FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 23 okt 2020, 08:22

Aduka87 je napisao/la:
23 okt 2020, 00:29
Ma nama treba napadac tipa Komazec
I ja se slazem. Neko jak, robusan, a da zna kontrolisat loptu i asistirat. Najbolje bi bilo dovest jednog takvog i jednog manjeg brzog. A na kraju sezone se zahvalit Handzicu i Ahmetu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 23 okt 2020, 08:27

ta ce komazec, handze je babo. da je igro koliko i merso zabio bi bar koliko i on.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 23 okt 2020, 08:27

Izvinjavam se svima i moje saucesce zbog Smrti Kenana Zige. Je li istina da mu je supruga od ovog umrla prije 6 mjeseci, a da mu je kcerka trenutno na respiratoru? Ja nisam znao da je Kenan bio ozenjen.
Pročepit će negdje.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 23 okt 2020, 08:33

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 okt 2020, 00:14
Ja Irfana ne bi doveo jer je slicnih karakteristika kao Merso i Handzic, a i menadzer mu je 0 bodova..
Nadam se da cemo ganjati nekog nizeg spica, ala Hasselbaink, Ozegovic i sl.
Jest, pa da oni iz jacih liga dodju ovdje na oranice, plus npr odes na gostovanje Radniku izudaraju te Subert i nezz ko je jos stoper, nema sanse da ista uradi. :mrgreen:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 okt 2020, 08:44

MojaMalenkost je napisao/la:
23 okt 2020, 08:27
Izvinjavam se svima i moje saucesce zbog Smrti Kenana Zige. Je li istina da mu je supruga od ovog umrla prije 6 mjeseci, a da mu je kcerka trenutno na respiratoru? Ja nisam znao da je Kenan bio ozenjen.
Nije,momak nije bio ozenjen niti je imao djece..trenutno su mu na kisiku otac i amidza ,a mladji brat u izolaciji.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 23 okt 2020, 08:48

mma_hz je napisao/la:
23 okt 2020, 08:44
MojaMalenkost je napisao/la:
23 okt 2020, 08:27
Nije,momak nije bio ozenjen niti je imao djece..trenutno su mu na kisiku otac i amidza ,a mladji brat u izolaciji.
Hvala drug. Kruze lazne informacije po netu pa reko da provjerim kod vas. Basum sagosum jos jednom.
Pročepit će negdje.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 okt 2020, 08:53

skoroalen je napisao/la:
23 okt 2020, 07:55
Besmisleno je za ovu formaciju i ligu dovodit niskog i brzog špica, jer takvi koriste rupe u odbrani kad protivnik izađe visoko. Ko nama izađe visoko? Niko. Takav špic bi briljirao u 2-3 tekme u sezoni, u ostalim njegova brzina ne bi došla do izražaja.
Iznenadjujuce puno ekipa skoro, lakse mi je rec ko ne izadje, krupa i radnik. jhebeni olimpik ti je izasao visoko...tuzla, siroki, borac, zrinjski, zeljo, velez sve te to napadne...vise od pola lige....

Dobro ja ne kazem niskog to mi nije pozeljna karakteristika, ali brzeg i pokretljivijeg od Ahmeta i Hareta, i finisera a la Ozegovic,Vukusic,Maglica i sl. To je ta tipa.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 okt 2020, 08:58

Denchi je napisao/la:
23 okt 2020, 08:53
skoroalen je napisao/la:
23 okt 2020, 07:55
Besmisleno je za ovu formaciju i ligu dovodit niskog i brzog špica, jer takvi koriste rupe u odbrani kad protivnik izađe visoko. Ko nama izađe visoko? Niko. Takav špic bi briljirao u 2-3 tekme u sezoni, u ostalim njegova brzina ne bi došla do izražaja.
Iznenadjujuce puno ekipa skoro, lakse mi je rec ko ne izadje, krupa i radnik. jhebeni olimpik ti je izasao visoko...tuzla, siroki, borac, zrinjski, zeljo, velez sve te to napadne...vise od pola lige....

