Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Denchi
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Denchi » 22 okt 2020, 14:56

Wandelanoite je napisao/la:
22 okt 2020, 13:42

Sve dok slavimo nerijesene rezultate i poraze bit cemo tu gdje jesmo izvan TOP 50.
Holandija i Italija su manje bitne utakmice, ono sto smo trebali napraviti nismo, a to je pobijediti Irce i Poljake barem jednom.

Dozivljavamo sunovrat u 4-3-3 vrijeme je za promjenu.
Ko prica o rezultatu, govorimo o formaciji i jasnoj ideji igre, zadataka.....ne slave se porazi niti nerijeseno, ali kao da se ne smije reci kada se odigra dobro, novinari i struka tih zemalja daje komplimente nasoj repci a mi trebamo biti tuzni!?

Ne mogu bit manje bitne protiv Italije i Holandije a bitne sa Poljskom???isto takmicenje? :hmmmmm: kontradiktoran si

Ja se i slazem s tobom glede promjene formacije u 3-5-2 tj. 5-3-2 ali rezonovanje o sunovratu mi nema nekog uporista, po meni je to vise zbog igrackog kadra kojim (ne)raspolazemo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 22 okt 2020, 15:19

Kako bi volio da nekad stručni štab primjeti neke nedostatke prije javnosti i implementuju iste prije nego što mi obični navijači išta primjetimo. Valjda to i trebaju da rade, a to nikad ni jedan naš stručni štab nije radio.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 22 okt 2020, 19:03

Koliko uopšte pratite reprezentaciju Bosne i Hercegovine?

“Gledam i pratim koliko mi vrijeme dozvoljava. Prava je šteta što niste eliminisali Sjevernu Irsku i kroz taj baraž plasirali se na Evropsko prvenstvo, jer stvarno imate potencijal i dobre igrače koji igraju u velikim klubovima. Problem je što igrate promjenjivo. Nakon poraza od Sjeverne Irske odigrali ste veoma pristojno protiv jedne Nizozemske. Kada bi se napravio taj balans u formi, bila bi druga priča.”

Pojedine veće ‘face’ u i oko reprezentacije BiH rado bi željele vidjeti vas na poziciji selektora Zmajeva. Šta mislite o tome?

“Drago mi je čuti ako se moje ime pominje u tom kontekstu. Ipak, sve i da su me kontaktirali, u ovom trenutku to nije moguće jer sam fokusiran samo na projekat koji se zove Osijek. Činim sve kako bi opravdao ukazano povjerenje.”

Bjelica
mosa lošmi stićko tit-ula!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 okt 2020, 20:23

Novinar Mladen Bošnjak ozbiljno predlaže Glavaša. Bošnjak, Bakir Tiro i ostali naši novinari :bow:

"Čak i ako zanemarimo onaj mitski odgovor Aliji Izetbegoviću – Predsjedniče, ja nemam druge domovine, s ponosom ću igrati za Bosnu i Hercegovnu – možemo konstatirati da je Vlatko Glavaš stanac kamen, temeljni ćošak reprezentacije Bosne i Hercegovine, čovjek koji je izabranoj vrsti dao više štihova. Od onih ljudskih, kvalitativnih, lojalnih, odanih… Dao je lavovski doprinos u izuzetno teškim trenucima.

I danas se nalazimo u teškoj situaciji. Red bi bio ponovno – ako treba s najvišeg mjesta kao prije četvrt stoljeća – pozvati zaboravljenog kapetana da opet pomogne. On to može, zna i želi."

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 okt 2020, 20:35

BenjooJutub je napisao/la:
22 okt 2020, 15:19
Kako bi volio da nekad stručni štab primjeti neke nedostatke prije javnosti i implementuju iste prije nego što mi obični navijači išta primjetimo. Valjda to i trebaju da rade, a to nikad ni jedan naš stručni štab nije radio.
:mrgreen:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 23 okt 2020, 21:33

Drape je napisao/la:
23 okt 2020, 20:23
Novinar Mladen Bošnjak ozbiljno predlaže Glavaša. Bošnjak, Bakir Tiro i ostali naši novinari :bow:

"Čak i ako zanemarimo onaj mitski odgovor Aliji Izetbegoviću – Predsjedniče, ja nemam druge domovine, s ponosom ću igrati za Bosnu i Hercegovnu – možemo konstatirati da je Vlatko Glavaš stanac kamen, temeljni ćošak reprezentacije Bosne i Hercegovine, čovjek koji je izabranoj vrsti dao više štihova. Od onih ljudskih, kvalitativnih, lojalnih, odanih… Dao je lavovski doprinos u izuzetno teškim trenucima.

