Hodzic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Realno morao je Oremuš da odmori jednu.
Jest to, lakse bi trpio nekog krilnog na beku ili nekog drugog, mogao je i Handzica na desnog beka bolje bi bilo
Ja davno rekoh, treći trener koji vidi da nema hljeba od njega, nažalost.
Da, bas kada smo proslavili kup dole nije bilo problema. Uprava im je i donekle ok.
Buraz, u skretničarskoj kuhinji više ni soli ni brašna nema, odakle im moć za jednu takvu odluku? Pali su qrcu za uši ima tri godine na svim planovima.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:32Evo jedna insajderska - dijelovi kriznog štaba na čelu sa Čerkezom, inače skretnicarom, juce su pripremili akciju da nas zajebu i stave nase igrace u izolaciju 14 dana. Naša ljekarska služba, kao i pojedini ljekari navijači Sarajeva na rukovodećim pozicijama (neću ih imenovati) su od 7 ujutro juce bili na nogama da se tome suprotstave. Neću ulaziti u detalje, ali smo eskvirali pokusaj zahvaljujući našim ljekarima. 100% provjerena informacija iz prve ruke, od samih aktera, skretničarska kuhinja nas je pokušala ujebati. I to dobro.
Ma zahjebi tu pricu, on tebi lafo jedno prica a cim su na stadionu pjeva sa onim debilima...normalno da tu nema nikakvog istinskog covjeka medju njima i sve je predstava za javnost...jer inace bi neko rekao nesto, dok god sute svi su isti.....MortemHz je napisao/la: ↑21 okt 2020, 11:43Nisu javno jer ne žele problem sa ljudima u tom polu-gradiću, zamisli šta bi bilo da ''okrenu leđa'' svojim navijačima, razapeli bi ih. Pričao sam ja sa jednim momkom na Koševu kad su dolazili prije par godina, ne znam ni ko je ni šta je tamo ali otprilike priča isto kao i mi ali vidiš da im nije ugodno kad se to spomene, savjest valjda. Naravno da nije on kriv kao ni njihova uprava za taj dan ali na neki način su i oni bili dio toga mada daleko, daleko najveću odgovonost snose obični građani - njihovi navijači kao i policija ZHK-a.
Poenta je da imamo neki ok odnos sa njihovom upravom. Na stranu njihovi navijači i taj odvratni, primitivni sistem koji ne postoji ni u jednom klubu u Europi gdje selektivno biraju igrače jedne vjere.
Nasi isto trebaju na savez izvrsiti neki pritisak da klubovi pocnu testirati svoje igrace, pa da vidimo kako ce se oni postaviti po tom pitanju....PeppermintSA je napisao/la: ↑21 okt 2020, 14:32Evo jedna insajderska - dijelovi kriznog štaba na čelu sa Čerkezom, inače skretnicarom, juce su pripremili akciju da nas zajebu i stave nase igrace u izolaciju 14 dana. Naša ljekarska služba, kao i pojedini ljekari navijači Sarajeva na rukovodećim pozicijama (neću ih imenovati) su od 7 ujutro juce bili na nogama da se tome suprotstave. Neću ulaziti u detalje, ali smo eskvirali pokusaj zahvaljujući našim ljekarima. 100% provjerena informacija iz prve ruke, od samih aktera, skretničarska kuhinja nas je pokušala ujebati. I to dobro.
Bez tebe ih kao nemam jel