Dobro ja ne kazem niskog to mi nije pozeljna karakteristika, ali brzeg i pokretljivijeg od Ahmeta i Hareta, i finisera a la Ozegovic,Vukusic,Maglica i sl. To je ta tipa.....
Da se hoce skoro bar ugledati na tebe po pitanju avatara :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 okt 2020, 09:05

Steven11 je napisao/la:
23 okt 2020, 01:01
Da se malo nasalim...Ne igram managere odmah da se izjasnim :) Dakle poenta je da mi zbunimo sve protivnike narednu polusezonu i dok se dohavizaju, mi ubjedljivo prvi a marku necemo potrosit na napadaca... Stavimo Rahmana na poziciju lazne devetke na papiru ali na terenu on iz dubine opet igra, okruzen malo ofanzivnijim Pejovicem I Tinom, i osiguracem Djokanovicem. Ako ga nema, brate ne mogu ga ni cuvati stoperi, pa jel... to ce stopere ohrabrit da izadju visoko, e tu nam treba i njegova i TSSova moc dodavanja za krila, pogotovo brzog Fanima iza ledja visoke odbrane, ili Rahmanov pas za nase ofanzivne bekove, koji ga cekaju (/proigravaju sa krilima) da pridje iz dubine i gadjaju ga... dakle jel bek gadja jel krilo izlazi iza ledja i postaje napadac sto Tatar npr izvrsno radi, a ovako zgusnutu sredinu nam niko uzeti nece, pojeli bi Stilica za dorucak.

Ok nismo Barca i nije nam Messi lazna devetka, ali nasa liga, nas kvalitet, nase nepoznavanje nicega naprednog, ko zna mozda bi sve redom zbunili i sve ih posamarali jer ne bi znali kako doskociti kvalitetnijem protivniku sa taktikom koju jos nisu iskusili protiv sebe :)

Sala mala, al eto da sam trener mozda bih se nasalio jednu tekmu (i dobio saljivi otkaz) :)

slika
Stevene, druze pogledaj tekmu Ajax-Liverpool zadnju...imas Firmina na laznoj devetci i fino rjesenje Ajaxa takticko, medjutim isto im se desilo ko i nama kontra Celtica, sugav gol prime jer su crkli u pokusaju zaustavljanja Liverpoola, ali prvo poluvrijeme odlicno, Blind kao destruktivac na Firminu flaster....i dva stopera iza da hvataju Manea i Salaha....

Mi imamo prirodnog poluspica Krstu ali naravno kvalitet igraca je tu presudan, fudbalski intelekt je naravno takodje faktor za takvu zahtjevnu poziciju...da je 5 godina mladji sa ovim trenerom vjerujem da bi probali to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 okt 2020, 09:07

Zip je napisao/la:
23 okt 2020, 08:58

Ili promjeniti nik bar :kafa:

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 23 okt 2020, 10:53

Evo Hulk nema klub pa hajde njega dovedi može igrati i krilo i špica
FKS

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 23 okt 2020, 11:06

hamsik je napisao/la:
23 okt 2020, 10:53
Evo Hulk nema klub pa hajde njega dovedi može igrati i krilo i špica
Nije on taj finiser, ne moze nam donijet dosta golova u sezoni, plus imamo akademce na njegovoj poziciji.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 23 okt 2020, 11:39

Denchi je napisao/la:
22 okt 2020, 20:31
Gomis99 je napisao/la:
22 okt 2020, 20:20
Zundo je napisao/la:
22 okt 2020, 17:48

Bolji je Amer Bekic :kafa:
Jes jes. U to na ovom pdf-u samo vjeruje Denchi. Irfo je masina svako ko ga je uzivo gledao , mogao je vidjeti da je klasa za nase lige. I da ima ono sto je Ahmet imao prije dvije tri godine. A s obzirom na godine moze jos da napreduje.
Jhebo tu klasu spica koja ne moze zabit vise golova u sezoni od Bojana Puzigace...
Druze ti si ozbiljan dogmatik. I s tobom kao takvim nema rasprave.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 okt 2020, 11:43

mislim da je vrijeme da narednih 10ak derbija uzmemo sa 40% snage
NEMA NAZAD

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 okt 2020, 11:51

Ubjeden sam da nasi nece dovest napadaca za prvih 11 do ljeta. Mozda se dovede neki spic na zimu ali kao varijanta rezervnog spica koji bi trebo doc na ljeto.

