La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ne kontam ovo kad osvoji, osvoji sa 15-20 bodova. Pa ne igra se fudbal od 2008. A i tad su osvajali za tri četiri boda, uz par izuzetaka kad pobjegnu u septembru već 10 bodova pa igraju bez pritiska. Tad su svakako najjači.
2016. osvojili za jedan bod uz 19 penala, što je jel prosjek od pola penala po utakmici.
A zanimljivo da velike razlike uglavnom ostvare u onim sezonama kad su karine po njihovim riječima, tipa 2013. ili 2019.
2016. osvojili za jedan bod uz 19 penala, što je jel prosjek od pola penala po utakmici.
A zanimljivo da velike razlike uglavnom ostvare u onim sezonama kad su karine po njihovim riječima, tipa 2013. ili 2019.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Barcelona 2013 je bila sila dok Tito Villanova nije morao ići na liječenje. Tada su pali sa igrom i kada ih je preuzeo onaj pomoći trener Roura.TonySosa je napisao/la: ↑27 okt 2020, 18:16Ne kontam ovo kad osvoji, osvoji sa 15-20 bodova. Pa ne igra se fudbal od 2008. A i tad su osvajali za tri četiri boda, uz par izuzetaka kad pobjegnu u septembru već 10 bodova pa igraju bez pritiska. Tad su svakako najjači.
2012 je Real osvojio uz 13 penala i čak 14 puta su igrali sa igračem više. Kakav je tu bio prosjek po utakmici?

Da se ja pitam ukinuo bi penale i dozvolio da se faulovi izvode sa mjesta na kojem je faul napravljen. Koji su to debili... Umjesto da se oteža igračima šansa za davanje golova iz penala oni zabrane golmanima da izlaze sa linije

Najjače je kad napraviš neki penal negdje na ivici 16erca, pogotovo ako je to negdje sa strane i onda dobiješ penal i izvodiš ga sa 11m, oči u oči sa golmanom... Stvarno bezveze...
Jos kmece da vam bude lakse ide propast m k un kljuba kme kme kme
A zasto?
Jedino ako je odletio u proslost da vrati mladjahne Iniestu i Xavija..
Ovako,yebani ste i s njim i bez njega
Jedino ako je odletio u proslost da vrati mladjahne Iniestu i Xavija..
Ovako,yebani ste i s njim i bez njega

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Da se razumijemo, ode malo na RMB ovih dana, skontat ces o cemu pricam hahaha
Poslije dolaska Messija u klub, ovo je najbolje pojacanje u zadnjoj deceniji. Necemo se lagat.
27.10.2020
- LlullSergio
- Kontakt:
Šta priča Barto.
Propo'o mas k un kljub vidi Barto neka vrate Sandra sta su novca sprzili koliko su u dugu a korona dotukla kljub
- Chapman1886
- Kontakt:
Kaze Var Franco krivi ne kaze da je Barsa u minusu 600 milliona ojra ovo iz gowana nece niko izvuci Messi nece da spusti platu nije budala ko bi spustao platu kad spickas 150 miliona ojra na ljeto tzv pojecanja hvala lp
Ljudino, sta mislis da kakve vecernje skole upises ?
Eno, pred vratima tvojim
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
Kakve ovo veze ima s Madridom? Ovo je dobra vijest, jer je on jedan od najuspješnijih predsjednika u historiji Barcelone.
U 6 godina 4 lige, 4 kupa i 1 LP. Nije on kriv za ispadanja i propuštanja velikih prednosti u LP. Da ne govorim o dvije izgubljene lige zbog sudijskih grešaka na štetu Barcelone. Vrlo lahko je mogao završiti sa 6 od 6.
Sad će doći neki katalonski političar, i zahvatiće ih kriza ko na početku stoljeća kad su se borili za Ligu Evrope.
U 6 godina 4 lige, 4 kupa i 1 LP. Nije on kriv za ispadanja i propuštanja velikih prednosti u LP. Da ne govorim o dvije izgubljene lige zbog sudijskih grešaka na štetu Barcelone. Vrlo lahko je mogao završiti sa 6 od 6.
Sad će doći neki katalonski političar, i zahvatiće ih kriza ko na početku stoljeća kad su se borili za Ligu Evrope.
Remember, remember the 5th of November.
- Chapman1886
- Kontakt:
ma ide patetike meskue lokalac ovo ono a tek sad sranje slijedi praviće sr barto od blata moliće ga krpz 6 mjeseci da se vrati
Samo Sloboda | COYG
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Daj Fonta i velikog Xavija. 
Mada nije ni stari lisac Laporta za baciti. Valja uspostavljati hegemoniju na ljeto kako god.

Mada nije ni stari lisac Laporta za baciti. Valja uspostavljati hegemoniju na ljeto kako god.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Upravo to nisu ni svjesni u kolika gowna upadaju vratit ce se u eru kad su se ganjali po drugo razrednim uefa pasnjacimaChapman1886 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 20:50ma ide patetike meskue lokalac ovo ono a tek sad sranje slijedi praviće sr barto od blata moliće ga krpz 6 mjeseci da se vrati
- Chapman1886
- Kontakt:
hvala lpPale je napisao/la: ↑27 okt 2020, 20:54Upravo to nisu ni svjesni u kolika gowna upadaju vratit ce se u eru kad su se ganjali po drugo razrednim uefa pasnjacimaChapman1886 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 20:50ma ide patetike meskue lokalac ovo ono a tek sad sranje slijedi praviće sr barto od blata moliće ga krpz 6 mjeseci da se vrati
Samo Sloboda | COYG
Ja sam na RMB 24/7.
Ti si ocito upao u zamku i citas fake RMB koji je postavljen radi padobranaca.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa onda moras znat o cemu pricam. Pitaj Raula, rece ti da sam upravu.madridist je napisao/la: ↑27 okt 2020, 20:57Ja sam na RMB 24/7.
Ti si ocito upao u zamku i citas fake RMB koji je postavljen radi padobranaca.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.