Ma vjerujem da su na sve spremni, samo mislim da su izgubili dosta uticaja kojeg su nekad imali.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 15:06Griješiš. Pali kurcu za uši jesu, ali i dalje mešetare.skoroalen je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:39Buraz, u skretničarskoj kuhinji više ni soli ni brašna nema, odakle im moć za jednu takvu odluku? Pali su qrcu za uši ima tri godine na svim planovima.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:32Evo jedna insajderska - dijelovi kriznog štaba na čelu sa Čerkezom, inače skretnicarom, juce su pripremili akciju da nas zajebu i stave nase igrace u izolaciju 14 dana. Naša ljekarska služba, kao i pojedini ljekari navijači Sarajeva na rukovodećim pozicijama (neću ih imenovati) su od 7 ujutro juce bili na nogama da se tome suprotstave. Neću ulaziti u detalje, ali smo eskvirali pokusaj zahvaljujući našim ljekarima. 100% provjerena informacija iz prve ruke, od samih aktera, skretničarska kuhinja nas je pokušala ujebati. I to dobro.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Istina, cuo sam za ovo, mada nisam znao da je Cerkez **** prste mjesao svoje.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:32Evo jedna insajderska - dijelovi kriznog štaba na čelu sa Čerkezom, inače skretnicarom, juce su pripremili akciju da nas zajebu i stave nase igrace u izolaciju 14 dana. Naša ljekarska služba, kao i pojedini ljekari navijači Sarajeva na rukovodećim pozicijama (neću ih imenovati) su od 7 ujutro juce bili na nogama da se tome suprotstave. Neću ulaziti u detalje, ali smo eskvirali pokusaj zahvaljujući našim ljekarima. 100% provjerena informacija iz prve ruke, od samih aktera, skretničarska kuhinja nas je pokušala ujebati. I to dobro.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- egocentrik
- Kontakt:
Hajmo još dva brzo i završiti priču.
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 21 okt 2020, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ko je strijelac?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Je li stvarno ima neko sa stadiona da snima ili??
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trola ba
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nakon ubačaja Tatara, Galić je skrenuo loptu u vlastitu mrežu.
Sarajevo ljubavi moja.
Bas tako pogotovo kako se morz vratio samo sto vise nije vrijeme kad smo mi na virslama tako da nam se mogu samo sagetPeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 15:06Griješiš. Pali kurcu za uši jesu, ali i dalje mešetare.skoroalen je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:39Buraz, u skretničarskoj kuhinji više ni soli ni brašna nema, odakle im moć za jednu takvu odluku? Pali su qrcu za uši ima tri godine na svim planovima.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:32Evo jedna insajderska - dijelovi kriznog štaba na čelu sa Čerkezom, inače skretnicarom, juce su pripremili akciju da nas zajebu i stave nase igrace u izolaciju 14 dana. Naša ljekarska služba, kao i pojedini ljekari navijači Sarajeva na rukovodećim pozicijama (neću ih imenovati) su od 7 ujutro juce bili na nogama da se tome suprotstave. Neću ulaziti u detalje, ali smo eskvirali pokusaj zahvaljujući našim ljekarima. 100% provjerena informacija iz prve ruke, od samih aktera, skretničarska kuhinja nas je pokušala ujebati. I to dobro.
0:1 ajmoooooo
Hvala druže!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobar tekstualni prijenos, cak i slike postavljaju 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Treba Čerkezu yebati umrle smeće mešetarsko,fujLik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 15:08Istina, cuo sam za ovo, mada nisam znao da je Cerkez **** prste mjesao svoje.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:32Evo jedna insajderska - dijelovi kriznog štaba na čelu sa Čerkezom, inače skretnicarom, juce su pripremili akciju da nas zajebu i stave nase igrace u izolaciju 14 dana. Naša ljekarska služba, kao i pojedini ljekari navijači Sarajeva na rukovodećim pozicijama (neću ih imenovati) su od 7 ujutro juce bili na nogama da se tome suprotstave. Neću ulaziti u detalje, ali smo eskvirali pokusaj zahvaljujući našim ljekarima. 100% provjerena informacija iz prve ruke, od samih aktera, skretničarska kuhinja nas je pokušala ujebati. I to dobro.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, ebi46, Sazg i 47 gostiju.