Konacno da su derbiji postali zanimljiviji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Fulio je 3 dobre šanse, ali realno jedini uz Hakimija koji je odigrao dosta dobru utakmicu. Drugo poluvrijeme je bio preumoran, kao i Vidal, i trebali su obojica napolje oko 65-70e minute, al jbga kad imas kloca za trenera. 4i napadač WHAT?GeriOldman je napisao/la: ↑17 okt 2020, 19:57Nek priča ko šta hoće, ovo crno govedo je katastrofa igrač
Nadamo se da Kwadwo izdrži još 3-4 dana kao Free Agent, trebat će Maxu lijevi bek
Kratko i jasnoI can accept missing chances. I can accept unlucky bounces and 50/50 refereeing. I can’t accept Antonio Conte being out coached by every coach that Inter faces.
Sky - Despite Bastoni's availability, Kolarov might start again versus Borussia Monchengladbach
I za vikend je prenosila Arena 1 i iako imam dvije neke Arene 1 ipak je prijenos bio na nekoj trećoj, koliko ima Arena 4?
Prvo poluvrijeme sam gledao kod prijatelja koji ima Moju TV, a drugo kod sebe, a imam Telemach. Tako da mislim da si imao prenos, samo si se negdje zajebao dok si tražio.
imaju srpska, hrvatska i bosanska arena, mislim da je na srpskoj bio prenos.Interista02 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:23Prvo poluvrijeme sam gledao kod prijatelja koji ima Moju TV, a drugo kod sebe, a imam Telemach. Tako da mislim da si imao prenos, samo si se negdje zajebao dok si tražio.
Nemam TV, nego samo mojuwebtv a na njoj haman nemaju svi kanali kao na pravoj Mojoj TV. Jbg dešavat će mi se ovoInterista02 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:23Prvo poluvrijeme sam gledao kod prijatelja koji ima Moju TV, a drugo kod sebe, a imam Telemach. Tako da mislim da si imao prenos, samo si se negdje zajebao dok si tražio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.