I ja sam podrzavao Berberovica.harden je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:38E hoće im Beća taktiku naćiChevalier je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:26I sad umjesto da dogovaraju taktiku, garant se Hamdo i Cigo deru na igrace i prijete im. To ce sigurno biti produktivno.Bihachacbi je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:17I ovo deranje na sudiju i pokazivanje sile, te psovanje predsjednika isto je za PL, ocigledno nemamo pojma i sudija je kriv p.s imao je par odluka cudnih...AMATER, Berberović je neiskusan al će sigurno biti bolji trener od ovog Hamdinog prijatelja.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ja sam mu dao priliku ali me razočarao, ako već nemamo kvalitetniju ekipu od ostalih za klasu onda ti treba kvalitetniji trener. Janjoš bi ovom ekipom imao +5 sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo po dzepu i igrace i trenera, ovdje se ne zna ko sta igra. Posusje ima i glavu i rep, svaka im cast.
Cigu i ove galamdzije udaljiti sa tribine nek gledaju sa balkona kuce utakmicu. Ovo je sramota sta govore i psuju, a onda mole da se kupi karta. Za sta? Da ga slusam kako psuje i galami. Sramota!
Cigu i ove galamdzije udaljiti sa tribine nek gledaju sa balkona kuce utakmicu. Ovo je sramota sta govore i psuju, a onda mole da se kupi karta. Za sta? Da ga slusam kako psuje i galami. Sramota!
Volim samo Jedinstvo Bihać
I to se slazem.
Fajić, Haračić, Tankuljić i Orlando su top za ovu ligu. Da ih se zna iskoristiti, prekucali bi ligu.
Ma sta ces kad ga udaris po dzepu? Nece oni magicno proigrati od toga.bihacity je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:52Samo po dzepu i igrace i trenera, ovdje se ne zna ko sta igra. Posusje ima i glavu i rep, svaka im cast.
SISTEMSKI RAD I DOBRA ORGANIZACIJA JE ONO STO KLUB TREBA
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slušajući ovdje komentare prije početka prvenstva ja sam mislio da ćemo prošetati ligom. Ja još nisam vidio kvalitetu tako izvikanih igrača.
Ima ovdje ekstra igrača za ovu ligu samo nema trenera ni na nivou ove lige kamoli borbe za vrh.
- legenda reala
- Kontakt:
Lose ovo, jel taj rani gol sve planove pokvario ili je ekipa slaba ne znam, al ovo Posusje smo mi u GZ razbiili jednom nam sutnuli na gol, a mi nismo ni sjena ekipe od proslih sezona i ne pretendujemo na ulazak kao vi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mi nismo nikog razbili od početka sezone. Jesmo Gošk prvih pola sata.legenda reala je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:05Lose ovo, jel taj rani gol sve planove pokvario ili je ekipa slaba ne znam, al ovo Posusje smo mi u GZ razbiili jednom nam sutnuli na gol, a mi nismo ni sjena ekipe od proslih sezona i ne pretendujemo na ulazak kao vi
Bas me zanima koliko ce Hamdo dozvoljavati Beći ovakve rezultate. Ova dva poraza su za letiti sa klupe.
Što ne bi dozvolio, to mu je prijatelj već 20 godina.
Šta se sikirati kad je ionako raspad na zimu
Ne bi imao jer je ovo limitirana ekipa.Berberovic je otpočetka insistirao na 2 prava vezna igrača i uvijek je to potencirao ali ovi iz uprave su ga svjesno potkopavali jer su ga htjeli smjeniti još u pripremama i to svi znaju.Nisu mu namjerno htjeli dovesti igrace koje je trazio nego su zavrsavali igrace na druge načine.Ali fali ovdje puno toga,pa nasi igraci nemaju iste trenerke za obuci,svaki od njih ide na put u svojoj jakni,pa igraci su bili dobili šugu od stare i prljave opreme nedavno i mi pricamo o nekoj PL.Pa Hamdo će ako ne udje u izvrsni odbor opet **** ovo i ostaviti dubiozu iza sebe koja ce nas definitivno ukopati i to ce nam biti kraj.Jedini cilj je da se Hamdo i ovih par oko njega i staliraju u izvrsni odbor,komisije,da budu kontrolori a ne Jedinstvo u PL
Ne može se ovo gledati koliko je loše
Da Bog više nikad ne igrali nogomet. Vi ste nula od igrača. Nula nula nula...
Uigranija ekipa i bolje organiziran klub nose 3 boda. Ocekivano, cestitke gostima.
- legenda reala
- Kontakt:
Onda i mi mozemo traziti bodove u Bihaću za dva kolaharden je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:07Mi nismo nikog razbili od početka sezone. Jesmo Gošk prvih pola sata.legenda reala je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:05Lose ovo, jel taj rani gol sve planove pokvario ili je ekipa slaba ne znam, al ovo Posusje smo mi u GZ razbiili jednom nam sutnuli na gol, a mi nismo ni sjena ekipe od proslih sezona i ne pretendujemo na ulazak kao vi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
BEZ KOMENTARA, JOS SAD IDES SIMM BAU U GOSTE...
Jednostavno ravno 0.
Posušju svaka cast i to ne igraju punim gasom, kulturno agresivni i borbeni, od noge do noge igra...
Jednostavno ravno 0.
Posušju svaka cast i to ne igraju punim gasom, kulturno agresivni i borbeni, od noge do noge igra...
- ASD
- Kontakt:
A možda je Hamdi svejedno zbog rezultata.
Tu je samo zbog izbora, i jednih i drugih. Zamazivanje očiju kao i prije.
Ekipa je dobra, mada ima rupa po terenu. Nije najbolje selektovana.
Lažni san o premijer ligi je završio s ovom utakmicom. Slijedi raspad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.