Ne treba te čuditi ništa kad igramo s JEDNIM veznjakom. Da je Kroos džaba kad mu je najbliži igrač napred udaljen 20 metara.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nemamo organizatora nemamo vezu uopste 4-2-4 kao da igramo u pm...
Muri najspremniji od pocetka, ovakav centarsut nijedno krilo nije uputilo do sada.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To je taktika Ala Beca
Bolje za nas da nas ovu razbiju, mozda se nesto promijeni.
-
- Kontakt:
I dalje ostaje pjesma sanjam pobjede u nizu. Mozemo samo sanjati
Izgleda nije bila plata. Nije usvojen budžet 
- legenda reala
- Kontakt:
imal prenos za nas neutralne
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Odbijat od plate pojedinim jer ocigledno je za neke teren crveni tepih...
Beća jedino sto zna reci je “blize” i “ima Dzeno”.
Fajic je klasa, ali je zalaganje kao da termin igra.
Fajic je klasa, ali je zalaganje kao da termin igra.
Zadnja izmjena: Chevalier, dana/u 24 okt 2020, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
hvala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
I ovo deranje na sudiju i pokazivanje sile, te psovanje predsjednika isto je za PL, ocigledno nemamo pojma i sudija je kriv p.s imao je par odluka cudnih...
Bez barem 4 ozbiljna igrača na polusezoni, nema nama PL, to svi vide...
I sad umjesto da dogovaraju taktiku, garant se Hamdo i Cigo deru na igrace i prijete im. To ce sigurno biti produktivno.Bihachacbi je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:17I ovo deranje na sudiju i pokazivanje sile, te psovanje predsjednika isto je za PL, ocigledno nemamo pojma i sudija je kriv p.s imao je par odluka cudnih...
Zasto Muhamed sporo komentarise, zasto govori “takmac”, zasto govori hrvatski “uradit’ će” umjesto “uradiće” itd...
E hoće im Beća taktiku naćiChevalier je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:26I sad umjesto da dogovaraju taktiku, garant se Hamdo i Cigo deru na igrace i prijete im. To ce sigurno biti produktivno.Bihachacbi je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:17I ovo deranje na sudiju i pokazivanje sile, te psovanje predsjednika isto je za PL, ocigledno nemamo pojma i sudija je kriv p.s imao je par odluka cudnih...

I sada će sudija biti kriv
-
- Kontakt:
A livada i igrača.... Pa oni nisu ni za hrkljuš
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.