FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma razumijemo se Ljože nije nikakav problem.Jebga iznošenje poluistina i pljuvačina tjera normalnog navijača Želje u očaj jer je situacija ovakva kakva je.Nikako so na ranu.pozz drug
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Rastu minusi
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Oni u 11.tekmi 4.boda okrznuli, mi u 10.tekmi 8.bodova..
Najmanje je rezultatski, isključivo rezultatski, problem Velež.
Zanemarimo situaciju na terenu, zanemarit ćemo je i protiv TC, i protiv Borca, MDK, Krupe.. Negdje smo se isčupali pobjedama. A negdje popušili što smo trebali dobiti taman da su svi zaraženi igrali sa temperaturom 40. Onako pošteno, kad se sve uzme u obzir, imamo onoliko koliko smo i zaslužili.
A pitam se samo, jesmo li zaslužili da 100godišnjicu kluba čekamo kao viceprvaci, ili mjesto ispod?
Da nakon nepunih 11.kola imamo situaciju gdje je već sve čisto jasno i vidljivo?
Najmanje je rezultatski, isključivo rezultatski, problem Velež.
Zanemarimo situaciju na terenu, zanemarit ćemo je i protiv TC, i protiv Borca, MDK, Krupe.. Negdje smo se isčupali pobjedama. A negdje popušili što smo trebali dobiti taman da su svi zaraženi igrali sa temperaturom 40. Onako pošteno, kad se sve uzme u obzir, imamo onoliko koliko smo i zaslužili.
A pitam se samo, jesmo li zaslužili da 100godišnjicu kluba čekamo kao viceprvaci, ili mjesto ispod?
Da nakon nepunih 11.kola imamo situaciju gdje je već sve čisto jasno i vidljivo?
-
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma ako uzememo Zrinjski tu smo opet...
I ti stavis post

Pobjeda nad Zrinjskim bi nam baš valjala, jer bi se lijepo odlijepili od ovih što se bore za Evropu. 6-9 bodova u odnosu na Velež, Široki, Tuzlu, Zrinjski.
Za ove što očekuju neku borbu za titulu, smanjite očekivanja, nerealno je po svemu. Ljozee čini mi se napisa, Evropa i da licenca ne bude upitna, za mene top sezona, kroz šta sve prolazimo.
Za ove što očekuju neku borbu za titulu, smanjite očekivanja, nerealno je po svemu. Ljozee čini mi se napisa, Evropa i da licenca ne bude upitna, za mene top sezona, kroz šta sve prolazimo.
@Historicar ja te molim da prestanes se predstavljati kao nas navijac kako bi hvalio ovdje svoj klub za koji stvarno navijas. Nema potrebe za tim stvarno, a ponavlja se vec nekoliko puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zeljo sa Amarom na klupi je uvijek kandidat za titulu. Dugo je prvenstvo, imamo dva kiksa ocekujem da se forma postepeno dize i da se poklope neke stvari i da cemo uskoro biti na vrhuncu igre. Ocekujem pobjedu na derbiju.
Ima još dugo do zimske pauze, a kamoli do kraja sezone.. Tek se zakuhalo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Obzirom na sve sta se desavalo, ukoliko pobjedimo zrinjski i radnik i budemo na - 4 pred derbi to je vise nego dbr
Gurbeti imaju najbolji start, tako da i ovo sto smo mi ostvarili pada u vodu
To bi bilo savršeno. U takvoj situaciji bi i na utakmici sa torpedom moglo biti svašta. Kakva god da bude situacija, njima su u glavi dvije prošlosezonske tekme. I neće se zalijetati budite sigurni.
Ali hajmo mi prvo u srijedu tri bobe uzeti...
Koe 3.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebe se meni za dušmane..
Ja se sikiram radi sebe što ne mogu više ovako stanje da gledam.. što moram gledati onakvu partiju ko juče a u glavi ti da si najtrofejniji i najveći klub sa nizom uspjeha u historiji.
nekako je fino kad ti treba kaze da si joj treci izgleda da cemo se i na fudbalskom nivou na to navici 

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Ferroviere1987, Hrasno15, Mamba21 i 48 gostiju.