Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mijesate babe i zabe al haj. Svako ce i namjerno hlupit glupost i probat pogurat da prodje da odbrani svoje. Al to svakako nije tema za ovdje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Super pometi i za mene ovu tribinu kada je iduci put budete cistili.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Hahaha pa ko da je neko znao da je psihopata bio obicni doktor koji je radio u klubu nije namjesto tekme i nije klub izbacen u 2 ligu zbig njega. To sta je on radio poslije to je vec za neku drugu pricu,mozda smo mi cetnici jer ste vi patriote mi smo podrume cuvali izgleda. Namjestanje je vase dokazano od igraca do trenera itd nije vam niko to podmetnuo ili izmislio
Dupla kruna prije korone
Korona titula
Trenutno prvi
Nastavi niz....
Duvajte ga dušmani
Korona titula
Trenutno prvi
Nastavi niz....
Duvajte ga dušmani
Dobro pitanje.... Mozda je bilo bolje da je osto iza resetakaSemper je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:20I prvi predsjednik ove drzave je osudjen pred Sudom bivse drzave, da li je i on kriminalac? Mnogo ste plitki, u socijalistickom rezimu Sud je bio u rukama vladajuce elite. Mislim da se razumijemo ni sad nije nesto puno bolje po tom pitanju ali se postuju odredjena ljudska prava osumnjicenih. Ali odosmo daleko od teme , ali sam vam morao replicirati jer je to prozivanje legende Osima poprilicno degutantno.
A za ovo drugo, da li je legenda.... Kako kome
Sve u svemu ne poznajes taj rezim, jer pises o necemu o cemu jako malo znas
-
- Kontakt:
ja se tacno zabrinuo za zagora
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Danas je rodjendan najveceg kluba u nasoj drzavi, FK Sarajeva. Izmedju ostalog prvi tim sa podrucja BiH koji je postao sampion bivse Jugoslavije.
Sretan ti rodjendan, sampionu!
Sretan ti rodjendan, sampionu!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Sretan rođendan Sarajevu i Pitarima.
Izjava Amara Osima nakon sutrasnje izgubljene utakmice protiv Rodjenih od 2:0
,haj malo da promjenimo temu,(bola kako se imate vise zivaca prepucavati Cccc
)

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Naravno 100%
I zena mu koja je trazila 1 vrecu zlata za Bakira
I Bakir
I Sebija
Itd. niz stranku...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj listic
Ovo se zvalo sportska prognoza
Al samo yugo-liga
Nema nista izvan granica
Izvoli prognoziraj al nase
Nije kladara nego sportska prognoza
I to besplatan listic
U boji sve fino parovi su tu
Nema ono-ovaj ce par bit namjesten vamo tamo
Druze izvoli prognoziraj

Zelio bih samo da cestitam rodjendan najvecem bosanskohercegovackom klubu. Sretno ti bilo Sampione.

Pa kad je lik nastimao i osudjen je grob te je.bo retardirani i glupi.Cuj ti sta slina mala spominje i cime ono opravdava kriminal..ratnim zločinom pa bas si glup jeb.em te retardiranaSemper je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:20I prvi predsjednik ove drzave je osudjen pred Sudom bivse drzave, da li je i on kriminalac? Mnogo ste plitki, u socijalistickom rezimu Sud je bio u rukama vladajuce elite. Mislim da se razumijemo ni sad nije nesto puno bolje po tom pitanju ali se postuju odredjena ljudska prava osumnjicenih. Ali odosmo daleko od teme , ali sam vam morao replicirati jer je to prozivanje legende Osima poprilicno degutantno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Isti taj Sud je prvog predsjednika oznacio kao covjeka koji zeli napraviti islamsku drzavu u Evropu.Ista ta drzava je vaseg vrlog doktora promovisala u covjeka kojem trebamo vjerovati... I sad mi trebamo vjerovati sudu te drzave ? I btw klosaru komsija ti **** staru, raspitaj se malomma_hz je napisao/la: ↑24 okt 2020, 08:54Pa kad je lik nastimao i osudjen je grob te je.bo retardirani i glupi.Cuj ti sta slina mala spominje i cime ono opravdava kriminal..ratnim zločinom pa bas si glup jeb.em te retardiranaSemper je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:20I prvi predsjednik ove drzave je osudjen pred Sudom bivse drzave, da li je i on kriminalac? Mnogo ste plitki, u socijalistickom rezimu Sud je bio u rukama vladajuce elite. Mislim da se razumijemo ni sad nije nesto puno bolje po tom pitanju ali se postuju odredjena ljudska prava osumnjicenih. Ali odosmo daleko od teme , ali sam vam morao replicirati jer je to prozivanje legende Osima poprilicno degutantno.
BivsegSemper je napisao/la: ↑24 okt 2020, 09:08
Isti taj Sud je prvog predsjednika oznacio kao covjeka koji zeli napraviti islamsku drzavu u Evropu.Ista ta drzava je vaseg vrlog doktora promovisala u covjeka kojem trebamo vjerovati... I sad mi trebamo vjerovati sudu te drzave ? I btw klosaru komsija ti **** staru, raspitaj se malo
Kljucna rijec
A za Izetbegovice i Osima je sud bio u pravu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo me podsjetilo koliko sam star u pm...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Taj sud je za ovo sad sto imamo pojam. Nisu osudili Osimanjer je brao maline vec je dokazano od strane igraca,sudija,trenera koji su priznali namjestanje i ne samo te tekme toliko o njemu i vamaSemper je napisao/la: ↑24 okt 2020, 09:08Isti taj Sud je prvog predsjednika oznacio kao covjeka koji zeli napraviti islamsku drzavu u Evropu.Ista ta drzava je vaseg vrlog doktora promovisala u covjeka kojem trebamo vjerovati... I sad mi trebamo vjerovati sudu te drzave ? I btw klosaru komsija ti **** staru, raspitaj se malomma_hz je napisao/la: ↑24 okt 2020, 08:54Pa kad je lik nastimao i osudjen je grob te je.bo retardirani i glupi.Cuj ti sta slina mala spominje i cime ono opravdava kriminal..ratnim zločinom pa bas si glup jeb.em te retardiranaSemper je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:20I prvi predsjednik ove drzave je osudjen pred Sudom bivse drzave, da li je i on kriminalac? Mnogo ste plitki, u socijalistickom rezimu Sud je bio u rukama vladajuce elite. Mislim da se razumijemo ni sad nije nesto puno bolje po tom pitanju ali se postuju odredjena ljudska prava osumnjicenih. Ali odosmo daleko od teme , ali sam vam morao replicirati jer je to prozivanje legende Osima poprilicno degutantno.
FK Povijest - NK Nostalgija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.