FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dedić iz Mladosti dobi žuti i ne igra protiv nas 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Uh dobro je nece biti Dedica sljedecu, on je osvojio zlatnu loptu inace za 2019tu godinu pa nas je strah jer smo losi i male pichkice udbaske
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ovako jak Borac ne da nam ne smeta nego je i poželjan

Ne kontam sto podcjenjujete mladost? Ako pobjede nad radnikom konama sa nama remi, zatim pobjeda u krupi nisu dokaz da su bas fina ekipa onda bar glesajte tekmu danas. Momci imaju kao prvo jako dobro kretanje, igra im za razliku od borca ima smisla, lijepa ponavljanja.
Sto je najbitnije mlada su ekipa, najmladja u ligi, a nista losije ne izgledaju na terenu od ovih iznad njih. Moze se ovdje fino "shopingovati" opet na ljeto.
Sto je najbitnije mlada su ekipa, najmladja u ligi, a nista losije ne izgledaju na terenu od ovih iznad njih. Moze se ovdje fino "shopingovati" opet na ljeto.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Takav nam je mentalitet. Ne mislim na nas pitare, nego opcenito balkance. Opet ce ti neki reci yebes nas ako cemo dovoditi pojacanja iz Mladosti, a sta onda reci kad recimo klubovi iz najjacih evropskih liga dovode igrace sta ja znam iz Donji Srem, Cukaricki, Osijek, Gorica....Pantelija je napisao/la: ↑25 okt 2020, 14:56Ne kontam sto podcjenjujete mladost? Ako pobjede nad radnikom konama sa nama remi, zatim pobjeda u krupi nisu dokaz da su bas fina ekipa onda bar glesajte tekmu danas. Momci imaju kao prvo jako dobro kretanje, igra im za razliku od borca ima smisla, lijepa ponavljanja.
Pa mi, da dovedemo iz tih klubova pojacanja neki bi srali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tacno tako..Ima vise igraca zanimljivih nama, zapao mi je za oko mali Mahmic, stoper, 17 god, 192cm, lijevak...Pantelija je napisao/la: ↑25 okt 2020, 14:56Ne kontam sto podcjenjujete mladost? Ako pobjede nad radnikom konama sa nama remi, zatim pobjeda u krupi nisu dokaz da su bas fina ekipa onda bar glesajte tekmu danas. Momci imaju kao prvo jako dobro kretanje, igra im za razliku od borca ima smisla, lijepa ponavljanja.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Doveli smo Zidana iz jaceg kluba pa corak doveli Fanima od drugoligasa covjek rastura, al u vecini slucajeva kad dovedes igraca iz jaci klubova je povodat i mali broj promasaja
Delac
Benko
Ahmetovic mislim sloboda je maci klub al ruska liga ga je od hranila
Oremus itd
Dok sisic kkuzmanovic parmak ovski, meluni zlatkovici itd. Su produvane lopte..
Kupi celzi delaca da sakuplja lopte iza gola kod nas delac bio tata svog zanata.
Da bi od sirotinje i propali klubova doveo igraca dobrog moras imat dobru skauting mrezu i trenera prvog tima da znaju onjusit takve igrace, jer citav svijet to trazi sem city psg reala i barse
Delac
Benko
Ahmetovic mislim sloboda je maci klub al ruska liga ga je od hranila
Oremus itd
Dok sisic kkuzmanovic parmak ovski, meluni zlatkovici itd. Su produvane lopte..
Kupi celzi delaca da sakuplja lopte iza gola kod nas delac bio tata svog zanata.
