fala. jesam
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Komsije, de jedna analiza ko nam je zarazen. Evo vam sastav ekipe na stranici.
Poyy
Poyy
Kako ko, pa Susic, zar ne vidis? Joj, Zipe, ccc.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Pljuni me ako 20% ovih što pišu idu na gostovanja. Nisu svjesni. Za pojedince sumnjam da su uopšte navijači klubova za koje se predstavljaju. Ali hajde, demonkracija.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Mnogo balavurdije se navuklo na forume i pokusava nesto sto je fakticki nezamislivo. Mnogi ovdje ne pamte druzenja u Mostaru, Sarajevu, privatna prijateljstva, a narocito ne pamte ili barem ne cijene desavanja kobnog dana Vedranove smrti, odlaske u bolnicu, ispiranje ociju mlijekom i mnoge stvari koje i nisu za pomen. Stidite se, fuj.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑25 okt 2020, 16:41Pljuni me ako 20% ovih što pišu idu na gostovanja. Nisu svjesni. Za pojedince sumnjam da su uopšte navijači klubova za koje se predstavljaju. Ali hajde, demonkracija.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Vid fkt....

Steta sto su sva trojica igrali protic Sirokog

Sta nam uradise...
- feniksptica
- Kontakt:
Te gluposti ti pricaju strumfovi, niko drugi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Ovaj penal moze svirati samo navijac Sarajeva, niko drugi...
Kontas svrakino1921?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vico nam sredio
- robertkosar
- Kontakt:
Toljaga je napisao/la: ↑25 okt 2020, 16:36fala. jesam

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I drugi bi pisali po temi u toku utakmice Sarajeva da imaju sta reci, a ne samo navijaci FKS
-
- Kontakt:
Cinjenica je da ste stepenica vise u odnosu na druge ekipe, mislim da vasa uprava radi bas ono sto bi i trebala sto se tice igrackog kadra. Krupa uopste nije dostojan protivnik a i malo ko je u ovoj ligi. Platni spisak vam je najjaci, samim tim potvrđujete to i na terenu. Liga je okej izbalansirana s tim da je samo borba za Evropu i za ispadanje, za titulu nema bitke.
Mislim da samo fale dva tri imena na pravim pozicijama, i evropski iskorak ne dolazi u pitanje. Drugo je sto sad dođe deset likova u mašti nekoj u svađaju se ovaj ovome pise fa je izbjeglica, onda ovaj ovome vraca vrapcici i tako u krug:(ovo je replika za druge).
Ja sam zadnje gostovanje na Koševu hladno prošao ispred sjeverne tribine i otišao na južnu, a isto sam i dočekao svog druga kad smo mi bili domacini i gledali utakmicu zajedno.
Ti si naša ljubav jedina!
- ASD
- Kontakt:
Sarajevu treba napadač prije svega, Handžić je igrač za klupe i to u našoj ligi.
Tačno me sramota šta ovi "moji" pišu Mostarcima. Svašta...
Pravi golgeter, finiser za 16erac...i tad je ende...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.