Stjepan Lončar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Stjepan Lončar
Čerin i Lončar ponovo odskakali trkom, pretrčali preko 13.000 metara protiv Kopenhagena
RIJEKA Adam Gnezda Čerin i Stjepan Lončar ponovo su bili motori riječke momčadi, dojam je da ih je bio pun travnjak, a prisnažile su ga i brojke riječkog analitičkog tima.
Adam Gnezda Čerin pretrčao je 13.811 metara, od toga čak 2.886 brzinom iznad 15 kilometara na sat. U stopu ga prati Stjepan Lončar s 13.093 pa Ivan Tomečak s 11.246 metara.
– To je razina Joshue Kimmicha – prokomentirao je brojke Alen Obrez, analitičar Riječana.
RIJEKA Adam Gnezda Čerin i Stjepan Lončar ponovo su bili motori riječke momčadi, dojam je da ih je bio pun travnjak, a prisnažile su ga i brojke riječkog analitičkog tima.
Adam Gnezda Čerin pretrčao je 13.811 metara, od toga čak 2.886 brzinom iznad 15 kilometara na sat. U stopu ga prati Stjepan Lončar s 13.093 pa Ivan Tomečak s 11.246 metara.
– To je razina Joshue Kimmicha – prokomentirao je brojke Alen Obrez, analitičar Riječana.
Bespotrebno zauzima mjesto Rahmanovicu. 

Još pure definitivno, bolji je i Hadžiahmetović od njega.
Ali je peh. Zamalo da i treci put primimo gol nakon njegov greske netom po ulasku 

naprijed rejal
Joj kad se sjetim autogola protiv Armenije za 4-2 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Lončar u reprezentaciji nije isto kao Lončar u Rijeci. Nema definisanu ulogu, njegova najveća prednost je presing i atleta je s velikim kapacitetom. Slabo ga se koristilo do sad za tu ulogu, ali mislim da bi bio solidan da uhvati nekog 1na1 i čuva ga.
14' Nemoguće prilike za Rijeku. Andrijašević s nekih 10 metara, a onda i Lončar s nekoliko metara od vratiju Remira! Ovo bi se moglo itekako zapamtiti! Dakle, Pavičić i Andrijašević su odigrali dupli pas, potom je kapetan Rijeke pucao s desne strane, ali je golman odbio loptu do Lončara, koji puca s nekih pet metara, Remiro ponovno brani!
40' Velika prilika za Rijeku! Situacija "tri na tri" pred vratima gostiju. Andrijašević poslužuje Lončara, koji s 12 metara puca uz samu lijevu stativu.
40' Velika prilika za Rijeku! Situacija "tri na tri" pred vratima gostiju. Andrijašević poslužuje Lončara, koji s 12 metara puca uz samu lijevu stativu.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Realno, tu prvu šansu je morao zabiti, iako je pucao slabijom nogom. Inače ne igra loše, puno trči.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Odličan Lončar ovo do sad
Šteta da nije zabio ovu prvu sansu
Šteta da nije zabio ovu prvu sansu
Lončar odličan, morali bi iskoristit ovakvog igrača.
Izašo pred kraj, igro lijevo ofanzivnije. Mislim da bi trebo imat mjesta prije većine naših reprezentativnih veznjaka
Izašo pred kraj, igro lijevo ofanzivnije. Mislim da bi trebo imat mjesta prije većine naših reprezentativnih veznjaka
Volio bih da dobije neku utakmicu od prve minute u reprezentaciji.
Da budem iskren ocekivao sam vise od njega...predugo je u Rijeci.
Da budem iskren ocekivao sam vise od njega...predugo je u Rijeci.
Odbila je Rijeka vec par ponuda preko 1mil € za njega. Al sumnjam da ce ga moc zadrzat. U klubu igra odlicno. Trkacki jak. Igra vise lijevo ne kao veznjak. A u repci i nema neke prilike
-
- Kontakt:
Sta promasi krampa veceras
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.