Jer ce sigurno na ljeto se zahvalit AHMETOVICU a najvjerovatnije i Haretu i krsti, sto ce oslobodit budzet da se kupi bas dobar spic za nasebpotrebe. Spicevisu skupi i za spica dobrog treba finih para..

Rip za zigu.. nadam se sa ce mu babo amidza prezivit kao i da ce sve bit ok sa bratom mu..

Vrlo je vazno da budemo prvi na tabeli ako se opet sezona prekine da titula ostane gdje i jeste zadnje dvije godine..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 okt 2020, 11:52

Gomis99 je napisao/la:
23 okt 2020, 11:39

Druze ti si ozbiljan dogmatik. I s tobom kao takvim nema rasprave.
Glupost, ja nemam nista protiv rasprave i debatiranja samo dodji s argumentima i nekom pretpostavkom smislenom, pored subjektivnog misljenja ili ataka na mene jer su ti argumenti slabi...

"Denchi je lud on je drama igrac" bez ikakvog uporista u stvarnosti, ne zasluzuje paznju, ali opet dam priliku da se eto i to obrazlozi, medjutim cvrcak se ne cuje onda...

Fol je sto nazalost ovaj lik nema nista posebno u igri i ucinku i prakticno ga je nemoguce braniti faktima

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 okt 2020, 12:01

Nekako se meni cini da igraci kao Krste, Handze, Ahmetovic zavode red u svlacionici i drze atmosferu na nivou. Ako bi neki novi i nesto pokusao, neku bunu ili klan oni to sasjecu u korjenu. Zato imamo ovako zdravu atmosferu u ekipi u kojoj nema ljubomore, klanova, vec samo zdrava borba za svoju poziciju. A to je nekad i presudnije od samo kvaliteta igraca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 okt 2020, 12:14

ElCartel11 je napisao/la:
23 okt 2020, 12:01
Nekako se meni cini da igraci kao Krste, Handze, Ahmetovic zavode red u svlacionici i drze atmosferu na nivou. Ako bi neki novi i nesto pokusao, neku bunu ili klan oni to sasjecu u korjenu. Zato imamo ovako zdravu atmosferu u ekipi u kojoj nema ljubomore, klanova, vec samo zdrava borba za svoju poziciju. A to je nekad i presudnije od samo kvaliteta igraca.
Pa dobro to je logicno, imas vec duze vrijeme ovu ekipu na okupu i nema ucrvalih jabuka, ne samo oni nego je tu i Rahman,Tatar, Dupovac...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 okt 2020, 12:18

Denchi je napisao/la:
23 okt 2020, 09:07
Zip je napisao/la:

Ne pravi mi se novi acc, s ovim sam vicešampion prošle sezone u izboru za forumaša godine. Da nije bilo Vice i Šeranića, bio bih i prvi. :kafa:

Avatar i potpis ću promijenit onog dana kad pojedini forumaši uvežu tri posta a da ne spomenu kako je odvratno čitat forum gdje piše neko sa ovim avatarom ili potpisom. Sve dok im nabijam komplekse, nek stoji ovako. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 okt 2020, 12:21

skoroalen je napisao/la:
23 okt 2020, 12:18
Denchi je napisao/la:
23 okt 2020, 09:07
Zip je napisao/la:

Ne pravi mi se novi acc, s ovim sam vicešampion prošle sezone u izboru za forumaša godine. Da nije bilo Vice i Šeranića, bio bih i prvi. :kafa:

Avatar i potpis ću promijenit onog dana kad pojedini forumaši uvežu tri posta a da ne spomenu kako je odvratno čitat forum gdje piše neko sa ovim avatarom ili potpisom. Sve dok im nabijam komplekse, nek stoji ovako. :kafa:
Bahato i mudovito od tebe :kafa: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.