Strumf mentalita 100%

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Strumf mentalita 100%
Dobro sam se uvuk'o u vaše redove, niste me skontali pune 4 godine.
Mislim da se zna ko je forumas ove godineskoroalen je napisao/la: ↑23 okt 2020, 12:18Ne pravi mi se novi acc, s ovim sam vicešampion prošle sezone u izboru za forumaša godine. Da nije bilo Vice i Šeranića, bio bih i prvi.
Avatar i potpis ću promijenit onog dana kad pojedini forumaši uvežu tri posta a da ne spomenu kako je odvratno čitat forum gdje piše neko sa ovim avatarom ili potpisom. Sve dok im nabijam komplekse, nek stoji ovako.![]()
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 14:07Sve nesto kontam, ja imam osjecaj da onaj lik sto komentira po facebooku, Zulfo, da je to ovaj nas @Zundo sa foruma
Moze al skupa mu prva registracija nema nista bonusa na policu, tako da nista od njegaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:12Od kad je slobodan Amer Bekić, može li se odmah registrovati?
Od ljetos.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:12Od kad je slobodan Amer Bekić, može li se odmah registrovati?
Treba onda vratiti Komazeca, kako je on samo igro za nas i zabijao, statistika sve govori. A to je bilo samo prije 8 godina.belosevic23 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:23Moze al skupa mu prva registracija nema nista bonusa na policu, tako da nista od njegaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:12Od kad je slobodan Amer Bekić, može li se odmah registrovati?
belosevic23 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:23Moze al skupa mu prva registracija nema nista bonusa na policu, tako da nista od njegaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:12Od kad je slobodan Amer Bekić, može li se odmah registrovati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.