Ne znam koliko puta moram naglasiti, govorimo o spremi sa pocetka sezone, tako da to poredjenje o kojem ti pricas nije relevatno. Evo jos jednom cu ponoviti, smatram da smo ranije trebali biti spremniji (ne na vrhuncu) nego sto smo bili kada smo igrali sa Velsanima, Mladosti i Tuzlom. Da smo kojim slucajem ispali od onih amatera, sve je moglo otici u kontru i sad bi ovdje skakali jedni drugima za vrat. Znaci, zamjerka za pocetak sezone, a za dalji tok sam vec ranije pisao i skidam kapu svima u strucnom stabu. Uostalom, sve je i krenulo radi posta lika koji je toliko bitan da se nalazi na listi gnjavatora. Cak ne bih ni vidio post da ga @belosevic (cini mi se) nije citirao.Pantelija je napisao/la: ↑21 okt 2020, 19:58![]()
Poredi nas sa ekipom koju smo mlatnuli hladno u sred mostara, od koje smo odigrali kolo vise u evropi plus liga prvaka.
Jel moguce? Dakle da smo spremni ko zrinjski bili bi 5. Ovako kad nas Jela debil sprema mi smo prvi... Fuj jeleskovicu.. Fuj. Da si nas spremao ko zrinjski sto se spremio ....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Joj lika, ne konta da bi se preforsirali da smo igrali na 100% pocetak sezone, igrali smo cesto, liga, europa i bilo bi samoranjavanje da smo igrali sa 100% odmah na pocetku, jer ne bi podigli formu na ovaj nivo.
Ljudi su NAMJERNO igrali pod rucnom, planski. I bili su u pravu, vidimo danas plodove takve taktike.
Ljudi su NAMJERNO igrali pod rucnom, planski. I bili su u pravu, vidimo danas plodove takve taktike.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne citas, brate. Ne 100%, samo spremniji nego sto smo bili. Mi ni sada nismo na 100% i tu se slazem s @Pantelijom kada kaze da cemo na vrhuncu biti kako sezona odmice.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 okt 2020, 20:22Joj lika, ne konta da bi se preforsirali da smo igrali na 100% pocetak sezone, igrali smo cesto, liga, europa i bilo bi samoranjavanje da smo igrali sa 100% odmah na pocetku, jer ne bi podigli formu na ovaj nivo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Nama Zrinjski mora biti zvijezda vodilja u buducem poslovanju a i sportskom segmentu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije sigurno radi mene već radi tebe i tebi sličnih. Svrha ti/vam je da se prepucavate međusobno i pretežno zato i pišeš postove. Citiraš čovjeka gdje ti je odgovorio na tvoje odvratne prozivke gdje mu spominješ porodicu u lošem kontekstu kao i njega samog. To ne mogu dozvoliti.
Tema je FK Sarajevo a ne tvoje frustracije. Dobro mi je jedan momak napisao u vezi tebe, ja što sam bolji ti si sve više odvratniji, ne ide to tako.
Tema je FK Sarajevo a ne tvoje frustracije. Dobro mi je jedan momak napisao u vezi tebe, ja što sam bolji ti si sve više odvratniji, ne ide to tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nije, oni su tu da konstruktivno raspravljaju argumentima, nikada ne vrijedjajuMortemHz je napisao/la: ↑21 okt 2020, 20:30Nije sigurno radi mene već radi tebe i tebi sličnih. Svrha ti/vam je da se prepucavate međusobno i pretežno zato i pišeš postove. Citiraš čovjeka gdje ti je odgovorio na tvoje odvratne prozivke gdje mu spominješ porodicu u lošem kontekstu kao i njega samog. To ne mogu dozvoliti.

K'o da sam napisao post maloprije, sad ga nema. Moram smanjit pivu, postajem alergičan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ma bug neki na forumu i meni se desavalo

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde sad malo normalnije postove, da pokupim taj keš na kraju dana. 

Morto ubleho sabiraj bodove na nagradnoj, imam ishod, strijelca i 2 asistenta
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Više nemaš.

- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam ispred ovih malih forumasa, da se ovo vise ne ponavlja

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jesmol dobili?
Jel Rahmanovic dao gol?
Jel Velkoski asistirao?
Jel Hebibovic asistirao?
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- feniksptica
- Kontakt:
Treba koga za zamjenika moderatora s biro skinut pa postavit. Dobra para.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ti vidi hoćeš li tamo diskutovati sa navijačima Veleža ili ovdje..feniksptica je napisao/la: ↑21 okt 2020, 20:52Treba koga za zamjenika moderatora s biro skinut pa postavit. Dobra para.
- RajaBa1983
- Kontakt:
ali nije bilo 0-3

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
To je bolje nego pareMortemHz je napisao/la: ↑21 okt 2020, 20:57Pa ti vidi hoćeš li tamo diskutovati sa navijačima Veleža ili ovdje..feniksptica je napisao/la: ↑21 okt 2020, 20:52Treba koga za zamjenika moderatora s biro skinut pa postavit. Dobra para.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, juka55, Tatamata1946 i 29 gostiju.