A ja zaboravio staviti prognozu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A ja zaboravio staviti prognozu
PETAKJohnKeynes97 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 21:42U subotu je mislim planirano jos jedno testiranje. Pa cemo vidjet ima li kakvih posljedica od Sirokog
Federalci su za mene završena prića iskenjali su nam se usta poštenski sa onom svinjom zvanom gosp Dudić.belosevic28 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 19:10Poenta je kako bi odgoda tekme s nama narusila regularnost, a sa listicom nije ?! Nista drugo...
Uvijek treba samo sebe gledati. Kakvi qrci, palci i prijatelji.hamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 22:04Federalci su za mene završena prića iskenjali su nam se usta poštenski sa onom svinjom zvanom gosp Dudić.belosevic28 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 19:10Poenta je kako bi odgoda tekme s nama narusila regularnost, a sa listicom nije ?! Nista drugo...
Njih treba zaboraviti i treba samo sebe gledati.
Nije, jesam li ja rekao da jest?
emir79 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 22:28Uvijek treba samo sebe gledati. Kakvi qrci, palci i prijatelji.hamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 22:04Federalci su za mene završena prića iskenjali su nam se usta poštenski sa onom svinjom zvanom gosp Dudić.belosevic28 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 19:10Poenta je kako bi odgoda tekme s nama narusila regularnost, a sa listicom nije ?! Nista drugo...
Njih treba zaboraviti i treba samo sebe gledati.
Nismo valjda toliko naivni da padamo na te fore.
Onaj ko je prijatelj ubicama, nama ne moze biti prijatelj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.