Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Italia
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la Italia » 16 nov 2010, 01:53

zar se toliko bojite ubica iz prve lige ili vam se osladio rating sto brzo skace :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 02:00

Italia je napisao/la:zar se toliko bojite ubica iz prve lige ili vam se osladio rating sto brzo skace :lol:
jbg meni trening tacno u vrijeme kad se igraju utakmice prve lige..tako da ponedeljkom i cetvrtkom nemogu nikako :(
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 26 nov 2010, 09:58

Balkan United dere guzove, 2 (odlicna) pojacanja su stigla tako da baraz nebi trebao biti problem, i onda u prvo po svaki bod koji ce biti zlata vrijedan.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 nov 2010, 10:57

glupost ste uradili dovodjenjem ovog brazilca.. jos pogotov ako ce Mario da sjedi na klupi glupost je jos veca.. takvi igraci cim dobiju bolju ponudu oni odose, dok ce ti igraci kao Mario uvijek biti tu kad treba.. ;) zato, nemojte gubiti odlicnog igraca vec ga pustite da igra..

i puno srece u barazu i nadam se da cete konacno proci u prvu ligu..

i da, Samke kralju! :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 nov 2010, 10:59

Joj lika ovog kvazi brazilca . Mi mu ponudili 90000 platu i cojk pristane u Balkanu za platu od 1 :shock: Dobar je ,ali kao sto daffy kaze , ode za prvom boljom ponudom ;)

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 26 nov 2010, 11:46

bavarian_bk je napisao/la:Joj lika ovog kvazi brazilca . Mi mu ponudili 90000 platu i cojk pristane u Balkanu za platu od 1 :shock: Dobar je ,ali kao sto daffy kaze , ode za prvom boljom ponudom ;)
Tip igra igricu duze vremena a prijavljen je na Transfermarktu i kad je vidio u nasem forumu da imamo ekipu sa transfermarkta pito' nas da li ga hocemo u ekipu i mi naravno pristali. 8-) Na pocetku ce biti rezerva Mariju pa ako zasluzi onda ce u prvu, imat cemo 13 aktivnih igraca sto je vrlo dobro a uz to svi imaju solidne skilove.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 26 nov 2010, 15:41

edo3majka je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Joj lika ovog kvazi brazilca . Mi mu ponudili 90000 platu i cojk pristane u Balkanu za platu od 1 :shock: Dobar je ,ali kao sto daffy kaze , ode za prvom boljom ponudom ;)
Tip igra igricu duze vremena a prijavljen je na Transfermarktu i kad je vidio u nasem forumu da imamo ekipu sa transfermarkta pito' nas da li ga hocemo u ekipu i mi naravno pristali. 8-) Na pocetku ce biti rezerva Mariju pa ako zasluzi onda ce u prvu, imat cemo 13 aktivnih igraca sto je vrlo dobro a uz to svi imaju solidne skilove.
takvim plata nije bitna :D svaka cast,vjerujem da je odlican potez :D a i gosa je dobar :D
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 26 nov 2010, 16:56

elninho_resTO je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:
takvim plata nije bitna :D svaka cast,vjerujem da je odlican potez :D a i gosa je dobar :D
Gosa je legendaran, sad samo da u barazu ne zaseremo, doveo bih repku BiH ako trreba da igra samo da opet ne izgubimo :x i to opet Ajvar koji ce biti aktivni 3 tekme i opet odose na drugu stranu :evil:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 dec 2010, 08:19

ajmo Balkan United :lol: :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 dec 2010, 10:16

Balkan Balkan Balkan , ovo je Balkan ehee :lol: Vamos Balkanjeroo :D

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 06 dec 2010, 10:23

bavarian_bk je napisao/la:Balkan Balkan Balkan , ovo je Balkan ehee :lol: Vamos Balkanjeroo :D
Vjerovao ili ne, ovo sam isto mislio prije nekih 15 minuta, ako pobjedimo da nam ovo bude u signaturu :) idemo po pobjedu, ekipa je spremna, svi su nalozeni i ako sve prodje kako treba nebi trebali imati problema veceras.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 06 dec 2010, 13:56

edo3majka je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Balkan Balkan Balkan , ovo je Balkan ehee :lol: Vamos Balkanjeroo :D
Vjerovao ili ne, ovo sam isto mislio prije nekih 15 minuta, ako pobjedimo da nam ovo bude u signaturu :) idemo po pobjedu, ekipa je spremna, svi su nalozeni i ako sve prodje kako treba nebi trebali imati problema veceras.

nemojte samo vise od dva gola , mrsko mi pisati :D

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 06 dec 2010, 14:07

samir_tm87 je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:

nemojte samo vise od dva gola , mrsko mi pisati :D
Ma bitna je samo pobjeda, da li ce biti 2 ili 12 nije bitno. :lol:

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 06 dec 2010, 22:23

BALKAN, BALKAN, BALKAN... come on :D :D :D :D

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 dec 2010, 10:41

-Evo da se malo i ja javim ovdje !!

Igram za Sportnet u CRO !

CD-Thiago SIlva

skoro sam poceo sa karakterom igraca inace sam bio menager ! -Masimiliano Allegri-
-RIVALDO-

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 08 dec 2010, 10:49

senad_flamin je napisao/la:-Evo da se malo i ja javim ovdje !!

CD-Thiago SIlva

skoro sam poceo sa karakterom igraca inace sam bio menager ! -Masimiliano Allegri-
nek je sretno..
i ti si se namijenjo karaktera strasno, od beka, preko managera do cda :D nek je sretno..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 dec 2010, 10:58

addebisi je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:-Evo da se malo i ja javim ovdje !!

CD-Thiago SIlva

nek je sretno..
i ti si se namijenjo karaktera strasno, od beka, preko managera do cda :D nek je sretno..
oj sjecam se prvi karakter kad sam imao do sad sam mogao imati rating 800 :roll: !!

SD-Senad_Flamini davno sam to napravio odigrao sam jednu utakmicu i nije mi se svidilo na pocetku...

onda nekad kasnije pravim ovaj za menagera !

pa jos jedan Thiago Silva ali losi mi skilovi bili na pocetku brzina 28 .

pa onda napravim drugi i evo konacno sam zadovoljan...

Promjeno sam klubova masala :D !

HNK Tomislav

Kapistec Gorillas

FK Rad

Sportnet Bastards

u ovom zadnjem planiram ostati,klub i igraci su odlicni kao i atmosfera zavrsili su 3. u ligi !
-RIVALDO-

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 21 dec 2010, 16:04

Sta bi od najcitanije teme na "virtuelnom sportu" :cry: meni se ovdje nekako uvjek vise svidjalo pisati jer nas je bilo malo, tamo vise covjek ne moze upratiti ko je ko.

Balkan United je izgubio od Woltera (tako Melisa rece :D ) 1:0 sa cime smo vrlo zadovoljni, a utakmica Juve _ Kamikaze je prevazisla onu Glasgow - Rangers, vise se ovi mrze :D :D :D

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 22 dec 2010, 14:25

edo3majka je napisao/la:Sta bi od najcitanije teme na "virtuelnom sportu" :cry: meni se ovdje nekako uvjek vise svidjalo pisati jer nas je bilo malo, tamo vise covjek ne moze upratiti ko je ko.

Balkan United je izgubio od Woltera (tako Melisa rece :D ) 1:0 sa cime smo vrlo zadovoljni, a utakmica Juve _ Kamikaze je prevazisla onu Glasgow - Rangers, vise se ovi mrze :D :D :D
valjda celtic :D

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.