Neka smo primili 2 gola, taman da se ne opustimo sljedeću protiv njih na Koševu.
Samo da nije ništa ozbiljno sa Ahmetovićem

Što se mene tiče, nek primamo 6 golova po tekmi, ako damo jedan više, ne zamjerim im.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo opušteno družehamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:58Ma ovo sam uradio više iz zezancije ko će krenuti u raspravu da ga zezam... Haj dosta sad o onom klocu moro sam nekog zezatiBordo23 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:53Nisam neki ljubitelj Džafića, ali je ovo gore napisano čista glupost. Ko zna kako smo primili golove?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:45
Kakve to veze ima sa tvojim glupim razmisljanjem?
E cuj imamo vrh odbranu 100% je Dzafic kriv![]()
![]()
Neki bi izgleda samo pljuvali..
moSa rajvoSa
K'o Liverpool 2014., ne može odbrana naprimat koliko napad može natrpat.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:59Odlično, još jedna u nizu, čestitke igračima i SŠ.
Neka smo primili 2 gola, taman da se ne opustimo sljedeću protiv njih na Koševu.
Samo da nije ništa ozbiljno sa Ahmetovićem
Što se mene tiče, nek primamo 6 golova po tekmi, ako damo jedan više, ne zamjerim im.
hamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:42Jok moja nana kriva pa imamo odbranu vrh a vidio si sve protiv slobode...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:41A otkud znas da je krivac za ijedan gol Dzafic ??
dobro si cuo nedjelja 17:00 moja tv
Moja greška.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 54 gosta.