FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Kometa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Kometa » 25 okt 2020, 22:52

Jedina razlika uprave Sarajeva i Zelje je Tan.Sarajevo po izvjestaju za 2019 minus 2.5 miliona koje Tan namiri.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 22:53

avalPacidoroP je napisao/la:
25 okt 2020, 22:47
Vrati na moj post na poluvremenu, i Brko uradio sve što sam napisao što se tiče izmjena i povlačenja Štile :kafa:
Ovo jel?
24 okt 2020, 17:49
Juričić mjesto Lendre
Zeca umjesto Zeca
Bekrić umjesto Hajdara
Štilu povuć nazad

Nema se šta izgubiti
Po cemu ti je ovo izgledalo kao dobro, nesto sto ce nam pomoci mozes li mi objasniti, molim te? Ja mislim da je samoubistvo drzati Stilica blize nasoj odbrani, a i da su Ermin, Stilic, Alispahic i Bekric u isto vrijeme na terenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 22:54

25 okt 2020, 22:46
Opet živimo od skupštine do skupštine, od prelaznog do prelaznog, od sezone do sezone.. ili ti ga "sljedece godine u ovo doba bit' cemo milioneri".
Od 2012 do ove sezone sve se moglo istrpiti, ali ovu sezonu smo morali najozbiljnije shvatiti. Izgleda nikome ništa posebno ne znači 100godišnjica. Bio sam uvjeren da ćemo se pojačati ko NATO, da ćemo iskopati pare, zadužiti ako treba, ali ući u sezonu kao prvi favorit i osvojiti titulu.
Za ovo nema halala. Šlagerima u upravi yebem od do!
:thumbup:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 okt 2020, 22:56

25 okt 2020, 22:46
Opet živimo od skupštine do skupštine, od prelaznog do prelaznog, od sezone do sezone.. ili ti ga "sljedece godine u ovo doba bit' cemo milioneri".
Od 2012 do ove sezone sve se moglo istrpiti, ali ovu sezonu smo morali najozbiljnije shvatiti. Izgleda nikome ništa posebno ne znači 100godišnjica. Bio sam uvjeren da ćemo se pojačati ko NATO, da ćemo iskopati pare, zadužiti ako treba, ali ući u sezonu kao prvi favorit i osvojiti titulu.
Za ovo nema halala. Šlagerima u upravi yebem od do!
Vjeruj mi meni to nije sekunde bitno,koliko mi je bitno da izadjemo iz ovog kruga u kojem se vrtimo 25 godina I da konacno nadjemo neki model po kojem moze klub funkcionisati,da privucemo ljude koji imaju pare I da postanemo ozbiljan klub .

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 25 okt 2020, 22:59

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 22:53
25 okt 2020, 22:47
Vrati na moj post na poluvremenu, i Brko uradio sve što sam napisao što se tiče izmjena i povlačenja Štile :kafa:
Ovo jel?
24 okt 2020, 17:49
Juričić mjesto Lendre
Zeca umjesto Zeca
Bekrić umjesto Hajdara
Štilu povuć nazad

Nema se šta izgubiti
Po cemu ti je ovo izgledalo kao dobro, nesto sto ce nam pomoci mozes li mi objasniti, molim te? Ja mislim da je samoubistvo drzati Stilica blize nasoj odbrani, a i da su Ermin, Stilic, Alispahic i Bekric u isto vrijeme na terenu.
Ma hajde što je meni izgledalo da će bit dobro nego što me Amar posluša
E to je belaj :mrgreen:

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 25 okt 2020, 23:00

Ruku na srce titula je sve dalje. Opet ce neki optimisti biti ogorceni ovim al tako je stanje kakvo je. Sve i da dobijemo derbi, nista nam ne vrijedi kad smo mi jedini tim koji pitare moze pobjediti. Velez nikada nece protiv nijedne ekipe igrati sa onakvim zarom kakvim igra protiv Zelje godinama. Okej, bore se oni i protiv Sarajeva, ali posebna motivacija protiv Zelje se prepoznaje iz godine u godinu. Celik je bio ekipa koja, u kakvoj god formi da je, u Zenici je ginula protiv Sarajeva, kao Velez protiv nas u Vrapcicima. Nazalost Celika vise nema, ekipe koja je mogla na neki nacin (makar seljaklukom) doci do boda ili eventualne pobjede na svom terenu protiv pitara. Ja kad sam pisao ovdje da je tragedija poraz od Krupe, kao sto i jeste, nekima se nije svidjelo. Nadam se da im je sada situacija jasnija, ako nije, opet postujem. S pobjedom u sljedece dvije utakmice samo se ukljucujemo u borbu za titulu, a bez obje, mislim da se prvenstvo pocinje lomiti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 23:00

25 okt 2020, 22:59
Jbm li ti, mozda je procitao tvoj post :rol:
Ne pisi prijedloge na poluvremenu vise.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 25 okt 2020, 23:03

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 23:00
25 okt 2020, 22:59
Jbm li ti, mozda je procitao tvoj post :rol:
Ne pisi prijedloge na poluvremenu vise.
Eh da znaš ko stoji iza ovog nika :kafa: :tralala:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 23:05

25 okt 2020, 23:03
Pekicu, jesil to ti? :rol:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 25 okt 2020, 23:07

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 23:05
Hladnoooo- nisam ja ekonom
Vise bacam na Belmu ( loše zvuči al' bitna je poenta ) :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 23:09

