La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Je.balo majku opet pokradeni 

Ne 'suj majke krkane 

Sad stvarno bez zajebancije. Interesuje me kakva ćete opravdanja davati kada ovako budu igrači Barcelone povučeni za dres kod prekida u narednim utakmicama jer će se svaka takva situacija uspoređivati sa ovim penalom.
Živi bili pa vidjeli...
Živi bili pa vidjeli...
Cupanje za dres u 16m je penal, to sto je Ramos poslije prodao kontakt i bacio se ne ponistava Lengletov nedostatak IQa. Lik je jos u prvom poluvremenu napravio penalcinu kad je slicno kod prekida pokosio Ramosa po nogama. Tu se VAR recimo nije ni gledao, a penal je bio jos ocitiji od ovog koji je sviran. Al dobro, svakako ste vjecne zrtve.
Da je to tako bilo bi po 20 penala svaku utakmicu. Vidjet ćemo u narednim utakmicama da li je ili to važi samo za određene klubove...
Normalno da se nije ni gledalo kada je bio ofsajd prije kornera. Ne znam samo šta bi se desilo da je iz tog kornera Real zabio gol. Da li bi bio poništen ili bi bio priznat bez obzira na to što je korneru prethodio ofsajd koji nije sviran...
Real je grozan, znaju to i njihovi navijaci vrlo dobro, ali je i takav bolji od Barce. Sa sudijama ili bez njih, opet su bolji. Plus imaju boljeg trenera (koji isto nije neka über klasa za kojeg se otima svijet).
E sad zamislite kakva je Barca i njeni treneri, sa druge strane
E sad zamislite kakva je Barca i njeni treneri, sa druge strane

Cuj nije se gledalo jer je bio ofsajd prije kornera 

Zaprijetio Pero Frankom iz groba sudijama u VAR sobi jbg.
Trenutni top 4:
1. Sociedad, 2. RM, 3. Granada, 4. Villarreal
1. Sociedad, 2. RM, 3. Granada, 4. Villarreal

Separatisti uputili sluzbenu zalbu savezu na sudjenje u Klasiku, a oni njihovi rezimski mediji objavili vijest da je sudac ustvari veliki navijac Reala i da je njegov otac osnivac kluba navijaca Reala u tom mjestu iz kojeg dolazi. Sve nize i nize tonu, profesionalne zrtve.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Chapman1886
- Kontakt:
sreća oa ne bi publike,zamisli kako bi ogavno bilo slušati plač 90.000 jetima sa tribina nakon penala
Samo Sloboda | COYG
Ma svakako pola stadiona navija za Madrid kad je Clasico. Samo što ne uzdišu na obična dodavanja.
Remember, remember the 5th of November.
Uzivanje je citati kmecanje katalonaca na ovoj temi. 

Bilo bi lako da je Barcelona jedina koja se žali na suđenje... Barem 5-6 klubova je se žalilo na suđenje ove godine nakon utakmica protiv Reala... Znaš ti to i sam ako već pratiš Španske portale... Vidjet ćemo ko je sljedeći...Epidaurus je napisao/la: ↑26 okt 2020, 16:34Separatisti uputili sluzbenu zalbu savezu na sudjenje u Klasiku, a oni njihovi rezimski mediji objavili vijest da je sudac ustvari veliki navijac Reala i da je njegov otac osnivac kluba navijaca Reala u tom mjestu iz kojeg dolazi. Sve nize i nize tonu, profesionalne zrtve.
Frankov duh luta prostorijama stadiona sirom Spanije i tjera sudije da grijese u korist Reala 

Stvarno su "Més que un club"Epidaurus je napisao/la: ↑26 okt 2020, 16:34Separatisti uputili sluzbenu zalbu savezu na sudjenje u Klasiku, a oni njihovi rezimski mediji objavili vijest da je sudac ustvari veliki navijac Reala i da je njegov otac osnivac kluba navijaca Reala u tom mjestu iz kojeg dolazi. Sve nize i nize tonu, profesionalne zrtve.

Nema kluba i navijaca na planeti koji teze podnose poraz
Pruziti ruku protivniku i priznati da je bolji je nezamislivo
"sudije, Perez, Franco, previsoka trava" itd itd
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pozivam Marcu, pa i administraciju ss.ba portala i foruma da urade anketu o broju godina navijaca/simpatizera najvecih evropskih klubova.
Rezultat/prosjek bi bio nesto tipa:
1. Barcelona -> 17.4
2. Real Madrid -> 19.2
...
8. Man Utd -> 30.7
9. Bayern M -> 31.9
10. Juventus -> 33.4

1. Barcelona -> 17.4
2. Real Madrid -> 19.2
...
8. Man Utd -> 30.7
9. Bayern M -> 31.9
10. Juventus -> 33.4

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne prdi hvala lpParatici je napisao/la: ↑26 okt 2020, 17:14Pozivam Marcu, pa i administraciju ss.ba portala i foruma da urade anketu o broju godina navijaca/simpatizera najvecih evropskih klubova.
1. Barcelona -> 17.4
2. Real Madrid -> 19.2
...
8. Man Utd -> 30.7
9. Bayern M -> 31.9
10. Juventus -> 33.4
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.