Ove sezone smo pokazali da možemo dobro odigrati protiv ekipa iz vrha. NKJ - Zvijezda 1:0, TOŠK - NKJ 1:1 i NKJ - Rudar 1:0. Idemo dalje!
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Idemo pokazati da smo ozbiljna ekipa i najozbiljniji kandidat za naslov i pobijediti ovo 2:0!
Ove sezone smo pokazali da možemo dobro odigrati protiv ekipa iz vrha. NKJ - Zvijezda 1:0, TOŠK - NKJ 1:1 i NKJ - Rudar 1:0. Idemo dalje!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jesu li svi spremni
-
nebeskasila
- Kontakt:
Gdje ste navijaci nema vas ni u prici
-
Bihachacbi
- Kontakt:
E ovako je trebalo u pocetku biti, samo tisina. Mislim da se kod pojedinih euforija smanjila.
Nadam se zatišju pred buru..
Zna li ko zasto Sile Nebeske nema na vidiku?
Je li neki bojkot, ceka se da se mogne na stadion il’ vise jednostavno nema zainteresiranih?
Je li neki bojkot, ceka se da se mogne na stadion il’ vise jednostavno nema zainteresiranih?
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Barem 60% momaka iz grupe koji su zadnjih 10-tak godina pratili klub su otišli iz Bihaća u inostranstvo tako da nema ni ko više pratit ekipu.Svake godine je bilo sve manje momaka ali kako je vodja grupe otišao iz Bihaća grupa je i prestala skoro pa skroz sa praćenjem utakmica.Novi klinaca nema jer nema ko više u Bihaću djecu pravit
-
Bihachacbi
- Kontakt:
Nema prijatelju ljudi, od grada sa 70.000+ stanovnika spali smo na 51.000 za 5 godina i to računaj da su 20+ djeca otišla odmah u EU a ostali starci koji najviše prate utakmice...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bojkot zbog saradnje uprave sa IOM-om . . .
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Tako je, sad se moze okupiti bez problema 70-80 momaka da navija, pogotovo jer smo u vrhu i borimo se za PL, al da je ostavilo traga u SN ovo napustanje raje iz Bihaca to jeste sigurno.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma nema nas pola tu. Prvi sam ja isao na svaku utakmicu pa sad stadion vidim preko slike. Isto tako kolegi mojih sto smo isli zajedno najmanje nas je 20 otislo sto se znamo preko utakmica. Da se udje u PL vjerujem da bi se kod mladih to probudilo a ovsko tesko
Zar Sila nebeska nije okrenula leđa kada su htjeli da se ugasi klub i da krene od nule pod drugim imenom?
-
Bihachacbi
- Kontakt:
Kako nas vrijeme ,,pomazi,, kad nam dolaze najjace ekipe pa to je nevjerovatno a nadam se da su gosti slabi na ovakvim uslovima ipak su oni iz toplijih krajeva...
I imaju puno puno bolji teren na kojem igrajuBihachacbi je napisao/la: ↑24 okt 2020, 12:11Kako nas vrijeme ,,pomazi,, kad nam dolaze najjace ekipe pa to je nevjerovatno a nadam se da su gosti slabi na ovakvim uslovima ipak su oni iz toplijih krajeva...
Znam da je jedan od razloga odlazak ljudi, na kraju krajeva i ja sam otisao.
Ali vifim da ima vise tih verzija, ne pocinjanje iz pocetka, suradnja sa IOM-om... Zato pitam. Pa Gogo, Sanjo i Emir su u Bihacu i dalje, oni mogu org. grupu. Ako se ne varam, Emir radi u IOM-u... Tako da mi nista nije jasno.
Ali vifim da ima vise tih verzija, ne pocinjanje iz pocetka, suradnja sa IOM-om... Zato pitam. Pa Gogo, Sanjo i Emir su u Bihacu i dalje, oni mogu org. grupu. Ako se ne varam, Emir radi u IOM-u... Tako da mi nista nije jasno.
-
MarkoMaterazzi
- Kontakt:
Sta je ovo.Posusje nema pola igrača na onoj sliki što je objavila stranica na fb Prva liga FBiH. Jedino ako se nisu svi uslikali. Disu Barišić, Landeka , Sesar Ante Serdarušić itd. Ako će igrat bez ovi igrača bit će lagana pobjeda Jedinstva
Moze se formirati grupa od 15 ljudi... nema raje u Bihacu za nesto vise, mozda tek kad udjemo u PL da bude zainteresovanih. Rezultati = navijaci, znas i sam.Chevalier je napisao/la: ↑24 okt 2020, 13:10Znam da je jedan od razloga odlazak ljudi, na kraju krajeva i ja sam otisao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
NK Jedinstvo: Orlando, Olić, Mujić, Koprivica, Nuspahić, Midžić, Tankuljić, Haračić, Fajić, Bešagić, Devedžić.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta je ovo sa stream-om?! Je li vama kad udjete stoji link od utakmice sa Igmanom? Opet seljacenje...
Jos isto
ajd valjda bude do utakmice.
Neki posu da ima na areni, ali ja ne vidim...
Vazda isto, dan prema ovome isplaniram i onda strijepim, **** ti seoski klub!
Vazda isto, dan prema ovome isplaniram i onda strijepim, **** ti seoski klub!
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, BihacSN, Crkvice1988 i 19 gostiju.