Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Osobno stovanje Rigiju. Kahva/kava/kafa
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- svrakino1921
- Kontakt:
Rođeni
Sutra ce da vidite pravu gospodu
Veliki klub
Nosimo najbolju opremu u regionu
Maximalan respect i postovanje prema vama
Veliki klub
Sutra dolazi u Vrapcice jedini klub kojima su funkcioneri i legende kluba presudjeni zbog namjestanja utakmica.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 21:59Rođeni
Veliki klub
U nasoj ligi nastupa ekipa ciji je nekadasnji doktor osudjen za genocid, mislim da je to raritet u svijetu.Zip je napisao/la: ↑23 okt 2020, 22:15Sutra dolazi u Vrapcice jedini klub kojima su funkcioneri i legende kluba presudjeni zbog namjestanja utakmica.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 21:59Rođeni
Veliki klub
-
- Kontakt:
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ti si rjetko glup djecak.Semper je napisao/la: ↑23 okt 2020, 22:20U nasoj ligi nastupa ekipa ciji je nekadasnji doktor osudjen za genocid, mislim da je to raritet u svijetu.Zip je napisao/la: ↑23 okt 2020, 22:15Sutra dolazi u Vrapcice jedini klub kojima su funkcioneri i legende kluba presudjeni zbog namjestanja utakmica.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 21:59Rođeni
Veliki klub
Manime se sa pricama o ratu, nacionalizmu, cetnicima, balijama, ustasama...
Ako ne znas nista pametnije reci od toga, onda suti.
Znam da vas istina boli toliko da potezete te price. Krivi starog ili drustvo sto navijas za klub takve historije.
Klosaru kad na taj nacin prozivas najuspjesniji klub u drzavi budi spreman da ce te neko docekati na povratnu.
Hahahah pa davno sam ja to rekao. Izmedju navijaca ova dva kluba preovladava odlicna i prijateljska atmosfera, medjutim ovaj forum je natrpan neizivljenim klincima koji svoje frustracije koje donose svakodnevno iz skole "spamaju" ovdje.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑23 okt 2020, 21:33Zaista je tužno vidjeti da se bratski klubovi ovako svađaju. Ovo se samo može vidjeti na forumu. Utakmice između Sarajeva i Veleža su jedine u našoj ligi gdje gostujući navijači smiju u bojama svog kluba otići na tribinu gdje su domaći navijači.
@svrakino brate jesu li te tukli lancem od stihlovke ali sve u glavu dok si bio mali, prije 2-3 god
NEMA NAZAD
Ako mislis da si mene "docekao" sa tom pricom, onda stvarno jesi djecak zeljan paznje i lajka.
Uostalom, tvoj klosarski nastup nece sigurni umanjiti cinjenicu da su legende kluba i visoki funkcioneri osudjeni i presudjeni za namjestanje utakmica.
Uostalom, tvoj klosarski nastup nece sigurni umanjiti cinjenicu da su legende kluba i visoki funkcioneri osudjeni i presudjeni za namjestanje utakmica.
Debilcicu ostace upisano u historiju sporta da je doktor jednog kluba osudjen za najtezi zlocin u medjunarodnom pravu. Zato se poklopi i ustani kad spomenes ime kluba koji je mnogo propatio upravo zbog tog doktora kojeg branis.
-
- Kontakt:
Bravo bravo

Željezničar za život cijeli!
- ElCartel11
- Kontakt:
Velež - Zeljkan 2:2
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nemoć je zayebana stvar. Da bi odbranio svoj klub, odnosno kriminalca Osima i osudjene legende kluba za namjestanje, spomen rata i ratnih zlocina.
Pali ste bas zaqurac.
Pali ste bas zaqurac.
Razlika je u tome što smo se mi bivšeg doktora odrekli i niko nema ništa lijepo reci o njemu i on je bio samo doktor a vi svog lopova dižete u nebesa i smatrate najvecom legendom a u stvari je presudeni kriminalac u sportu a ovo je sportski forum a ne forum o ratu i ratnim zločincima
**** ti on komplet familiju!
A i mi njemu, skupa s tobom.
I prvi predsjednik ove drzave je osudjen pred Sudom bivse drzave, da li je i on kriminalac? Mnogo ste plitki, u socijalistickom rezimu Sud je bio u rukama vladajuce elite. Mislim da se razumijemo ni sad nije nesto puno bolje po tom pitanju ali se postuju odredjena ljudska prava osumnjicenih. Ali odosmo daleko od teme , ali sam vam morao replicirati jer je to prozivanje legende Osima poprilicno degutantno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- feniksptica
- Kontakt:
A ko je to reko da mi na forumu se mrzimo i nesto lose pricamo s Velezovcima. Moramo se zajebavati malo. Zeljini pali qurcu, tesko s njima mozes se zajebavat kad su ...
Ovi su barem malo normalniji..
Necemo se zezat s navijacima Krupe Mladost Olimpika jer nema smisla
Ovi su barem malo normalniji..
Necemo se zezat s navijacima Krupe Mladost Olimpika jer nema smisla
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Opet bravoSemper je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:20I prvi predsjednik ove drzave je osudjen pred Sudom bivse drzave, da li je i on kriminalac? Mnogo ste plitki, u socijalistickom rezimu Sud je bio u rukama vladajuce elite. Mislim da se razumijemo ni sad nije nesto puno bolje po tom pitanju ali se postuju odredjena ljudska prava osumnjicenih. Ali odosmo daleko od teme , ali sam vam morao replicirati jer je to prozivanje legende Osima poprilicno degutantno.

Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.