Bolje nego sageti im se kao pojedini...
Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Re: Amar Rahmanović
Jel to kad papak koji zivi u vukoyebeni koja ima granap i trafiku, pokusava da ponizi i uvrijedi stanovnika glavnog grada hahahahahahah debilu
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Grad vam se usmrdio, realno. Vjerovatno si neki došljo koji se busa u prsa glavnim gradom a živiš tipa u Buća Potoku.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Rece papak iz oyebine neke hahahahNeumjesanTip je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:42Grad vam se usmrdio, realno. Vjerovatno si neki došljo koji se busa u prsa glavnim gradom a živiš tipa u Buća Potoku.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
A i ti njega

Vise Hrvata u Buca Potoku nego u Mostaru cjelom

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ma obično ovi što se busaju da su Sarajlije su poslije rata došli ili žive u nekoj zapizdini i samo noću vide svjetla grada... Ali zato vole ljudima govoriti da su papci, to je nehumano.
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Nisi ti papak, ti si papcinaNeumjesanTip je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:49Ma obično ovi što se busaju da su Sarajlije su poslije rata došli ili žive u nekoj zapizdini i samo noću vide svjetla grada... Ali zato vole ljudima govoriti da su papci, to je nehumano.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Iz krovne kuće bh. fudbala je zvanično potvrđeno da će Zmajevi 12. novembra igrati prijateljski susret sa Iranom.
O tome je za Novu BH govorio pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije BiH Slaven Musa, koji je najavio pozive novim igračima. Prvenstveno, najavio je da će biti pozvano nekoliko igrača iz Premijer lige BiH.
“Plan je da priliku dobiju igrači koji su imali manju minutažu i da pokušamo da zovnemo još kojeg igrača iz Premijer lige. U narednim danima ćemo imati sastanak sa selektorom i sastavit ćemo spisak. Na spisku je već bio Amar Rahmanović i mislim da je on jedan od igrača koji će sigurno dobiti priliku protiv Irana”, rekao je Musa u dnevniku Nove BH.
Podsjećamo, odmah nakon prijateljske utakmice s Iranom Zmajeve čeka i finiš grupne faze Lige nacija, a u dvije utakmice će odmjeriti snage sa Italijom i Holandijom.
Od ranije se na spisku reprezentacije od igrača iz domaćeg prvenstva nalaze Branimir Cipetić i Benjamin Tatar.
O tome je za Novu BH govorio pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije BiH Slaven Musa, koji je najavio pozive novim igračima. Prvenstveno, najavio je da će biti pozvano nekoliko igrača iz Premijer lige BiH.
“Plan je da priliku dobiju igrači koji su imali manju minutažu i da pokušamo da zovnemo još kojeg igrača iz Premijer lige. U narednim danima ćemo imati sastanak sa selektorom i sastavit ćemo spisak. Na spisku je već bio Amar Rahmanović i mislim da je on jedan od igrača koji će sigurno dobiti priliku protiv Irana”, rekao je Musa u dnevniku Nove BH.
Podsjećamo, odmah nakon prijateljske utakmice s Iranom Zmajeve čeka i finiš grupne faze Lige nacija, a u dvije utakmice će odmjeriti snage sa Italijom i Holandijom.
Od ranije se na spisku reprezentacije od igrača iz domaćeg prvenstva nalaze Branimir Cipetić i Benjamin Tatar.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobar igrac za nase prostore ali mu je prosao voz za nesto vise u karijeri. Nek nastavit mlatit ovu nasu nejac u Premijeri.
Mozda se varam ali nema on sta trazit pored Krunica, Gojaka, Cimirota..
Mozda se varam ali nema on sta trazit pored Krunica, Gojaka, Cimirota..
Amar ne igra njihovu poziciju on više igra 10tku iza špica.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Buducnost ove repke uz tatara, svena, stilica, krpica i ostale fudbalske majstore. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sigurno medju nasa 3-4 najbolja igraca sredine terena i zasluzuje poziv u reprezentaciju. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da, Gojak i Krunic u repki igraju ili centralnog/defanzivnog veznog ili krilo, Cimirot takodjer igra defanzivnog.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Mislim da nemamo taj zar, borbu i zelju za pobjedom u veznom redu repke trenutno a zna i s loptom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 08:00Da unaprijedi igru reprezentacije ili 'ko je sve dobio pozive pa trebo bi i on?
Bas tako. Kompletan i moderan fudbaler.Denchi je napisao/la: ↑23 okt 2020, 08:56Mislim da nemamo taj zar, borbu i zelju za pobjedom u veznom redu repke trenutno a zna i s loptom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 okt 2020, 08:00Da unaprijedi igru reprezentacije ili 'ko je sve dobio pozive pa trebo bi i on?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kompletan i moderan fudbaler koji u svojim najboljim godinama igra u modernoj ligi, u velikom evropskom klubu:-)
zna i moderno lajati, laktati se, gaziti djonom dok protivnik lezi, ma sve zna..full package:-)
idemo u qatar!
repka nam otisla u q kako su vecina prvotimaca igraci koji su uspjeli dici se iznad sivila ove lige i otici bilo gdje vani. Sa njima smo na pragu 4. sesira evropskog fudbala, mogu samo zamisliti gdje bi zavrsili sa cipelicima, rahmanovicima, biblijama itd.
Koliko god ne cijenio ovo smece od nase lige, iskreno bih volio da odigramo jedne kvalifikacije bez ijednog igraca koji ima neku vezu sa dijasporom, cisto da vidimo kako bi to izgledalo.
Ubijedjen sam da bi bilo ovako kao i sa klubovima u evropi, vjerovatno i gore, ali bi se opet nasli neki da to hvale:-)
zna i moderno lajati, laktati se, gaziti djonom dok protivnik lezi, ma sve zna..full package:-)
idemo u qatar!
repka nam otisla u q kako su vecina prvotimaca igraci koji su uspjeli dici se iznad sivila ove lige i otici bilo gdje vani. Sa njima smo na pragu 4. sesira evropskog fudbala, mogu samo zamisliti gdje bi zavrsili sa cipelicima, rahmanovicima, biblijama itd.
Koliko god ne cijenio ovo smece od nase lige, iskreno bih volio da odigramo jedne kvalifikacije bez ijednog igraca koji ima neku vezu sa dijasporom, cisto da vidimo kako bi to izgledalo.
Ubijedjen sam da bi bilo ovako kao i sa klubovima u evropi, vjerovatno i gore, ali bi se opet nasli neki da to hvale:-)