Treba Vinko poslije tekme u moržovom stilu izjaviti, nisam zadovoljan igrom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:32Evo jedna insajderska - dijelovi kriznog štaba na čelu sa Čerkezom, inače skretnicarom, juce su pripremili akciju da nas zajebu i stave nase igrace u izolaciju 14 dana. Naša ljekarska služba, kao i pojedini ljekari navijači Sarajeva na rukovodećim pozicijama (neću ih imenovati) su od 7 ujutro juce bili na nogama da se tome suprotstave. Neću ulaziti u detalje, ali smo eskvirali pokusaj zahvaljujući našim ljekarima. 100% provjerena informacija iz prve ruke, od samih aktera, skretničarska kuhinja nas je pokušala ujebati. I to dobro.
Neću tamo, treba da ograjišem pu purobertkosar je napisao/la: ↑21 okt 2020, 15:48Fatajte se malo mitomanske stranice da vidite kako oni placu zbog zecova![]()
Sta ima tempiranje??? Onlajn trener da tempira???
Meni se one utakmice cine kao trening utakmice, uigravanja, pripreme, da je Vinko namjerno nesto pokusavo i uigramo, kako god isplatilo nam se, ja ne znam postojil klub u BiH da nas moze zaustavit.zagor1987 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 15:51Kaze sve se vidi to odma na prvu da nema napredka igra ni blizu Zeljinoj jer Amar je nivo sto i pokazuje a Vinko flop al sacekajmo kazu polsezonu pa cemo to i potvrditi
Sve je to puka slučajnost, kakvo tempiranje, Jelešković i mi.. Kako ste naivni, Vinkeca serre otkad je došao.
Pa logicno nece ko Amaw u prva tri meca poginut i potrosit se vec tempirat formu a ne ko oni 303 prijateljska mecaextazy je napisao/la: ↑21 okt 2020, 15:54Meni se one utakmice cine kao trening utakmice, uigravanja, pripreme, da je Vinko namjerno nesto pokusavo i uigramo, kako god isplatilo nam se, ja ne znam postojil klub u BiH da nas moze zaustavit.
Naravno, samo meni je drazi Igman jer je u gradu, a Klis je samo u opcini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.