FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno, šta im je drugo ostalo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A mi imamo najduži niz hahahaha
Idiot neviđenih razmjera
Izgubili od Tuzle u septembru prošle godine, a oni u oktobru.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Igraci su bolji s iskustvom, stoperi posebno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa doprvaci u još jednoj kategoriji, normalno da je to podvig.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovaj Čaušević njih zayebava, 100% 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Titula je sigurna samo ako derbi uzmemo. Idemo na plus 10 i u mirne luke. Poraz na derbiju bi znacio gubljenje zivaca opet. A znamo kako su nam uvijek nezgodni kad igramo na Hasetu. Vise bi volio da je na Grbavici derbi..
Ovo danas 1 0, dosta...
Ovo danas 1 0, dosta...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ma pusi awawu chunu, a ovaj ga pocasti ruckom, i svi sretni...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- JohnKeynes97
- Kontakt:
A jest realno, ali im raja u komentarima srusi snove
PSPHM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sami sebe lažu nekim stvarima a mi iz godine u godinu uzimamo trofeje, ''kucamo'' pred grupnom fazom, sve što je njima san.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 10:47A jest realno, ali im raja u komentarima srusi snove
Samo pitanje, ima li neporaženih?
-
- Kontakt:
Ma treba ih razumiti vide da smo u svemu odmakli od njih pa se hvataju za bilo sta, hrabre sami sebe.
Al mene ovo ni najmanje n3 dodiruje. Evo, primjera radi sjetite se hajpa s pocetka sezone i textova o pojacanjima ovo ono kako su pogodili sasvakim. O nama nista.
3 mjeeeca kasnije 2 remija i strasna igra i forma. Trecu godinu zaredom nam gledaju u ledja bodovno a organizaciono i oko drugih stvari o tome da ne pricam.
Niko od novinara nece napisati da smo klub i dalje bez slucaja korone da trosimo puno para na to da bi osigurali svoje igrace ali i protivnike.
Na kraju ko ih je.be. na proljece ce opet se uzeti jedna ili obje klempe.
3 mjeeeca kasnije 2 remija i strasna igra i forma. Trecu godinu zaredom nam gledaju u ledja bodovno a organizaciono i oko drugih stvari o tome da ne pricam.
Niko od novinara nece napisati da smo klub i dalje bez slucaja korone da trosimo puno para na to da bi osigurali svoje igrace ali i protivnike.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Normalno da nas ne treba doticati, ja sam operisan skroz, boli me racku šta će pisati. Ne doprinose 'svojim' ništa, a niti nama mogu odmoći na bilo kakav način. Ovako budu slađi trofeji na kraju.Pantelija je napisao/la: ↑25 okt 2020, 10:55Al mene ovo ni najmanje n3 dodiruje. Evo, primjera radi sjetite se hajpa s pocetka sezone i textova o pojacanjima ovo ono kako su pogodili sasvakim. O nama nista.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
smradovismradovi.ba opet prave šprdanciju od onog kvazi portala
mamu vam yebem
mamu vam yebem
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Druže, neki dan vidim onu šprdanciju kako se Hoakin Finiks pripremao za ulogu mentalno poremećene osobe u Jokeru, vadio papire po Sarajevu i to. Znaš ko mi je prvi pao na pamet? Ti, života mi. Njemu su za pripremu uloge trebali dati moderatora na ovom pdfu. Ne vrijeđam te, nego ti se divim kako plivaš u ovom moru glupana i ljigavaca. Iskreno se nadam da ti od ovoga imaš neku korist. Vidim ništa se nije promijenilo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 11:18Druže, neki dan vidim onu šprdanciju kako se Hoakin Finiks pripremao za ulogu mentalno poremećene osobe u Jokeru, vadio papire po Sarajevu i to. Znaš ko mi je prvi pao na pamet? Ti, života mi. Njemu su za pripremu uloge trebali dati moderatora na ovom pdfu. Ne vrijeđam te, nego ti se divim kako plivaš u ovom moru glupana i ljigavaca. Iskreno se nadam da ti od ovoga imaš neku korist. Vidim ništa se nije promijenilo.

FKS
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čuj ne treba nas doticati, pa baš nas i treba doticati jer zbog ovog što pišu ih možemo samo prcat i dolijevat ulje na vatru. Čuj nema više neporaženih, pa onda veliki podvig zbog niza neporaženosti na gostujućim utakmicama a mi imamo duži niz bez poraza, pa onda one najlegendarnije izjave sa skupštine kako je mi nećemo osvojiti, bolje Zrinjski nego cigani.
Pored što nam uprava, igrači i stručni štab obezbjeđuju uživanje praćenja razvoja našeg kluba, oni nam obezbjeđuju materijal da ih dodatno možemo prcati i podyebavati.
Pored što nam uprava, igrači i stručni štab obezbjeđuju uživanje praćenja razvoja našeg kluba, oni nam obezbjeđuju materijal da ih dodatno možemo prcati i podyebavati.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
K'o da ja to ne znamSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 11:18Druže, neki dan vidim onu šprdanciju kako se Hoakin Finiks pripremao za ulogu mentalno poremećene osobe u Jokeru, vadio papire po Sarajevu i to. Znaš ko mi je prvi pao na pamet? Ti, života mi. Njemu su za pripremu uloge trebali dati moderatora na ovom pdfu. Ne vrijeđam te, nego ti se divim kako plivaš u ovom moru glupana i ljigavaca. Iskreno se nadam da ti od ovoga imaš neku korist. Vidim ništa se nije promijenilo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.