Da bi od sirotinje i propali klubova doveo igraca dobrog moras imat dobru skauting mrezu i trenera prvog tima da znaju onjusit takve igrace, jer citav svijet to trazi sem city psg reala i barse
Mozes Alica uzet i nemas nikog vise da moze dalje od tribina kod nas....Pantelija je napisao/la: ↑25 okt 2020, 14:56Ne kontam sto podcjenjujete mladost? Ako pobjede nad radnikom konama sa nama remi, zatim pobjeda u krupi nisu dokaz da su bas fina ekipa onda bar glesajte tekmu danas. Momci imaju kao prvo jako dobro kretanje, igra im za razliku od borca ima smisla, lijepa ponavljanja.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Azur Mahmic ako se nastavi razvijati i odigra dobru sezonu, na ljeto ce napunit tek 18 godina i vrijedilo bi ga kaparisat.Denchi je napisao/la: ↑25 okt 2020, 15:08Mozes Alica uzet i nemas nikog vise da moze dalje od tribina kod nas....Pantelija je napisao/la: ↑25 okt 2020, 14:56Ne kontam sto podcjenjujete mladost? Ako pobjede nad radnikom konama sa nama remi, zatim pobjeda u krupi nisu dokaz da su bas fina ekipa onda bar glesajte tekmu danas. Momci imaju kao prvo jako dobro kretanje, igra im za razliku od borca ima smisla, lijepa ponavljanja.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nista specijalno, posebno ne platiti za njega...hordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2020, 15:13Azur Mahmic ako se nastavi razvijati i odigra dobru sezonu, na ljeto ce napunit tek 18 godina i vrijedilo bi ga kaparisat.Denchi je napisao/la: ↑25 okt 2020, 15:08Mozes Alica uzet i nemas nikog vise da moze dalje od tribina kod nas....Pantelija je napisao/la: ↑25 okt 2020, 14:56Ne kontam sto podcjenjujete mladost? Ako pobjede nad radnikom konama sa nama remi, zatim pobjeda u krupi nisu dokaz da su bas fina ekipa onda bar glesajte tekmu danas. Momci imaju kao prvo jako dobro kretanje, igra im za razliku od borca ima smisla, lijepa ponavljanja.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ziljkić bukvalno ponižava odbranu Mladosti. Mislim da je on igrač koji bi nam mogao valjati.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ne mozes jos nista rec za momka od 17 godina, jesi li siguran da bi npr neko od nasih U17 sad imao prvu postavu u Mladosti?Denchi je napisao/la: ↑25 okt 2020, 15:18Nista specijalno, posebno ne platiti za njega...hordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2020, 15:13Azur Mahmic ako se nastavi razvijati i odigra dobru sezonu, na ljeto ce napunit tek 18 godina i vrijedilo bi ga kaparisat.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mahmić ništa Lukiću ne može.
Kurdić klupa u Novom Pazaru.
Nama treba kontinuitet dobrih igara a da isti imaš moraš bit kvalitetan. Par dobrih poteza i par dobrih utakmica ima svaki igrač.
Kurdić klupa u Novom Pazaru.
Nama treba kontinuitet dobrih igara a da isti imaš moraš bit kvalitetan. Par dobrih poteza i par dobrih utakmica ima svaki igrač.
FK Sarajevo
Ziljkic je seoski igrac, koji moze da igra u Borcu ili u zeljA. U ozbiljnijem klubu gdje se trazi disciplina u igri, on nema sta da trazi. Njemu ovakvi klubovi najbolje leze gdje moze da dribla do besvijesti, gubi lopte i trci kolko hoce.
-
- Kontakt:
Jovu Lukića bi trebalo imati u vidu.
Hadžić mali je zvjerka ja bih njega vratio
-
- Kontakt:
Kad vidim da neko priziva ziljkica, pored Tatara, Fanima, Hebibovica, Jukica i Velkoskog...
On je za kone igrac, nako ljigav, da se zarumeni i da trci za sudijom i mase rukama. Prototip igraca za kone
On je za kone igrac, nako ljigav, da se zarumeni i da trci za sudijom i mase rukama. Prototip igraca za kone

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Šta vam je, kakvi Lukić, Ziljkić i slični. Ako želimo napredak, a želimo, mora se ganjati stranac, dokazan napadač koji će garantovati 20 golova, i kojem ćeš dat platu u rangu Tine, pa i veću. Nemamo mi vremena da čekamo i razvijamo ove talente iz naše lige.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.