FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel trebaju kartone čistiti Sušić, Handžić, Šerbečić i Pidro?
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
Imamo neki 20 igraca ko god od njih bude igrao ne mjenja puno konacni ishod.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 11:29Sta danas forumasi ocekuju? Najjaci sastav ili neki mix?
Dupovac - Milicevic - Šerbercic koju god dvojicu stavi dobro je, pa Pidro - Salcin, Sušic - Djokanovic-Adukor , Ahmetovic - Handzic , Velkoski, Tatar, Fanimo, Hebibovic realno ne moze puno pogrijesiti, bitan je ozbiljan pristup sve ostalo ce doci.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kovacevic - Oremus, Dupovac, Milicevic, Pidro - Djokanovic, Pejovic - Fanimo, Rahmanovic, Tatar - Handzic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gdje ste pročitali/vidjeli da su Sušić i Adukor lakše povrijeđeni? Hajde za Ahmetovića znam da je u kupu protiv Krupe neki dan se povrijedio ali nije ozbiljno ništa hvala Bogu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ako Ahmet vec nece nikako konkurisat za utakmicu volio bih vidjet malog Dzenita Hajdarevica (?) na klupi. Mislim da se tako zove pa u slucaju nekog rezultata 3-0, izvaditi Handzeta i dati njemu 10 minuta.
Edit: sad sam tek vidio da u 8 utakmica nema gola, a ostala dva napadaca imaju skupa 1 asistenciju
Ima ovaj Nermin Bijelonja u kadetskoj ekipi u 12 tekmi 10 golova, al je vjerovatno premlad.
Edit: sad sam tek vidio da u 8 utakmica nema gola, a ostala dva napadaca imaju skupa 1 asistenciju

Ima ovaj Nermin Bijelonja u kadetskoj ekipi u 12 tekmi 10 golova, al je vjerovatno premlad.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kovačević
Oremus Serbecic Miličević Salčin
Sušić Đokanović
Hebibovic Rahmanovic Tatar
Velkoski (Handzic)
Baš mislim da bi se Krle snašao u vrhu napada obzirom da ne igramo više bunarenje na napadača nego organizovano kroz pas. I protivnik je nešto slabiji i moglo bi se pokušat. Ima Krle njuh za golove, koliko god izgledao sporo i tromo statistika na kraju svake sezone mu je za pohvalu.
Šerbečic mi je u prvoj zato sto očekujem da ce ostat kod nas ako već ide u januaru zašto da mu mi dižemo formu kad Dupovac već odlično igra. Salčin na beka obzirom da treba očekivat ofanziviju igru i posjed, a Sušić i Đokanović su mislim najbolji tandem u veznom redu. Hebib je zaslužio prvih 11 obzirom na formu, ali ga ne bi volio gledat na beku prije Oremuša.
Oremus Serbecic Miličević Salčin
Sušić Đokanović
Hebibovic Rahmanovic Tatar
Velkoski (Handzic)
Baš mislim da bi se Krle snašao u vrhu napada obzirom da ne igramo više bunarenje na napadača nego organizovano kroz pas. I protivnik je nešto slabiji i moglo bi se pokušat. Ima Krle njuh za golove, koliko god izgledao sporo i tromo statistika na kraju svake sezone mu je za pohvalu.
Šerbečic mi je u prvoj zato sto očekujem da ce ostat kod nas ako već ide u januaru zašto da mu mi dižemo formu kad Dupovac već odlično igra. Salčin na beka obzirom da treba očekivat ofanziviju igru i posjed, a Sušić i Đokanović su mislim najbolji tandem u veznom redu. Hebib je zaslužio prvih 11 obzirom na formu, ali ga ne bi volio gledat na beku prije Oremuša.
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Danas staloženo i organizovano, uredno ih pobijediti i nastaviti dalje aBd.
Do titule bordo bijeli!
Do titule bordo bijeli!

Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Ja ljepote cekati tekmu, kad se sjetim prije nervoze
kada Idemo malim ekipama i kada nam dolaze pogubimo se zivi.
Sad nepodcjenivacki i sa maksimalnim profesionalizmom ulazimo u svaku tekmu.
Hvala ti BOZE pa Idemo ovim putem
Dok drugi jedu svoja muda, mi kulerski prolazimo
sve prepreke i nema furanja!
Niti objava po drustvenim mrezama kao prije, nego samo
stalozeno mirno i gospodski samarati sviju redom
To je moj Klub!!!!
kada Idemo malim ekipama i kada nam dolaze pogubimo se zivi.
Sad nepodcjenivacki i sa maksimalnim profesionalizmom ulazimo u svaku tekmu.
Hvala ti BOZE pa Idemo ovim putem
Dok drugi jedu svoja muda, mi kulerski prolazimo
sve prepreke i nema furanja!
Niti objava po drustvenim mrezama kao prije, nego samo
stalozeno mirno i gospodski samarati sviju redom
To je moj Klub!!!!
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 25 okt 2020, 13:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Mislim da ce danas biti teze nego u kupu, sigurno su rotirali za kup i odmorili neke, tako da najjaci sastav i zapeti sto prije da povedemo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jest Dzenit Hajdarevic, 2003. godiste.hordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2020, 13:11Ako Ahmet vec nece nikako konkurisat za utakmicu volio bih vidjet malog Dzenita Hajdarevica (?) na klupi. Mislim da se tako zove pa u slucaju nekog rezultata 3-0, izvaditi Handzeta i dati njemu 10 minuta.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas bi trebali neki očistiti kartone. Susic, Pidro i Serbecic posebno, jer nam ide malo zgusnut raspored posle iduceg kola protiv Mladosti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Danas izvest naj jacu mogucu ekipu, jer ako je olmpic mogo razbit zrinjski velez zelju juniori sb tc a krupa je realni jaca i od olimpica sb veleza i zelje. Sada su te vremenske promjene nagle igracima treba vise vremena da se ulje zagrije u motorima, a ova i naredne 3 utakmice ce odluciti sampiona. Ako uzmemo sve tri utakmice imacemo od 10do 14 bodova prednosti nad drugo plasiranim zrinja je vec sebe ispisko iz trke za titulu kao i njihov babo VELEZ rahiticari amarowi su jos tu, sa danasnim pobjedom protiv krupe vec ih mogu ogusulit na zeljeznickoh stanici ...
Mi moramo danas pobjedit i moramo pokazat da mi nismo mahala i da smo izbili mentalnu bosansku zarazu zvanu covid20lahkocemo
Mi moramo danas pobjedit i moramo pokazat da mi nismo mahala i da smo izbili mentalnu bosansku zarazu zvanu covid20lahkocemo
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jeste generacijaZundo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 13:41Jest Dzenit Hajdarevic, 2003. godiste.hordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2020, 13:11Ako Ahmet vec nece nikako konkurisat za utakmicu volio bih vidjet malog Dzenita Hajdarevica (?) na klupi. Mislim da se tako zove pa u slucaju nekog rezultata 3-0, izvaditi Handzeta i dati njemu 10 minuta.

Al gledao sam sad, losa mu je statistika u juniorima, nije ni u Kupu dobio priliku, sumnjam da ce sad.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Da li je neko uspio da se registuje na MojaTV kako bi platio gledanje utakmice ? Ranije sam imao account ali kako sam razumio potrebna je nova registracija.
3 iz njegove generacije su dobili priliku protiv Radnickog(Sahinovic, Hodzic, i Ramic) a on nije, iako je i on dobio minutazu u pripremnim, cini mi se protiv Bratstva.hordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2020, 14:00Jeste generacijaZundo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 13:41Jest Dzenit Hajdarevic, 2003. godiste.hordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2020, 13:11Ako Ahmet vec nece nikako konkurisat za utakmicu volio bih vidjet malog Dzenita Hajdarevica (?) na klupi. Mislim da se tako zove pa u slucaju nekog rezultata 3-0, izvaditi Handzeta i dati njemu 10 minuta.![]()
Al gledao sam sad, losa mu je statistika u juniorima, nije ni u Kupu dobio priliku, sumnjam da ce sad.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
A imal na areni 5 kad je na moja tv prenos?
ne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dedić neće igrati sljedeću protiv nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: SAMO BORDO i 80 gostiju.