Ja se onda izvinjajem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tuzla i Grbavica.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:19Lani smo nakon 11 kola imali 23 boda i omjer 7-2-2
Znaci 2 poraza smo lani vec imali u ovo doba.
A šta je to pisao, nisam upratio ?ajdohordas je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:39Pa neka piše šta sada ? Pogodi i mene kada vidim da se mi nepravedno zapostavljamo ali glupo mu sada psovati zbog toga i spuštati se na taj level...
Ostali se već laganim koracima predaju, te prepuštaju nama sve u ruke, i prebacuju pritisak. Kone su već odavno promijenile priče s početka sezone. Sad je borba za Evropu, licence, finansijska stabilnost u prvom planu, kaže nemamo ni sreće jer pitari imaju najbolji start u klupskoj historiji. Zrinjski se haman predao, tjeraju Žižovića, ni sami ne znaju šta igraju, a platni spisak povelik. Vlado lupa gluposti, skuplja jeftine poenčiće, a u suštini zna da će na kraju sezone ostati 15 20 bodova iza nas, ako uopšte dočeka kraj. Ostali nisu vrijedni spomena.PeppermintSA je napisao/la: ↑25 okt 2020, 21:20Ključna stvar je što ovakve lagane pobjede uništavaju moral svim konkurentima. Oni doslovce moraju porađati pobjede, svako malo kiksaju pa uperenim ocima prate nas, a mi na vrh gasa sve gazimo.
Ma nista posebno zbog cega bi trebali vrijedjat covjeka..glupost.. u sustini napisao clanak da je zeljo napravio podvig jer nisu godinu dana izgubili u gostima. Sto je naravno zasmetalao mnogima jer je to isto uradilo i Sarajevo. A nigdje u tekstu nije pomenuo nas.. mislim jest bezze clanak al da se napada lik ne treba. Uzivajmo, prvi smo!Historicar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:57A šta je to pisao, nisam upratio ?ajdohordas je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:39Pa neka piše šta sada ? Pogodi i mene kada vidim da se mi nepravedno zapostavljamo ali glupo mu sada psovati zbog toga i spuštati se na taj level...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], boki86, bosnas_, ErosViverosViv, Kyle88, mosarajvosa83, VolimoSarajevo i 67 gostiju.