Tesko se Pjanicu bez CimirotaASD je napisao/la: ↑22 okt 2020, 01:00Da mi bi biti tu kad neko Džeki objašnjava da će igrati u paru s Demirovićem i da će on biti taj koji je zadužen da se hrva s protivnicima i da skače za loptu.
A tek Pjaniću da nema više Cimirota i da će morati malo više raditi u defanzivi i igri bez lopte jer su Krunić i Gojak ofanzivno orijentisani.
Još nešto. To bi vjerovatno bio najsporiji tim ikad. Pa Lihtenštaj ln bi komotno mogao držati štopere preko centra jer opasnost od kontre ne postoji.

Eto ti znas sta bi bilo kad bi bilo

Idemo igrati 4 3 3 iako nemamo nijedno krilo i igramo sa dva igraca manje, + desni bek koji je propuh.
Lakse je trpiti wing backa u formaciji sa 3 vezna i 3 stopera, nego desnog beka u formaciji 4 3 3.
Kao sto sam rekao nama treba kvalitet, a u mojoj postavci ga najvise ima. Golman br.1 Championshipa, Bicakcic Bundesliga, iskustvo, 2 mlada stopera koja ce igrati L5, Kolasinac Arsenal, Vezni red Barcelona + Serie A, napad Dzeko + Bundesliga i desni wing back koji se moze trpiti, najbolje bi bilo da to bude Todorovic koji moze odigrati odlicno i ofanzivan je.