Denchi je napisao/la: ↑23 okt 2020, 06:22
egocentrik je napisao/la: ↑23 okt 2020, 00:55
Legendo baš bi nam u napadu trebao neki iskusniji igrač, neki killer. Hadzic je u najboljim godinama za napadača i on sigurno može, ne moraju biti pokazatelj ovi golovi danas ali generalno kako se sjećaš Irfana Hadžića, čovjeka koji je odlično odigrao u Evropi protiv kvalitetnih ekipa, robusan nije na vi s loptom - Merso prije 7 8 godina kad je po Rusiji igrao.
Kaze Semjon nikad ne reci nikad u svom komentaru, vezano za FKS, mislim da je on završen igrač od strane naših.
Flop sigurno neće biti, pogotovo s našim krilima.
Na njemu bi se čak mogle uzeti i neke pare, meni djeluje jako na terenu.
Ne zamjeram ništa našim napadačima, ali merso je pružio svoj maksimum, Hare opet jeste za rotacije nije mi ozbiljan za prvi izbor. Dolaskom Hadzica bi mogli uigrati dobru ekipu za grupne faze. Ligu cemo uzeti 5kola pred kraj zivi bili pa vidjeli jer ovoj ekipi fali samo neki killer u napadu koji će realizovati prilike.
Pa to i ja kazem, treba nam iskusniji prekaljeni spic, pravi golgeter, ovaj to nije, jer nema iskustva igrackog za svoje godine....on je neiskusan 28-godisnji spic...
Nije on ni blizu Ahmeta danas a sigurno ne prije 7-8 godina i tog ucinka na terenu i rada za ekipu, kretanja, dueliranja, razigravanja, trcanja kontri, itd.
Semjon je na platnoj listi menadzera Irfana, uposlenik je te agencije, a svakako taj duo zajedno je odveo dosta igraca iz Akademije Sarajeva, nisu prijatelji kluba....
Sumnjam da bi se mogle uzeti neke pare jer je kao slobodan igrac jedva i u drugu tursku dospio, i to u klub kojeg vode nekakvi kladionicarski hostapleri...
Ne poredim nas s europskim velikanima ali Mino Raiola je rijetko iritantan lik i ima svoje uposlenike sirom svijeta koji mu nalaze/predlažu bisere, naravno s vec 16 17 godina, mi tome nismo dorasli, ali hocu da uporedim vezano za Semjona.
Semjon nam je doveo Mihojevica i Cimirota, a znamo dobro kakav je kalibar Cimirot, mi sada imamo akademiju ali Cimi je naša zlatna koka koja je isključivo na preporuku Semjona došla u naš klub. Semjon nam je više donio nego što je "oduzeo". S Hadzicem vrijedi probati, ti kažeš pretpostavke, pa sta rizikovati upali ne upali, probao si. Da se za njega mozes voditi činjenicama da je zabijao po 25golova u sezoni bio bi na radaru nekih mocnijih ekipa. Na nama ostaje da oživimo karijeru i po mogućnosti zaradimo, oslanjajući se na pretpostavku. Nije to samo slucaj za Hadzica vec za bilo kojeg igrača u najboljim godinama.