NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 dec 2010, 22:59

Palermo je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ma bravo palermo, prvi tvoji postovi posvećeni Zvijezdi. Dobro došao na našu temu, vidim da pratiš Zvijezdu i samo nastavi ;) Za koju godinu ćeš je možda i zavolit :mrgreen:
ma kakva zvijezda :lol: , samo sam cuo da vam je i Martin Palermo odlucio doci, odnosno zavrsiti karijeru u zvijezdi :mrgreen: kaze hoce da dodje u civilizaciju i da se naklepa para za mirnu penziju :lol:
Naravno da je svima cilj doći u civilizaciju, jbg niko ne voli negdje doći gdje se pale auta i slično :lol:
Dragon Town

Palermo

Post Postao/la Palermo » 21 dec 2010, 23:01

zmaj_Bosne je napisao/la:
Palermo je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ma bravo palermo, prvi tvoji postovi posvećeni Zvijezdi. Dobro došao na našu temu, vidim da pratiš Zvijezdu i samo nastavi ;) Za koju godinu ćeš je možda i zavolit :mrgreen:
ma kakva zvijezda :lol: , samo sam cuo da vam je i Martin Palermo odlucio doci, odnosno zavrsiti karijeru u zvijezdi :mrgreen: kaze hoce da dodje u civilizaciju i da se naklepa para za mirnu penziju :lol:
Naravno da je svima cilj doći u civilizaciju, jbg niko ne voli negdje doći gdje se pale auta i slično :lol:
a gdje se to pale auta :D kod nas u Orasju sve super, mir, nema zive duse, bas kao i u vasem zaseoku kod tuzle :lol:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 dec 2010, 23:06

Ohoho, pa ti si onaj kako se kaže... uvrnuti spamer koji ne pamti šta je pisao prije pet minuta. Ajd ba više ne spamaj po temi i vidi se na prijašnjem postu i da nisi iz Orašja i vidi se odakle si iz samo jednog posta kojeg nisi napisao na temi Zvijezde ;)
Ajd sad razguli :D
Dragon Town

Palermo

Post Postao/la Palermo » 21 dec 2010, 23:13

zmaj_Bosne je napisao/la:Ohoho, pa ti si onaj kako se kaže... uvrnuti spamer koji ne pamti šta je pisao prije pet minuta. Ajd ba više ne spamaj po temi i vidi se na prijašnjem postu i da nisi iz Orašja i vidi se odakle si iz samo jednog posta kojeg nisi napisao na temi Zvijezde ;)
Pa to ti je samo dokaz velicine i iz drugih gradova sirom BiH ima navijaca moga kluba, a gdje ste vi??? Koliko vas je ???? Odakle ste ????

Zalosno :D :mrgreen:

Palermo

Post Postao/la Palermo » 21 dec 2010, 23:24

Palermo je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ohoho, pa ti si onaj kako se kaže... uvrnuti spamer koji ne pamti šta je pisao prije pet minuta. Ajd ba više ne spamaj po temi i vidi se na prijašnjem postu i da nisi iz Orašja i vidi se odakle si iz samo jednog posta kojeg nisi napisao na temi Zvijezde ;)
Pa to ti je samo dokaz velicine i iz drugih gradova sirom BiH ima navijaca moga kluba, a gdje ste vi??? Koliko vas je ???? Odakle ste ????

Zalosno :D :mrgreen:
Naravno da vas nema
:lol: 8-)

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 22 dec 2010, 00:11

Znas sta palermo sjasi s nase teme kad ti nepase zvjezda odjb jes cuo bgt sta ti pricas kakva civilizacija neznas ni sta je to kao prvo vidim navijas za slobodu a kobiva govoris iz orasija kakva sloboda ba zvjezda je barcelona dodemo vam pa vam nuhanovic messi smjesti jedno 3 i tosunovic 2 a sta ce te vi kad vas vasiljevic gore u napadu moze sev sa jusom zaustavit covjek je 2 metr i 5 cm prebaci se na slobodinu temu jes cuo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 22 dec 2010, 00:56

Ooooj kako mi ovi likovi idu na jetru! A znam da im je to cilj. Slusaj ti i tebi slicni iz koje kakvi sela sa obale save, napuste se svi k.... Ljubomorni ste. Jeli to trn u oku citavoj BiH sto smo jedina opstina u drzavi koja ima svoje klubove u svakom rangu takmicenja. E kad dodjete na taj nivo da mozete sve to izfinansirat tad se javite. Mi nismo kao pojedini klubovi u nasem okruzenju duzni po nekoliko milijona, nama drzava ne pravi stadion za razliku od neki koji su dobili velezov stadion(ovo za stadion govorim o orasju). I jos nesto moji gradacacani navijaci zvijezde. Jeste li znali da nismo dobro dosli u tesanj sta vise da svaki petak subhanaju da ispadnemo iz p.l.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 22 dec 2010, 09:22

emir_dj je napisao/la:Ooooj kako mi ovi likovi idu na jetru! A znam da im je to cilj. Slusaj ti i tebi slicni iz koje kakvi sela sa obale save, napuste se svi k.... Ljubomorni ste. Jeli to trn u oku citavoj BiH sto smo jedina opstina u drzavi koja ima svoje klubove u svakom rangu takmicenja. E kad dodjete na taj nivo da mozete sve to izfinansirat tad se javite. Mi nismo kao pojedini klubovi u nasem okruzenju duzni po nekoliko milijona, nama drzava ne pravi stadion za razliku od neki koji su dobili velezov stadion(ovo za stadion govorim o orasju). I jos nesto moji gradacacani navijaci zvijezde. Jeste li znali da nismo dobro dosli u tesanj sta vise da svaki petak subhanaju da ispadnemo iz p.l.
ljubomorne duše mogu da nam puše samo cu to reci 8-) :lol: neobracajte se ba na ovu šabaniju ovaj Palermo je sigurno neki zajebani internet huligan koji ima 12 godina i 30 kg sa krevetom zato puste ga neka malo pise jer se on tada osjeca toliko mocno da pocne da svrsaje hehe joj likova svakakvih ima vala :D