I danas se nalazimo u teškoj situaciji. Red bi bio ponovno – ako treba s najvišeg mjesta kao prije četvrt stoljeća – pozvati zaboravljenog kapetana da opet pomogne. On to može, zna i želi."
Još jedan koji nije radio od 2011-2012 :thumbup:

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 27 okt 2020, 07:44

Jel po peti put kandidat za selektora?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 27 okt 2020, 10:28

Imam pitanje za sve strucnjake koji predlazu 3-5-2 formaciju.
Da li znate koliko vremena treba proci da se prvo jedan par stopera uigra? Onda da se uigraju u formaciji koja im je nova, da ne pricam dolaskom treceg stopera i igranju necega sto nikada nisu igrali.
Jel vi znate da bukvalno najveći klubovi svijeta imaju velik problem u toj tranziciji, a stalno treniraju i vidjaju se?

Koga mi to imamo da je u životu odigrao 3-5-2 formaciju?
Od cijele odbrane, svih stopera i bekova, jedini kolasinac i bicakcic.
Mi imamo nove igrace u odbrani. Nismo uigrali ni dvojicu da skupa igraju, a kamoli trojicu i to u formaciji koju nikad nisu igrali. Kao ni desni bek ko god bi igrao.

Da se razumijemo, ja nemam nista protiv te formacije, cak mislim da nije ni malo losa, ali mi nemamo igrače u odbrani za toga.

Sto se napada tice, i tu trebamo preci na dva spica tek kad se Dzeko oprosti. Do tada njemu ne odgovara da ga gusi drugi spic. To i ptice na grani znaju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2020, 11:12

Sta je najgore sta se moze desit sa 3 stopera nazad?

Izgubit cemo sa italijom i holandijom???

Izgubit cemo od finske,armenije,kipra???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 27 okt 2020, 11:49

Jel to cirkusanti iz saveza još nisu zamjenu našli?

Kakvi propaliteti i neznalice rade u savezu :clown:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 27 okt 2020, 11:50

Nisu imali dovoljno vremena, samo 11 mjeseci.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 27 okt 2020, 11:56

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
27 okt 2020, 11:49

Iako već znaju da Bajević odlazi, moraju čekati dok ne ode pa da počinju tražiti novog, i to će vjerovatno finalizirati 2 sedmice prije početka kvalifikacija za SP :bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2020, 12:09

Ceka se da Vico preuzme predsjedavanje Savezom

I on ce i lobirati novog i imenovati

Znaci prije februara nista, komotno moze tema pod kljuc

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 okt 2020, 19:05

Koji pitarski moderator mi obrisa komentar od jucer?
Kada vidm koliko bolesno izgelda ovo pitarsko nametanje igraca onaj komentar je morao ostati kao spomenik pitarskoj bolesti!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 okt 2020, 19:06

Husika je napisao/la:
27 okt 2020, 19:05
Kada vidm koliko bolesno izgelda ovo pitarsko nametanje igraca onaj komentar je morao ostati kao spomenik pitarskoj bolesti!
Lijecili ti takvi ukucane inshallah :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 okt 2020, 19:21

belosevic28 je napisao/la:
27 okt 2020, 19:06
Husika je napisao/la:
27 okt 2020, 19:05
Lijecili ti takvi ukucane inshallah :bih:
Naduvao se ti sam sebi kitice:

Hajduk Veljko :rol: :rol: :rol:
slika

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 27 okt 2020, 19:31

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
27 okt 2020, 11:49

Radit cu dzaba gdje treba potpisati hvala lp

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 28 okt 2020, 14:52

sad sam čuo od komšije raznosi pizze bio u savezu čuo da je husref 90% novi selektor
Samo Sloboda | COYG

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 28 okt 2020, 15:01

Chapman1886 je napisao/la:
28 okt 2020, 14:52
sad sam čuo od komšije raznosi pizze bio u savezu čuo da je husref 90% novi selektor
:lolno: :crazy: makar će **** mater ko nekad davno onom dušanu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], guadalupe, L-Train, VolimBiH96 i 39 gostiju.