2020, 21:25

Ma kasno je za napadaca sad dok se spremi eto pauze bolje na zimu dovesti kako treba nekog

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 27 okt 2020, 21:25

Mogu ruku dati da će već sutra ili prekosutra Beka biti vaš novi napadač, to dođe ko neka sudbina...

I, opet ćete nas (Slobodu) zaje.bat i uzet nam našeg top igrača.
Lista je preduga, od Buce, Siće, Mešića, Ahmeta, Rahmana...

Ne znam koji me je od tih odlazaka više zabolio, al je.ba.ji ga...

Ko što kažu sorry na upadu :)

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 okt 2020, 21:26

Gdje ces Ivetica zaboraviti? :D
Amer Dupovac!

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 27 okt 2020, 21:29

Rahma je napisao/la:
27 okt 2020, 21:26
Gdje ces Ivetica zaboraviti? :D
pa on je u ove tri tačke :D prije nego je kod vas došao, kod nas je bio extra u ekipi koja je bila viceprvak države 2016. Kod vas je pao...

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 okt 2020, 21:29

slika

Komentar Stanojevica je bio ''kako uspjeti''. :kralj:
Amer Dupovac!

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 27 okt 2020, 21:33

Bosnausrcu9 je napisao/la:
27 okt 2020, 21:25
Mogu ruku dati da će već sutra ili prekosutra Beka biti vaš novi napadač, to dođe ko neka sudbina...

jbg kad imamo para :kafa:
FKS

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 okt 2020, 21:33

Stroj1946 je napisao/la:
27 okt 2020, 21:14
Hadžija da je pametan, odma da zaganja Bekića. Nije star, iskusan je sad, zna odlično ligu i klub, a i prošlu sezonu je bio dobar u Slobodi. Do proljeća ako ništa. Ne smijemo igrati samo sa jednim napadačem, zbog žutih ili povreda. Oslanjati se na Krleta, Tatara i Rahmanovića kao lažne 9, pa nije ovo menadžer. Ne možeš igrati bez pravog špica, kakve lažne devetke....
Upravu si, Bekića treba koliko je sutra potpisati, sa čistim papirima bi mogao odmah biti registrovan i konkurisati za utakmice.Nije baš ni toliko fizički zapušten, koliko sam cuo svaki dan je trenirao sa kondicionim trenerom.

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 27 okt 2020, 21:35

Pasa nas, da nam aBd jaci izadjes iz ove povrede.
Zao mi je sto je to moralo biti nase iskusenje , jer
par dana me strah da nas sta ne poklopi, jer sve oko kluba ide kako treba!
I onda ova losa vijest za neseg Ahmu
Nadam se aBd da nam se sto prije vratis ljudino

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 27 okt 2020, 21:36

hamsik je napisao/la:
27 okt 2020, 21:33

pa kažem ja, je.ba.ji ga... mi se opredijelili da smo fukare, a fudbal=novac i to je ta naša sudba kleta :urnebes:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 okt 2020, 21:40

27 okt 2020, 21:36
hamsik je napisao/la:
27 okt 2020, 21:33

pa kažem ja, je.ba.ji ga... mi se opredijelili da smo fukare, a fudbal=novac i to je ta naša sudba kleta :urnebes:
Ma nisu samo pare kod svih njih igrale ulogu neki od njih su mi i komsije bile slucajno i znam da vise vole Sarajevo kako pojma nemam al je tako nesto vasi igraci vole u Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033 i 48 gostiju.