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 22 dec 2010, 10:54

Ma ja mislim da ovaj palermo slobodu nije gledao ni u Orašju a Tuzlu je vidio samo na televiziji. ;-)
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 22 dec 2010, 11:23

Ma taj nezna ni postavu nabrojat slobode kamoli da ju je gledo kad mozda na igrici igro...!!!

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 22 dec 2010, 11:54

za Palerma:
Haha pa malo ih ima i u Tuzli sto navijaju za Slobodu,a kamoli negdje sa strane.Kakav je to klub,nikakav,vidjet cete skime je Zvijezda u rangu,ne zelimo sigurno da budemo svama,ha ha,cuj Orasje,Modrica,vidi se koliki si poznavalac i poredis te gradove sa Gradaccom,mi smo ih izbacili uz lige za tvoju informaciju.Modrica je bila prvak,a vi,pa oni u za vas istitucije,a mi smo vas davno prestigli i za vas cemo od sledece polusezone i +10 god. biti nedostizni,nisam vidio veci kompleksasa od vas Tuzlaka,patite,he he,patite mi smo za vas bogovi :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 dec 2010, 14:04

Žbljohar je napisao/la:za Palerma:
Haha pa malo ih ima i u Tuzli sto navijaju za Slobodu,a kamoli negdje sa strane.Kakav je to klub,nikakav,vidjet cete skime je Zvijezda u rangu,ne zelimo sigurno da budemo svama,ha ha,cuj Orasje,Modrica,vidi se koliki si poznavalac i poredis te gradove sa Gradaccom,mi smo ih izbacili uz lige za tvoju informaciju.Modrica je bila prvak,a vi,pa oni u za vas istitucije,a mi smo vas davno prestigli i za vas cemo od sledece polusezone i +10 god. biti nedostizni,nisam vidio veci kompleksasa od vas Tuzlaka,patite,he he,patite mi smo za vas bogovi :D

Djesi boze sta ima :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 dec 2010, 16:59

Žbljohar je napisao/la:za Palerma:
:lol: :lol: dugo gluplji post nisam procitao,cuj Sloboda nikakav klub,haj ti malo doktoru nisi ti sav svoj..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 22 dec 2010, 17:11

Haha,velika je,haha,javljaju se kompleksasi bolesni,da vas ne spasavaju sudije i savez da se ne sramotite, odavno bi igrali u drugoj ligi,razgulite sa nase teme,nama niste ni najmanje interesantni. :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 dec 2010, 17:15

Jbg sta ces,neko standardan u ligi,neko udje zadrzi se tu dvije,najvise tri godine,i opet cvajta :mrgreen: ziv i zdrav ti meni bio,svoje komplekse lijeci negdje drugo.Pozz za sve normalne navijace Zvijezde.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 22 dec 2010, 17:52

harry_90 je napisao/la:Jbg sta ces,neko standardan u ligi,neko udje zadrzi se tu dvije,najvise tri godine,i opet cvajta :mrgreen: ziv i zdrav ti meni bio,svoje komplekse lijeci negdje drugo.Pozz za sve normalne navijace Zvijezde.
Ti to nas otpisujes,mi smo usli i vise ne izlazimo,he he,taj neko,neka ulazi i izlazi,mi nismo ti.he he,ko su za tebe normalni navijaci,sto ti plate pivo...Fukaro

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 dec 2010, 18:10

Palermo,

samo cu ti ovo dati:
* http://hr.wikipedia.org/wiki/Nogomet
* http://bs.wikipedia.org/wiki/Grada%C4%8Dac
* http://hr.wikipedia.org/wiki/Civilizacija

"Čitanje je najbolje učenje" - Aleksandar Sergejevič Puškin

.. a vi ostali Tuzlaci odje*ite sa naše teme ba, imate već svoju popularnu temu, kompleksaši retardirani..
nisam vidio većih debila od vas u životu svom :)

Palermo

Post Postao/la Palermo » 22 dec 2010, 19:06

Ha ha ha ja nisam tuzlak, ja sam seljak iz Gradačca :D :mrgreen: i ne navijam za slobodu, ne volim ni zvijzdu padalicu :lol:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 dec 2010, 22:03

Nego dajte imali neko pouzdanu info za kostrukciju krova, navodno ona se već odavno nalazi smještena na Kerepu pored Egara.
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 dec 2010, 22:42

Nema nikakve potrebe da se uopste dopisujete sa Palermom.Pustite ga neka pise, sam ce sebi dosaditi i sam ce otici sa foruma.
Imali sta novo za igrace i sta je sa stadionom ? Mislim da sa Dudicem jos nije sve izgubljeno,ostavio je rok upravi Varzdina da mu isplati dugovanja do sredine ove sedmice,ukoliko to ne urade on je novi igrac Zvijezde.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.