English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Unitedu fali ozbiljnost i nema nekog igrača protiv Chelsea kojeg bi mogao izdvojiti. S druge strane za čistu 10ku su odigrali Mendy, Silva i James, a nisu loši bili Chilwell i Kante, a ostali kao i United..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
United ima najjaci igracki kadar, slabog trenera i lost formu. Drago mi je da je to tako.
4-IN-A-ROW
Popravio sam ti post, nema ne čemu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Malo sam iznenađen da ga ovoliki broj ljudi gotivi iako je imao žestok meltdown u Liverpulu i prošle sezone izgubi LP a skoro bio osigurao.OTNYS_YNWA je napisao/la: ↑26 okt 2020, 10:31Naravno, po meni se sigurno moze svrstati u sami vrh strucnjaka u premier ligi.
Rekao bih da će Arteta biti bolji trener jer zna lik šta radi, ima plan i osvojio je recemo 2 trofeja.
Kad gledam protiv Arsenala sad utakmicu osjetno je teže igrati sad protiv njih nego prije.
Ole i Lampard nakon ovih epizoda više neće biti treneri na ovako dobrih ekipa.
Pa teze igrat jer se lik svaku utakmicu brani a naprijed sta bude. Nek mi navijac arsenala kaze kakav je to plan artete.
Od njih 3 samo Ole zna svojih prvih 11.
Sva trojica ce ostat ovu sezonu na klupi osim ako dodje do nekog velikog niza losih rezultata.
Od njih 3 samo Ole zna svojih prvih 11.
Sva trojica ce ostat ovu sezonu na klupi osim ako dodje do nekog velikog niza losih rezultata.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Cijelo vrijeme se priča o nekoj Artetinoj ideji. Evo, i mene zanima koja je to njegova ideja? Igra sa tri pozadi, 4-3-3, ofanzivan fudbal, defanzivan fudbal, šta? Ili da pretpostavimo da je neki Pep za sirotinju zato što mu je bio asistent?
Nije provokacija nikakva, ali ja nisam doživio tu neku ideju još, a gled'o sam solidan uzorak utakmica.
Nije provokacija nikakva, ali ja nisam doživio tu neku ideju još, a gled'o sam solidan uzorak utakmica.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 26 okt 2020, 16:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Gradi čovjek sebi ekipu od temelja, Arsenal je dobra defanzivna ekipa, kad budu imali kvalitetan dvojac u sredini ispred Parteya bit će više golova, ovako je svaka utakmica patnja da se nešto kreira.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 16:09Cijelo vrijeme se priča o nekoj Artetinoj ideji. Evo, i mene zanima koja je to njegova ideja? Igra sa tri pozadi, 4-3-3, ofanzivan fudbal, defanzivan fudbal, šta? Ili da pretpostavimo da je neki Pep za sirotinju zato što mu je bio asistent?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ne slazem se s tobom. City nema najjaci kadar, ima najboljeg trenera i solidnu formu.
4-IN-A-ROW
Igrat sa Giroudom 5 godina i opet imati ovakve koeficijente 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Di Maria i Ribery se ne racunaju jer su to ostvarili u farmerskim ligama.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
A Angel zapravo u Realu ima bolji prosjek asistencija po mecu nego u PSG 

"City ima solidnu a United losu formu"
City 8 bodova
United 7

City 8 bodova
United 7

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
City ako ima najboljeg trenera onda ja svaku noć karam Riley Ried.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fale mu muda. Plus sto je los in game manager. Ovo drugo se moze nauciti, ovo prvo tesko.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Daj ba, covjek poslije utakmice sa Cityom izjavljuje da je zadovoljan. Cime zadovoljan? Jer smo stajali na svojoj polovici i cekali da sudija svira kraj a pri tome gubimo.nerkolfc je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:07To što mu fale muda ne znaci puno, kako bude imao više staza i uspjeha imat će i više respekta od igrača i lakše će moći donositi odluke. Sad je tek na početku.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Pa nećeš izaći i reći igrali su ko ****, sredina nam ne zna dodati kako treba bla bla. Moraš reagirati pozitivno u medijima osim ako.ne želiš raspad u ekipi.
Objektivno Arsenal, United i Chelsea velike ekipe sa velikim ambicijama (bar na papiru) su ulozili toliko novca zadnjih godina i sve to dali u ruke pocetnicima i likovima koji nisu imali nikakve reference da dobiju posao koji su dobili. Vrlo je realno da bi kao posljedica toga ove sezone moglo da se desi da nijedna od tih ekipa ne bude u top4.
Jesi ti gledao drugo poluvrijeme te utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.