FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igra Div ko Botafogo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- feniksptica
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahahaahh kako je lijepo kasnije vratiti film i pročitati ovakve postove. Odmah se vidjelo da ga lik prezire i da mu se nakačio na leđa, i to čovjeku koji je jedan od najjačih stručnjaka u ovom dijelu Evrope i koji ima perverzne uspjehe u svakom projektu. Bilo je još glava, koji su uz njega bili i koji su pisali razorazne gluposti, i opet na kraju ispadnu glupi k'o noć.
Čak je kasnije i nastavio gurati svoje, kad sam ga pitao ima li obraza i što ne izađe kao lafčina i ne izvine se čovjeku. Džaba je to pričati, ali najslađe je na kraju vidjeti kako ljudi lete pred rudu i koliki bijes pokazuju, a na kraju im se sve to obije o glavu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad je zdrijeb za cetvrtfinale?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
2:4 malo su se opustili, očekivano
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Znaci kerovi jedva čekaju kakvu mandzu da nam naprave koji su to dušmani.
- feniksptica
- Kontakt:
Gledaj u nasoj alviji koliko ima koji jedva cekaju da primimo gol il da se neko povrijedi da krenu sra.ti a onda za ostale ne cudi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odlicno je ovo i da smo dobili golom razlike ja bih bio zadovoljan. Samo da se ne opuatimo na Kosevu i da na osnovu ovoga ne pomislimo lahko cemo.
Ne zanima me kup ali izgleda da nas klub bas zanima i da idemo na duplu ove sezone. Kakvu nam sigurnost i povjerenje daju i lagano nas privikavaju na to.
@Zundo cetvetfinale se igra nekad pocetkom marta tako da ja mislim da ce nekad prije toga biti izvlacenje parova.
Ne zanima me kup ali izgleda da nas klub bas zanima i da idemo na duplu ove sezone. Kakvu nam sigurnost i povjerenje daju i lagano nas privikavaju na to.
@Zundo cetvetfinale se igra nekad pocetkom marta tako da ja mislim da ce nekad prije toga biti izvlacenje parova.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A otkud znas da je krivac za ijedan gol Dzafic ??
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Razvlace nas do izbora, nema nista od toga.extazy je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:11Općina Centar danas je saopštila da je FK Sarajevo dostavljen prednacrt ugovora o zakupu stadiona Koševo.
Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.
"U skladu sa dogovorom sa drugog sastanka pregovaračkih timova Općine Centar i FK Sarajevo, danas je Općina Centar Sarajevo dostavila na izjašnjenje Udruženju FK Sarajevo prijedlog teksta Prednacrta ugovora o zakupu stadiona „Asim Ferhatović Hase“- Koševo.
U pratećem aktu predloženog teksta ugovora, općinski načelnik Nedžad Ajnadžić je naglasio da ovaj Prednacrt predstavlja polaznu osnovu u daljnjem procesu pregovora i iznalaženja zajedničkih rješenja u definisanju konačnog teksta ovog dokumenta.
U skladu sa zaključcima Općinskog vijeća, usaglašeni prijedlog teksta ugovora između Općine i FK Sarajevo o zakupu ovog stadiona biće upućen na razmatranje i odlučivanje Općinskom vijeću.
U tom smislu, ukoliko se tekst ugovora između dvije strane usaglasi, biće upućen na razmatranje i odlučivanje na prvu narednu sjednicu Općinskog vijeća", poručili su iz Općine Centar.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Jok moja nana kriva pa imamo odbranu vrh a vidio si sve protiv slobode...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:41A otkud znas da je krivac za ijedan gol Dzafic ??
Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 21 okt 2020, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
Hvala careShofaII je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:40Odlicno je ovo i da smo dobili golom razlike ja bih bio zadovoljan. Samo da se ne opuatimo na Kosevu i da na osnovu ovoga ne pomislimo lahko cemo.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakav zakljucakhamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:42Jok moja nana kriva pa imamo odbranu vrh a visio si sve protiv slobode...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:41A otkud znas da je krivac za ijedan gol Dzafic ??

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kraj u Krupi. Sarajevo ide dalje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel stigo taj Hajrivić ili možda Bećiraj ops hahaahahGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:43Kakav zakljucakhamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:42Jok moja nana kriva pa imamo odbranu vrh a visio si sve protiv slobode...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:41
A otkud znas da je krivac za ijedan gol Dzafic ??![]()
FKS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.