Nisam ja. neg autor videaNail for Real je napisao/la: ↑18 okt 2020, 13:45Al kako izostavi majstorski 2008.godinu kad mu je fransiza prvi put u 30 godina osvojila nesto.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
“In that game, at some point, everyone knew Michael and Kobe were going to go one-on-one. So Kobe got the ball, cleared everybody out, so everybody started to wrestle up with anticipation. It was going to be Kobe against Michael. Kobe started to drive and Michael stepped right in front of me and took the charge and went down. Kobe stood over and Michael said, ‘everybody in the f*cking building knew you weren’t gonna pass’. The old pro got him and Kobe just started laughing.”

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sve ono sto je Lavar Ball zelio.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
AD iza Hardena, Kawhija i Giannisa 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Iza Kawhija jeste. Harden bara bara, od Giannisa je ipak bolji
#Punoljetstvo
I da nije ispred, u istom rangu svakako jeste.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa do neki dan si govorio grk bolji od ad
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesam ali me razocarao u PO dok je AD prikazao historijski nivo
Za regularne sezone je Grk bolji
#Punoljetstvo
Pa zamisli da su King i Nigerijac u istoj ekipi na sta bi to licilo.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 okt 2020, 10:11Jesam ali me razocarao u PO dok je AD prikazao historijski nivo
Za regularne sezone je Grk bolji
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kako će Kd i Curry popisati sezonu, ljudi zaboravili koje su to igracine
-
- Kontakt:
Nije se lako tek tako vratiti iz teških povreda , pa odmah dominirati , nema šanse ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Nekada je se Pippen ljutio na Bullse ,jer je Pink Panter zaradivao 7 miliona i vise od PippenaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 okt 2020, 13:00To cemo vidjeti u narednim godinama.Generalno je ta prica o nekim neatektivnim mjestima prenapuhana.Danas svaki ovsj superstar moze sebi organizovati avion i otici gdje pozeli i vratiti se isti dan.
Napravi ti dobru ekipu i omaj dobru organizaciju i igraci ce igrati i na Aljasci.![]()

- OldFashioned
- Kontakt:
I nakon 6 godina mogu samo potvrditi vlastito mišljenje. Igrači tipa Harden/Westbrook nikada neće uzeti prsten, naravno ukoliko ne odu u jedan od L.A klubova što je svakako nemoguća misija.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.