FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naime, novi termin utakmice je petak, 30. oktobar, sa početkom u 17 sati. Direktan prijenos utakmice realizovat će platforma Moja TV.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Gdje zaglavi onaj Kamuflaza nema ga ciganska godina na forumu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- feniksptica
- Kontakt:
Pohvalio je covjek bez kritike. Jedino jos Sanchez vreba kad ste sta moze popljuvat, da nadodarobertkosar je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:11Gdje zaglavi onaj Kamuflaza nema ga ciganska godina na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto nam naštelise da imamo duze odmora pred derbi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
'ladno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
De navedi sta to? Ne laprdaj u prazno,kako vam vise ne dosadi ta ista prica,pljuvac,zeljovac,drago mu kad izgubimo i slicno,a onaj danas je vrh bio,kaze mozda sam digao ruku na sebe sto nam ide dobrofeniksptica je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:26Pohvalio je covjek bez kritike. Jedino jos Sanchez vreba kad ste sta moze popljuvat, da nadodarobertkosar je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:11Gdje zaglavi onaj Kamuflaza nema ga ciganska godina na forumu![]()
![]()
![]()
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad si ti bolan napisao normalan komentarSanchez1987 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:09De navedi sta to? Ne laprdaj u prazno,kako vam vise ne dosadi ta ista prica,pljuvac,zeljovac,drago mu kad izgubimo i slicno,a onaj danas je vrh bio,kaze mozda sam digao ruku na sebe sto nam ide dobrofeniksptica je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:26Pohvalio je covjek bez kritike. Jedino jos Sanchez vreba kad ste sta moze popljuvat, da nadodarobertkosar je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:11Gdje zaglavi onaj Kamuflaza nema ga ciganska godina na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
samo on ba voli sarajevo niko vise
a to sve je ocijenio po tome sto nekad neko napise kritiku ili nesto sto po njegovom misljenju nije ok..

Nazivas igrace Sarajeva pogrdnim imena, kaze Ado Kacunak, nema sta, bas lijepa kritika
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa on jos nije igrac Sarajeva,ima li jos sta?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:14Kad si ti bolan napisao normalan komentarSanchez1987 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:09De navedi sta to? Ne laprdaj u prazno,kako vam vise ne dosadi ta ista prica,pljuvac,zeljovac,drago mu kad izgubimo i slicno,a onaj danas je vrh bio,kaze mozda sam digao ruku na sebe sto nam ide dobrofeniksptica je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:26
Pohvalio je covjek bez kritike. Jedino jos Sanchez vreba kad ste sta moze popljuvat, da nadodasamo on ba voli sarajevo niko vise
a to sve je ocijenio po tome sto nekad neko napise kritiku ili nesto sto po njegovom misljenju nije ok..
![]()
![]()
Nazivas igrace Sarajeva pogrdnim imena, kaze Ado Kacunak, nema sta, bas lijepa kritika
-
- Kontakt:
Sancez ako se zakunes da volis Sarajevo vise od zivota @GiS ce te prestati prozivati. Eto , posteno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moram vidjeti i neku suzubelosevic28 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:22Sancez ako se zakunes da volis Sarajevo vise od zivota @GiS ce te prestati prozivati. Eto , posteno.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
@sanchez, kakve ti spinove pises to nisu istine
Samo ja volim Sarajevo, i mozda jos Zip, a svi ostali ste pi*ke plave
Kad napises dva posta gdje ne seres ironicno na gluposti mozda i kazem da kritikujes osnovano, do tada si obicni papak koji ne moze da svari da mu je babuka izbacen iz kluba
Poy
Ps: Ako nastavimo sa dobrim igrama mozda i dignes ruku, ali nije vrijedno vjeruj mi, ima telefonskih servisa za pomoc u takvim situacijama

Samo ja volim Sarajevo, i mozda jos Zip, a svi ostali ste pi*ke plave

Kad napises dva posta gdje ne seres ironicno na gluposti mozda i kazem da kritikujes osnovano, do tada si obicni papak koji ne moze da svari da mu je babuka izbacen iz kluba
Poy
Ps: Ako nastavimo sa dobrim igrama mozda i dignes ruku, ali nije vrijedno vjeruj mi, ima telefonskih servisa za pomoc u takvim situacijama
Braćo po bordo boji, hoćete li mi halaliti?
-
- Kontakt:
Zato sto sam napisao da od Zidana nema nista,ti meni kazes da sam mozda digao ruku na sebe zato sto nam ide dobro jel ? Ma bravo majstoreZip je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:27Kad bi bila tablica neka ko voli najvise sarajevoalacious je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:25@sanchez, kakve ti spinove pises to nisu istine![]()
Samo ja volim Sarajevo, i mozda jos Zip, a svi ostali ste pi*ke plave![]()
Poy
1) Husref Musemić - Ja volim Sarajevo vise od svog zivota
....... 1000 praznih mjesta pa
2) alacious
3) Zip
Ostalo su ovi varta navijaci...

Jeste, zbog toga sam ti napisaoSanchez1987 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:32Zato sto sam napisao da od Zidana nema nista,ti meni kazes da sam mozda digao ruku na sebe zato sto nam ide dobro jel ? Ma bravo majstorea prije mene 5 ljudi napise sta je s njim ili da su bacene pare na njega
![]()

Sta mislite kako se kone osjecaju kad vide trenutnu tabelu i stanje u nasoj ligi.

Mene ako pitas, qurac boli...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], HyperOS, kogmagie46, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Tarapi i 89 gostiju.