Nije nemoguće ali sumnjam. Sada smo samo fokusirani na ligu jer se kup igra tek u martu a sa europom smo završili. Možda neka kombinacija da malo odmore igrači kojima prijeti suspenzija, vidjet ćemo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemamo mi taj luksuz da odmaramo igrače. Uglavnom do sada su uvijek bile otvorene i dobre utakmice izmedju naših timova.bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2020, 09:30Protiv Krupe sno bili bez Sušića, Serbecica, Ahmetovica, Fanima, Jukica, Salcina a na pocetku sezone su to bili starteri. Imamo kvalitetan roster i kad nedostaje 5-6 igraca ne osjeti se previse, tako da vam je bolje da se pripremate za iduce kolo i vi odmorite neke igrace.
Sretno.
-
- Kontakt:
Tim za mladost
Kovacevic
Oremus
Šerbercic
Milicevic
Salčin
Djokanovic
Pejovic
Tatar
Rahmanovic
Fanimo
Velkoski
Dupovac je dobio nezgodan udarac u glavu nek odmori malo, Pidru i Handzica bi pripazio radi kartona a Sušic i Ahmet još nisu 100 %. Ima tu još Hodzic, Hebibovic, Adukor koji mogu dobiti šansu s klupe pa i Zinedin.
Kako god okrenes slatke muke za Vinka
Kovacevic
Oremus
Šerbercic
Milicevic
Salčin
Djokanovic
Pejovic
Tatar
Rahmanovic
Fanimo
Velkoski
Dupovac je dobio nezgodan udarac u glavu nek odmori malo, Pidru i Handzica bi pripazio radi kartona a Sušic i Ahmet još nisu 100 %. Ima tu još Hodzic, Hebibovic, Adukor koji mogu dobiti šansu s klupe pa i Zinedin.
Kako god okrenes slatke muke za Vinka
Amer Dupovac!
robertkosar je napisao/la: ↑27 okt 2020, 07:41E Yebiga ja sve mislio ti crnkaskoroalen je napisao/la: ↑26 okt 2020, 21:06Ja sam najveća plava pichka ovdje.alacious je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:25@sanchez, kakve ti spinove pises to nisu istine![]()
Samo ja volim Sarajevo, i mozda jos Zip, a svi ostali ste pi*ke plave![]()
Kad napises dva posta gdje ne seres ironicno na gluposti mozda i kazem da kritikujes osnovano, do tada si obicni papak koji ne moze da svari da mu je babuka izbacen iz kluba
Poy
Ps: Ako nastavimo sa dobrim igrama mozda i dignes ruku, ali nije vrijedno vjeruj mi, ima telefonskih servisa za pomoc u takvim situacijama![]()
![]()
![]()
![]()

Kad se spomenu tekme protiv Mladosti, odmah mi naumpadne ona 4:3 na Koševu. Čala vs Husref. Jedna od boljih.
Dobra je bila i ona po kiši, 3:1 ako se ne varam, za nas (ili 4:2, nisam siguran), kad je Said zaigrao i poderao, Adukor dobio ovacije cijelog stadiona. Bilo je fkt lijepih utakmica s njima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Halal od mene i na ovom i na ovom svijetu i to tri puta

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
9 2 0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Predugo ovo do petka cekat ba, ne znam sta bi do nedelje da moramo cekat
Da hoce se ista zavrsit za stadion ili za sefa Akademije
Da hoce se ista zavrsit za stadion ili za sefa Akademije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dupovac ce koliko ja znam propustiti Mladost,dobio je protiv Krupe neki blazi potres mozga (kazu da se i nesjeca zadnjih 10-tak minuta utakmice
). Ima sutra pregled pa ce se znati kad se vraca.Mislim da ce biti spreman za derbi.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Danas ce se znati za stadion, a u cetvrtak je sjednica.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Uvrstena je tacka za OV za cetvrtak sto se tice stadiona.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ako sam ja Semira skontao na infu, nasi su poslali Ajnadzicu neki finalni prijedlog, pa hoce nece, sto znaci da je prihvatio cim je spustio taj prijedlog opstinskom vijecu na glasanje, to bi onda bilo to

Pyro is not a crime !
Tekma protiv Mladosti donosi isto kao i tekma protiv Vase Miskina, 3 boda. Ne vidim sto bi jedna bila preca od druge, niti je Mladost klub za potcjenjivanje pa da sa juniorima izlazimo. Respektabilan protivnik, i jedan od boljih klubova.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Kosevo pripada Sarajevu! 

Ja svrsavam na ovu upravu. Nedajte nikad politici vise da udje u klub. Promjenite statut kluba gdje ce pisati da vise nikad u klubu ne moze biti neko ko je bio clan i jedne stranke. Samo skolovani ljudi koji su prosli svijet i znaju voditi biznis. Samo tako mozemo naprijed, nema druge ......
Bravo sampioni...
Bravo sampioni...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ima li neko podatak koliko je do sada penala Tatar pucao i koliko je (mislim svaki koliko pamtim) dao?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nista dok se ne progura na sjednici. Vidjecemo, mutan je on, a i vjecnici.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Proguralo, ne proguralo, nek ne zavara ove sto zive u toj opcini. Dobro se sjetite sta je sve radio.
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bhfanatic14, bordobijeli, fera, nedimmmm1337, UltraNorth, Vanja8 i 42 gosta.