25 okt 2020, 23:07
LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 23:05
Hladnoooo- nisam ja ekonom
Vise bacam na Belmu ( loše zvuči al' bitna je poenta ) :mrgreen:
:urnebes: :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 23:15

Dejan1921 je napisao/la:
25 okt 2020, 22:43
Ta vrsta skupštine da išta ima bi se sazvala na reprezentativnoj pauzi poslije onog Džuburovog baljezganja ispred zapada. Ako mi čekamo redovno zasjedanje na zimskoj pauzi ništa od toga.
Ovo 100%. Ne znam kako neko ko ima tu mogucnost da glasa, zamjeni nesto ne reaguje na njegovo. Covjek ponavlja jedno te isto svakih 15 dana. Uporan, ne odustaje. Ne kontam nikako kako neko nema volju da sazove Skupstinu, da razgovara nego se ceka decembar, januar kad je vec redovna.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 okt 2020, 23:20

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 23:15
Dejan1921 je napisao/la:
Ta vrsta skupštine da išta ima bi se sazvala na reprezentativnoj pauzi poslije onog Džuburovog baljezganja ispred zapada. Ako mi čekamo redovno zasjedanje na zimskoj pauzi ništa od toga.
Ovo 100%. Ne znam kako neko ko ima tu mogucnost da glasa, zamjeni nesto ne reaguje na njegovo. Covjek ponavlja jedno te isto svakih 15 dana. Uporan, ne odustaje. Ne kontam nikako kako neko nema volju da sazove Skupstinu, da razgovara nego se ceka decembar, januar kad je vec redovna.
da se jos jednom ponove njegove rijeci korona je teska je situacija nema se para lijepo je bit u zelji a ne na birou :kafa: :kafa: :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 23:22

Robust je napisao/la:
25 okt 2020, 23:20
da se jos jednom ponove njegove rijeci korona je teska je situacija nema se para lijepo je bit u zelji a ne na birou :kafa: :kafa: :urnebes:
Admir "teska je situacija" Dzubur :D
Vidis neki clanak da je nesto izjavio ne moras uci jer vec se zna sta je rekao. Od marta do danas jedno te isto.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 25 okt 2020, 23:30

LjoZee je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:
Ma ko i prošla skupština...čeka se novi saziv, uprava se pojačava, ozbiljna priča. Na kraju udje momak student i dva doktora čini mi se. Da ima šta ozbiljno i vanredno sad bi se rješavalo a ne kao čekamo redovnu skupštinu. Jednostavno nema niko da pokrene. Mi navijači možemo samo gledati i ovako pomoći kupovinama u fan shopu i članarinama.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 23:33

Dejan1921 je napisao/la:
25 okt 2020, 23:30
Ma ko i prošla skupština...čeka se novi saziv, uprava se pojačava, ozbiljna priča. Na kraju udje momak student i dva doktora čini mi se. Da ima šta ozbiljno i vanredno sad bi se rješavalo a ne kao čekamo redovnu skupštinu. Jednostavno nema niko da pokrene. Mi navijači možemo samo gledati i ovako pomoći kupovinama u fan shopu i članarinama.
Meni nije jasno kako nije ljetos nije sazvao Skupstinu pa i online. Bar mi ne znamo da je ikad bila ta neka Skupstina. Da fino se sjedne i vidi kako i sta dalje pred novu sezonu. Razbjezali se od odgovornosti i kakvog posla ko djavo do krsta svi.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 25 okt 2020, 23:42

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 23:33
Dejan1921 je napisao/la:
Meni nije jasno kako nije ljetos nije sazvao Skupstinu pa i online. Bar mi ne znamo da je ikad bila ta neka Skupstina. Da fino se sjedne i vidi kako i sta dalje pred novu sezonu. Razbjezali se od odgovornosti i kakvog posla ko djavo do krsta svi.
Ma toliko je vremena bilo da se nešto pokrene. Medjutim sve se svelo na par izjava da je teška situacija ali eto ne damo se izguraćemo i ovo, i gorih je situacija bilo. I to je sve. Tako da ako neko očekuje neko čudo na zimskoj pauzi bolje odmah sad da se pomiri s tim da toga neće biti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 23:46

Dejan1921 je napisao/la:
25 okt 2020, 23:42
Ma toliko je vremena bilo da se nešto pokrene. Medjutim sve se svelo na par izjava da je teška situacija ali eto ne damo se izguraćemo i ovo, i gorih je situacija bilo. I to je sve. Tako da ako neko očekuje neko čudo na zimskoj pauzi bolje odmah sad da se pomiri s tim da toga neće biti.
Na kraju dodje kao da se to sve preuvelicava. Nesto kad je lose, potrebno hitno nesto promjeniti ne dogovaras se 6 mjeseci kao kod nas.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 25 okt 2020, 23:52

Dejan1921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:
Upravo to, svaki put se ponadas bice nesto ozbiljno i onda corak. Ozbiljna prica, ozbiljni ljudi bla bla. Na isti fazon je jedan forumas @super, najavljivao pojacanja. Dolazi Nigerijac, ozbiljno pojacanje, zvijer, morat cemo lancima da ga vezemo toliko je jak, kad ono na kraju dosao na probu neki migrant, jedino sto je istinito bilo je to da je lik fakat iz Nigerije..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 23:53

Molim vas da naucite ...Samo u Zeljeznicaru je bila korona !!

Tu pricu o ozbiljnoj prici u eter pustaju poltroni uprave kao sto je onaj ubipitar,da se ne talasa pa da malo smire kao raju.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ristagrad i 45 gostiju.