Nije nemoguce, ovi su glupi i nepismeni samo ih treba pritiskati i prozivati, boje se naroda i masa, a sta smo mi nego bas to, pa da i treba gurnut nekoj buraniji sta i to se isplati za permanentno rjesenje....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Srdjan Mandic je gradska raja
Skolovan i obrazovan lik
Vjerujem da ce aBd promijeniti dosta toga na pozitivno
kada preuzme opstinu Centar, i da ce se fino moci sjesti sa njim i sve dogovoriti
A ovu KORIDA vlast rastjerati, i nikad im vise ne dozvoliti
prismrde centru Grada
Skolovan i obrazovan lik
kada preuzme opstinu Centar, i da ce se fino moci sjesti sa njim i sve dogovoriti
prismrde centru Grada
Hvala.. ne znam jesmo li imali boljeg izvodjaca penala u zadnje vrijeme. Doduse nije toliko izveo..al nekako izgleda sigurno...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NormalnoBordolav je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:41Srdjan Mandic je gradska raja
Skolovan i obrazovan lik
prismrde centru Grada
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad ih pospreme u raslje tri golmana ne brane.. a ovaj drugi je to jedino i znao radit...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
- Kontakt:
Evo ako Bog da, da prvi najavim izgradnju Arene koja krece na Proljece posto se sve ovo blizi kraju sa dogovorom.
Prvo krece mjenjanje trave a onda dio po dio tribinu po tribinu do arene sa 20 000 mjesta. Novci su obezbjedjeni nasim sredstvima striktno a bit ce tu i akcija za pomoc klubu u izgradnji i sa nasim sredstvima kao navijaca.
Prvo krece mjenjanje trave a onda dio po dio tribinu po tribinu do arene sa 20 000 mjesta. Novci su obezbjedjeni nasim sredstvima striktno a bit ce tu i akcija za pomoc klubu u izgradnji i sa nasim sredstvima kao navijaca.
Moguce da si u pravu, ali ja im nikako ne vjerujem, sve kontam da je ovo odlicno rezirana predstava upravo sa ciljem da pridobiju te mase kao sto kazes. A naravno da ih treba pritisnuti i sve pokusati da dobijemo stadion pa ako bude sta na kraju.
Tatar inace ima uspjeha zbog njegovog nacinja pucanja, lopte prilikom suta mu imaju uzdizucu putanju, dakle idu navise, jos ako idu u stranu to je prakticno neodbranjivo za golmane, posebno slabije kojima je prvi reflex da se bace na zemlju jer prosjecni igrac puca po zemlji...Zagor je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:42Hvala.. ne znam jesmo li imali boljeg izvodjaca penala u zadnje vrijeme. Doduse nije toliko izveo..al nekako izgleda sigurno...
Ovo je pravilan nacin pucanja penala, jako, visoko i u stranu, ali razumljivo i najteze za izvesti

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bordolav je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:41Srdjan Mandic je gradska raja
Skolovan i obrazovan lik
prismrde centru Grada
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ma meni licno Srdjan je beton lik, a za stranku manje viseAmca007 je napisao/la: ↑27 okt 2020, 14:12Bordolav je napisao/la: ↑27 okt 2020, 13:41Srdjan Mandic je gradska raja
Skolovan i obrazovan lik
prismrde centru GradaNasa Stranka za bolju buducnost sigurno naseg kluba i svakog sportskog kolektiva. Samo protiv zelenih fasista..
Ima jos dosta dobrih pojedinaca
Samo ovu bagru rastjerati da prodise Grad
A samim tim ce prodisati automatiski i Drzava aBd
Niko im ne vjeruje daleko od toga
Njima ta lova koju mogu izvuci iz budzeta opasno se smanjuje sa nestankom svakog uo u drzavnim firmama sto ce nova vlada nastaviti raditi, time i padaju, koldzo navodno ide kao nezavisni sada, pucaju oni uveliko po savovima...samo pritisak, samo prozivanje na to sto rade, kako kradu, itd.
Sjajan scenario svega kada bi bilo tek tako sve, još ćemo se mi krvi napit i živaca potrošiti do toga da krenemo u izgradnju i pomoć klubuOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 okt 2020, 14:02Evo ako Bog da, da prvi najavim izgradnju Arene koja krece na Proljece posto se sve ovo blizi kraju sa dogovorom.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Evo ja prvi sam spreman uletit s nekim finim parama iako nisam gazda i radim u običnoj firmi, a siguran sam da nas ima još takvih e sad zamisli koliko je svijetu dojadilo ono ohrdano Kosevo pogotovo kad kiša pada
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Upravo takav scenario ce i biti samo aBda da u cetvrtak prodje prijedlog na vijecu.Hztesanj je napisao/la: ↑27 okt 2020, 14:20Sjajan scenario svega kada bi bilo tek tako sve, još ćemo se mi krvi napit i živaca potrošiti do toga da krenemo u izgradnju i pomoć klubuOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 okt 2020, 14:02Evo ako Bog da, da prvi najavim izgradnju Arene koja krece na Proljece posto se sve ovo blizi kraju sa dogovorom.
- feniksptica
- Kontakt:
Yebo majku koliko se cekalo kad bi nam dali da doniramo, kontam mi bi sami sjever sanirali i stolice i krov minimalno. La ga no
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nama je dovoljan stadion od 20.000 mjesta za nasu ligu a i za Evropu.
Npr za Evropu stavis duplo skuplje karte, namiris onih 15k navijaca sto bi doslo sad na Kosevo i sa te strane financijski dodjes na isto.
Druga stvar, tih 20k navijaca bi grmilo bez atletske staze i atmosfera bi bila da se useres u gace.
Yebo me i 35k na stadionu kad je tu 15k onih koji ne znaju ni jednu navijacku pjesmu i sam su nijemi posmatraci.
Ovako ce biti 20k pravih i ludih navijaca koji ce grlo da deru svih 90min.
Npr za Evropu stavis duplo skuplje karte, namiris onih 15k navijaca sto bi doslo sad na Kosevo i sa te strane financijski dodjes na isto.
Druga stvar, tih 20k navijaca bi grmilo bez atletske staze i atmosfera bi bila da se useres u gace.
Yebo me i 35k na stadionu kad je tu 15k onih koji ne znaju ni jednu navijacku pjesmu i sam su nijemi posmatraci.
Ovako ce biti 20k pravih i ludih navijaca koji ce grlo da deru svih 90min.
-
- Kontakt:
Možda bi u ljetnom prelaznom roku trebalo imati u vidi Samira Zeljkovića iz Veleža.Naše dijete, podjednako dobro igra i stopera i zadnjeg veznog, jedan je od najboljih igrača u ligi.
-
- Kontakt:
Jel izaslo sta oko stadiona ? Vidim raspricali se u vezi stadiona ?
Nisi jedini vjerujem mi ,samo je bitno da krene. Jako moćni i bogatih gazda imamo, pa dijaspora. Siguran sam kad krene izgradnja, kad ljudi vide da novac ide na stadion da se radi transparentno, pošteno, biće Arena brže nego što mislimo.
Samo da prođe ovo na vijeću, da se to i pravno završi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Lecler, legendarnadruga, rimljanin90 i 44 gosta.