Prvo,sumnjam da će neke ekskluzivne vijesti odmah sjevnuti.Drugo,nikakav idiot nije ništa zakazao nego ljudi iz tog centra se sami ponude već godinama i odlično organizuju skupštinu a ne traže ništa zauzvrat čak eto i ne znaš gdje se organizuje ovih godina jer ljudi ne traže da se reklamišu sa tim.Velež se voli bez reklama i to je jedini pravi način.A vi odma počeli ko pravi krkani odmah da udarate na sve koji pomognu.Odma mi tlak podignete da se moram javiti sa tim.Ja čak nisam ni bošnjak a tamo se osjećam fino kod tih ljudi svake godine.Idite brate navijejte za ove klubove čiji su upravni odbori i skuštine klubova sačinjeni od 90posto ratnih zločinaca i lopova,kanite se tih seljačkih priča.zato i jesmo ovde gdje smo.Za tvoje ostale tačke nemam odgovora.Gospodine dodji 23trećeg i iznesi svoje mišljenje i stavove,siguran budi da će te tamo čuvati ekipa i niko ti neće smjeti ništa. ako neko nešto i pokuša,niko otamo neće izaći.i još nešto,a neće vam se svidjeti,a to je,da ako se niko dobar ne prijavi i predstavi,sigurni budite da se i ova ušljiva uprava koju sad imamo neće gasiti jer neću ja dati i meni slični.Odmah ču ti reči da su pokušali progurati onog Selimotića iz Bristola,i ništa od tog neće biti.Skuština je otvorena i svako može pričati.Velež niji ničiji i niko ga neće gasiti! e tako!Mitrović voli Velež,i doći će bez išta ako te to interesuje.zabrinuti hero je napisao/la:Teško se dolazi do informacija pa sam ovih par dana neprestano telefonirao da dodjem do pouzdanih informacija. Saznao sam:
1. skupština će biti 23.12. u četvrtak negdje u islamskom centru - koji je idiot tu zakaza
2. stara uprava nema namjeru odstupiti, hoće samo da se navodno pojača sa par imena - koje li ublehe
3. navijači pripremaju svoje kandidate za upravni odbor i dobili su pristanak nekoliko jako bitnih ljudi (neću spominjati imena jer mi onda drže pridiku kako to da navijači razgovaraju...)
4. stara uprava će pokušati na formalnim stvarima osporiti delegate i spriječiti izbor novih ljudi koji bi njih smijenili, a onda će oni koje su navijači privolili odustati
5. ako se ostvari ovo pod 4 slijedi nam raspad
6. ako se dese promjene bit će teško ali ima nade...
Dragi moji rođeni pitanje je samo hoćete li pustiti da se samo par navijača bori sa spas kluba ili ćemo u većem broju iskazati svoju ljubav prema svom timu...
Ja ću u četvrtak očekivati vijesti iz Mostara sa velikim interesom.
ko ne dodje bez pravdanja roditelja,nemoj da nešto pita poslije na forumu.

ZDRAVO ROĐENI MA GDJE BILI!