Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da bi radio na sportsport.ba uslov je da budeš idiot, ali ne obični, nego totalni idiot!
Valjda su mislili na Tuzlaspor.Idioti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Likujem jer pitarska hobotnica siri virus uz svesrdu podrsku Saveza. Siroki je jos jedno gospodski prijavio da ima zarazene u ekipi a nije morao. To se zove drustvena odgovornost .. A danas kada je 1000 zarazenih lopta sw kotrllja a proljetos se liga nije mogla nastaviti kad je bilo manje od 50 slucajeva dnevno. Gdje prestaje logika tu nastaje Vico i pitari.
Pa eto ti super prilike.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- svrakino1921
- Kontakt:
Koliko ja kontam prijateljuSemper je napisao/la: ↑22 okt 2020, 20:22Likujem jer pitarska hobotnica siri virus uz svesrdu podrsku Saveza. Siroki je jos jedno gospodski prijavio da ima zarazene u ekipi a nije morao. To se zove drustvena odgovornost .. A danas kada je 1000 zarazenih lopta sw kotrllja a proljetos se liga nije mogla nastaviti kad je bilo manje od 50 slucajeva dnevno. Gdje prestaje logika tu nastaje Vico i pitari.
A valjda dobro kontam
Jer sam iz Svrakina
Krupa ce bit dokrajcena sad u subotu kad bude gostovala na Kosevu
Sta ti je yebena sudbina
U tako kratkom vremenu u nepuna 4 dana
Moras igrat sa ekipom koja je epidemioloski kompromitovana
Mislim da Pitari imaju epidemiolosku unipolarnu depresiju
Treba im se pod hitno promjenit oprema
Malo veselije boje na opremi
Psiholozi moraju radit sa ekipom
Poceli su u onim crnim dresovima sad igrat i u nasem prvenstvu i kup takmicenju
- feniksptica
- Kontakt:
Tesko je pored tvoje prijave dobit posao. Al nek nisi sebican, zoves i druge da se prijave s tobom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑22 okt 2020, 20:44Tesko je pored tvoje prijave dobit posao. Al nek nisi sebican, zoves i druge da se prijave s tobom

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Svako može pričati o muljaži samo vi ne ,prvi ste se zarazili i igrali zaraženi,ljudi vas protjerali iz Izraela a mi smo se testirali i u Evropi a i za Premijer ligu,neće ljudi u Evropi lagati za naš ćejf to samo vi u svojoj glavi možete zamisliti jer se vi bavite najvećim muljažama u ovoj zemljiSemper je napisao/la: ↑22 okt 2020, 20:22Likujem jer pitarska hobotnica siri virus uz svesrdu podrsku Saveza. Siroki je jos jedno gospodski prijavio da ima zarazene u ekipi a nije morao. To se zove drustvena odgovornost .. A danas kada je 1000 zarazenih lopta sw kotrllja a proljetos se liga nije mogla nastaviti kad je bilo manje od 50 slucajeva dnevno. Gdje prestaje logika tu nastaje Vico i pitari.
Vas su jedine koliko znam ko tifusare deportovali po Evropi ,za početak se testirajte ali ne na Mandić petrolusvrakino1921 je napisao/la: ↑22 okt 2020, 20:37Koliko ja kontam prijateljuSemper je napisao/la: ↑22 okt 2020, 20:22Likujem jer pitarska hobotnica siri virus uz svesrdu podrsku Saveza. Siroki je jos jedno gospodski prijavio da ima zarazene u ekipi a nije morao. To se zove drustvena odgovornost .. A danas kada je 1000 zarazenih lopta sw kotrllja a proljetos se liga nije mogla nastaviti kad je bilo manje od 50 slucajeva dnevno. Gdje prestaje logika tu nastaje Vico i pitari.
A valjda dobro kontam
Jer sam iz Svrakina
Krupa ce bit dokrajcena sad u subotu kad bude gostovala na Kosevu
Sta ti je yebena sudbina
U tako kratkom vremenu u nepuna 4 dana
Moras igrat sa ekipom koja je epidemioloski kompromitovana
Mislim da Pitari imaju epidemiolosku unipolarnu depresiju
Treba im se pod hitno promjenit oprema
Malo veselije boje na opremi
Psiholozi moraju radit sa ekipom
Poceli su u onim crnim dresovima sad igrat i u nasem prvenstvu i kup takmicenju

Veceras u 17.30 ima najava kola, emisija o Premier ligi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sutra igra sesterostruki sampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sretno vrapci, poserite im se u ćejf!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.