FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav je ovo momak bio, rahmet mu dusi i porodici sabur. Sjecam se da je obisao sve gradove i sela u doba kada ce Zapad preci na Sjever. Ja klinac od nekih 20 godina tada, on ne bas mnogo stariji, ali definitivno neko na koga se moglo ugledati tada, kako sa navijacke, tako i sa ljudske strane.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nisam ga licno poznavao ali iz vidjenja da. Po pricama raje vidim da je bio ljudina. Rahmet mu dusi a porodici sabur 

U novi boj ...
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Daj bože da se izgura do kraja prvog dijela prvenstva, evo evropski prvenstvo za juniore se otkazuje. Ako ovako nastavi i derbi će biti upitan ,svaki dan sve gore sa ovim COVIDOM.
Sta bi sa sefom Akademije?
Sabrina najavi uredno pa nista?
Sabrina najavi uredno pa nista?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ako je sef Goce Sedlosk on ima covid 19. on je od 12.10 u karantini. tako samo nesto citao kod hrvata.
Ne mogu vjerovati, au al me ovo sje ba. Rahmet ti dusi Ziga.zagor1987 je napisao/la: ↑22 okt 2020, 10:26Rahmet ti dusi buraz al sam se s.j.ebo sta je bilo?Laznjak je napisao/la: ↑22 okt 2020, 10:10Raja, jutros je na Ahiret preselio Kenan Žiga, veliki navijac FK Sarajevo i clan uprave. Rahmet ti dusi Žiga.
free picture hosting websites
Strašno... znoj me oblio. Veliki čovjek, i još veći navijač našeg kluba.
Rahmet ti duši, Keno!
Rahmet ti duši, Keno!

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znao sam. A fino mi je stari rekao "nikad ne vjeruj velikoj sotari cak ni kad ti se smjesi"
Lezali skoro soba do sobe on i otac gore na Podhrastovima i jos u je tu i od oca brat zajedno..svi zivotno ugrozeni.ThrillerHz je napisao/la: ↑22 okt 2020, 13:40Auu jbt... Rahmet mu dusi, ocu brz oporavak i porodici sabur...
Izvinite raja znam da nije ovo tema,ali ne gubite vrijeme na gluposti i svadje sa najblizima ko kad sve uzimamo zdravo za gotovo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A što su pristali na odgodu ? Pa zato što njihovoj guzici odgovara, da se ne peglaju i da budu odmorni za želju, ne zato što su fini, a protiv nas im nije pasala odgoda, da bi mogli otkinuti bodove na umor ekipe, koja igra evropu..Razočarenje su veliko..
-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 okt 2020, 23:38Šteta velika što ova naša ekipa nema adekvatan teren na Koševu da lakše melje protivnike. Onaj teren za 20-30% usporava i otežava igru i više 'leži' protivnicima koji nabijaju i ne igraju previše. Na oko ne izgleda to loše al pogledajte samo sliku protiv lištice onu gdje su Velkoski i Dupovac.
Jedino se tog bojim, protivnici nas pobjedit ne mogu ali teren može, nadam se da neće ipak.
Ne treba niti smije teren biti nikakav izgovor! Ti ako umiješ, ne može ti niko ništa. Sjeti se terena na Grbavici i utakmice između BH i Belgije i sjeti se rezultata. A po onome što kažeš teren je trebao više nama odgovarati. LP
-
- Kontakt:
Amin ya Rabbi!egocentrik je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:09Za one koji ne znaju Žiga je bio predstavnik UNFKS u upravi, borio se s nekolicinom momaka protiv agenture i lopova iz uprave. Neka mu dragi Allah podari Džennet a porodici sabur, momak za 10 odmjeren i veliki navijač Sarajeva, kao i njegova porodica, bas neočekivano tuga velika!!!

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101, Samozdravlje i 37 gostiju.