Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja mislim da ce sutra protiv utakmice sudija bit kriv kako god da bude.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
tebe Bog ocigledno nije dao da mislis i razmisljas, posveti se drugim mogucnostima u kojima nisi limitiranfeniksptica je napisao/la: ↑23 okt 2020, 13:53Ja mislim da ce sutra protiv utakmice sudija bit kriv kako god da bude.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Vicine i Sabrinine pudlice registruju acc na portalu, predstavljajući se kao Željini navijači, npr @matić i onaj fk1921, a onda laju protiv Želje ili drugih klubova.
Kompleksaši udbaško balijski.
Kompleksaši udbaško balijski.
Željezničar za život cijeli!
Čitao sam do "Ja mislim".killafrommanilla je napisao/la: ↑23 okt 2020, 13:56tebe Bog ocigledno nije dao da mislis i razmisljas, posveti se drugim mogucnostima u kojima nisi limitiranfeniksptica je napisao/la: ↑23 okt 2020, 13:53Ja mislim da ce sutra protiv utakmice sudija bit kriv kako god da bude.
Nakav kreten piše u fazonu trebali ste više golova dati Krupi ovo je bruka nakon Krupe..
To je garant neki naš koji namjerno trazi komentare vi ste izgubili od Krupe i slicno, garant ima toga i na ovom forumu pogotovo pojedinaca koji su orkestrirali svađu nasih s Velezovim.

Baader je napisao/la: ↑23 okt 2020, 14:00Čitao sam do "Ja mislim".killafrommanilla je napisao/la: ↑23 okt 2020, 13:56tebe Bog ocigledno nije dao da mislis i razmisljas, posveti se drugim mogucnostima u kojima nisi limitiranfeniksptica je napisao/la: ↑23 okt 2020, 13:53Ja mislim da ce sutra protiv utakmice sudija bit kriv kako god da bude.

Željezničar za život cijeli!
Eto kao da nemamo preceg posla od pisanja na vasem pdf-u

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Meni licno najdrazi derbi lige!
Uvijek dobre utakmice sa pozitivnim nabojem. Prosli derbi sudija je svojim odlukama sve pokvario.
Neka bude dobro sudjenje i neka bolji pobjedi!
Zaista je prava steta sto nema publike, jer su zeljini navijaci dobrodosli u Mostar!
Uvijek dobre utakmice sa pozitivnim nabojem. Prosli derbi sudija je svojim odlukama sve pokvario.
Zaista je prava steta sto nema publike, jer su zeljini navijaci dobrodosli u Mostar!
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 23 okt 2020, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- svrakino1921
- Kontakt:
Zna li neko
Velez-Zeljo
Jel na Areni ili Moja tv
Velez-Zeljo
Jel na Areni ili Moja tv
Moja tv
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako je Rođenimozak je napisao/la: ↑23 okt 2020, 14:44Meni licno najdrazi derbi lige!
Uvjek dobre utakmice sa pozitivnim nabojem. Prosli derbi sudija je svojim odlukama sve pokvario.
Derbi nad derbijima
I to sad pod reflektorima

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
yebem te mahnitasvrakino1921 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 14:48Hvala
Hoce da zarade
Sigurno su dobro platili Areni za derbi
I to pokazuje jacinu ovog derbija

Forzza Velez
Skoro, jos desetak kilometara juznije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pitari ne mogu razmisljati, jer tuga beskucnika je golema!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Bilbija sudi, njega sam i ocekivao. Ima dobre predispozicije za sudiju, mislim da bi to trebalo biti bez problema. Dobra utakmica u najavi 

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Tuga aktuelnih prvaka nije neka tuga

Zaboravih reci i prvaka zadnje dvije godine, kao i trenutnih lidera.
Zadnja izmjena: Zundo, dana/u 23 okt 2020, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- feniksptica
- Kontakt:
Popusti me Bogati. Ako ne znate napisat post i odgovorit bez da uvrijedite, nemojte ni odgovarati. Ja sam napiso svoje misljenje iz nekih razloga svojih. Ne znam gdje ti vidis da ja ikog pokusavam isporvocirat. Al eto tacno ste vi postali dezurni i svaku docekate..drugim se smijete a isti. Gdje sam rekao da nece mozda bit u vasu korist.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 okt 2020, 13:56tebe Bog ocigledno nije dao da mislis i razmisljas, posveti se drugim mogucnostima u kojima nisi limitiranfeniksptica je napisao/la: ↑23 okt 2020, 13:53Ja mislim da ce sutra protiv utakmice sudija bit kriv kako god da bude.
Samo imam osjecaj da ce bit izjednacena utakmica da ce na osnovu sudijskog neznanja bit odlucena kao i dosta njih sto su tako zavrsene. I uvijek je lakse opravdat poraz i neuspijeh aludirajuci na to, sto opet gotovo svi rade.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.