FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jako počeli, na kraju se malo opustili..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kad je izvlačenje
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa tvojim glupim razmisljanjem?
E cuj imamo vrh odbranu 100% je Dzafic kriv

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jedino sto fakat nevalja je sto moramo primiti gol, dva po utakmici. Sad ne mogu nista pricati dok nevidim situacije ali fakat se mora raditi nesto na toj defanzivi, ali mislim prije na psihickom segmentu da bez obzira sto vodimo, 2:0 3:0 nebitno, utakmica traje 90 minuta i da nema opustanja !
Btw, cestitke momcima na prolazu, daj nam sad taj Klis
Btw, cestitke momcima na prolazu, daj nam sad taj Klis

U novi boj ...
Jel ima ko bolju odbranu u ligi??GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:45Kakve to veze ima sa tvojim glupim razmisljanjem?
E cuj imamo vrh odbranu 100% je Dzafic kriv![]()
![]()
Pa bolje daj Dizdareviću nek brani i ako neće potpisati više vrijedi...
FKS
More bit.hamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:42Jok moja nana kriva pa imamo odbranu vrh a vidio si sve protiv slobode...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:41A otkud znas da je krivac za ijedan gol Dzafic ??
Stavi sliku nane pored vaservage

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:50More bit.hamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:42Jok moja nana kriva pa imamo odbranu vrh a vidio si sve protiv slobode...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:41
A otkud znas da je krivac za ijedan gol Dzafic ??
Stavi sliku nane pored vaservage![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Ne valja ti poso koji radishamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:48Jel ima ko bolju odbranu u ligi??GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:45Kakve to veze ima sa tvojim glupim razmisljanjem?
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja bih volio da mi dobijemo Kosevo. Dalo bi se Kosevo renovirat za trostruko manje pre nego da se pravi novi stadion od 10-15k mjesta. A Kosevo bi se dalo ptepakovat jer nije sve od tribina za bacit.
Medjutim neki osjecaj imam da ko god bude na vlasti se to nece desiti i samo ce nas zamajavati. Mislim da sto prije shvatimo da nas zavlace to ce i biti bolje za nas.
Ako se ovo ne rijesi do izbora a pobjede isti odmah mozemo trazit lokaciju il cekati opet 4 godine da se pokrene prica.
A ako pobjedi druga opcija dati im fore maksimalno do marta aprila i ako ne rijese sve ce nam biti jasno.
Medjutim neki osjecaj imam da ko god bude na vlasti se to nece desiti i samo ce nas zamajavati. Mislim da sto prije shvatimo da nas zavlace to ce i biti bolje za nas.
Ako se ovo ne rijesi do izbora a pobjede isti odmah mozemo trazit lokaciju il cekati opet 4 godine da se pokrene prica.
A ako pobjedi druga opcija dati im fore maksimalno do marta aprila i ako ne rijese sve ce nam biti jasno.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 21 okt 2020, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Nisam neki ljubitelj Džafića, ali je ovo gore napisano čista glupost. Ko zna kako smo primili golove?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:45Kakve to veze ima sa tvojim glupim razmisljanjem?
![]()
Neki bi izgleda samo pljuvali..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- egocentrik
- Kontakt:
Sto ta međusobna prepucavanja ne ostavite po strani malo, i jedan i drugi nekad znate izvaliti nebuloze ali vam niko ne zamjera jer je ovo ipak forum a uzimaju se u obzir i vaše godine. Ako ne znate uživati u rutiniranju naše ekipe nemojte nista ni pisati.
Nisam gledao utakmicu kao i vas 99% ostalih ali sam ponosan na svoj klub sto i sa izmiješanim sastavom rutinski zavrsavamo "manje" utakmice.
VAMOSSSS SARAJEVO!
Nisam gledao utakmicu kao i vas 99% ostalih ali sam ponosan na svoj klub sto i sa izmiješanim sastavom rutinski zavrsavamo "manje" utakmice.
VAMOSSSS SARAJEVO!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ja se još školujem hahaahfeniksptica je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:50Ne valja ti poso koji radishamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:48Jel ima ko bolju odbranu u ligi??GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:45
Kakve to veze ima sa tvojim glupim razmisljanjem?
![]()
FKS
Sta sam ja to pogrijesio u momentu kada je post napisan? Pogledaj datum, uporedi moje kasnije postove, posebno nasu raspravu i vidjet ces da sam tvrdio da tada nismo bili spremni i da smo se bojali kiksa protiv Velsana zbog fizicke spreme. Naravno da smo sada spremniji, to i nisam sporio, sto se takodjer moze vidjeti u mojim postovima. Uzalud pokusavas da izvrnes znacenje mojih tadasnjih postova. Lijep pozdrav.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:34Hahahahahahahahahaahh kako je lijepo kasnije vratiti film i pročitati ovakve postove. Odmah se vidjelo da ga lik prezire i da mu se nakačio na leđa, i to čovjeku koji je jedan od najjačih stručnjaka u ovom dijelu Evrope i koji ima perverzne uspjehe u svakom projektu. Bilo je još glava, koji su uz njega bili i koji su pisali razorazne gluposti, i opet na kraju ispadnu glupi k'o noć.
Čak je kasnije i nastavio gurati svoje, kad sam ga pitao ima li obraza i što ne izađe kao lafčina i ne izvine se čovjeku. Džaba je to pričati, ali najslađe je na kraju vidjeti kako ljudi lete pred rudu i koliki bijes pokazuju, a na kraju im se sve to obije o glavu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma ovo sam uradio više iz zezancije ko će krenuti u raspravu da ga zezam... Haj dosta sad o onom klocu moro sam nekog zezatiBordo23 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:53Nisam neki ljubitelj Džafića, ali je ovo gore napisano čista glupost. Ko zna kako smo primili golove?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:45Kakve to veze ima sa tvojim glupim razmisljanjem?
![]()
Neki bi izgleda samo pljuvali..
moSa rajvoSa
FKS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.