FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovdje bi trebala biti snimka utakmice https://www.youtube.com/user/fotosimic
Koji si fakultet zavrsio?skoroalen je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:09Slažem se, syeba se momak. Evo od mene podrška.ThrillerHz je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:04Dajte @zlo87 malo paznje, peti put pise istu stvar. Hajmo malo kolegijalnosti...![]()
![]()
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Logicno da se ovim strumfovsko nastrojenim simpatizerima Sarajeva klip na insta ne svidja...jos da je bio vezan za plavu ravaku, ih bilo bi ovdje i pisanja „uprava napolje“.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ubice treba ponizavati na svakom koraku, kad smo god u mogucnosti za to.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:23Logicno da se ovim strumfovsko nastrojenim simpatizerima Sarajeva klip na insta ne svidja...jos da je bio vezan za plavu ravaku, ih bilo bi ovdje i pisanja „uprava napolje“.
-
- Kontakt:
ŠB pravi ustaški klub. Samo katolici igraju njihov predsjednik izjavio ne trebaju im drugi, fašisti . Nikad nisu nista uradili da se pronadje ubica Vedrana, uvijek je dole na nož. I mi sad tu o nekom videu raspravljamo, smiješni smo.

Zbog ovog momka dok se ubica ne pronadje, nikad im halaliti i zaboraviti....
hvala drugJohnKeynes97 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 10:23Vuce povredu. Vratio se treninzima, ali nije otputovao.hamsik je napisao/la: ↑21 okt 2020, 10:06šta je sa JukićemMortemHz je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:58U Banja Luku su uz odobrenje nadležnog epidemiologa Kriznog štaba Kantona Sarajevo otputovali sljedeći igrači:
Džafić, Dizdarević, Dupovac, Miličević, Šerbečić, Adukor, Oremuš, Hodžić, Pidro, Islamović, Salčin,Sušić, Pejović, Đokanović, Rahmanović, Mustedanagić, Fanimo, Hebibović, Tatar, Velkoski, Handžić i Ahmetović.
Stručni štab u Banja Luku putuje automobilima, a igrači sa dva autobusa. U hotelu će svi biti smješteni u jednokrevetnim sobama poštujući sve epidemiološke mjere.
Medicinski tim Fudbalskog kluba Sarajevo zakazao je još jedno testiranje za kraj sedmice uoči utakmice 12. kola m:tel Premijer lige BiH.
Utakmica 1/8 finala Kupa protiv Krupe na rasporedu je sutra 21. oktobra sa početkom u 15 sati.
FKS
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto ti ces meni govoriti, da on nije otputovao.Zundo je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:56Jukic nije otputovao.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:52Danas ubaciti malo ove igrace iz drugog plana.
Salcin, Jukic, Besim, Ahmetaga(nije igrao od prve zadnje 2 utakmice), Adukor, Djokanovic...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Purgeru nemoj da ti Zundo kosti lomi !ElCartel11 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:35Eto ti ces meni govoriti, da on nije otputovao.Zundo je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:56Jukic nije otputovao.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:52Danas ubaciti malo ove igrace iz drugog plana.
Salcin, Jukic, Besim, Ahmetaga(nije igrao od prve zadnje 2 utakmice), Adukor, Djokanovic...
- muhamedhulk
- Kontakt:
moram pohvaliti ovaj novi nacin pristupanja Klubu putem clanstva! bukvalno mi sad trebalo do 5min vremena da ispunim prijavu i platim karticom. svaka cast!
imam onu clansku staru, sjecam se kad sam se uclanio, ispuni na papir, predaj, placaj, ovo-ono...ovo sad je bombona.
a i vidim da na viber salju vijesti, odlicno ko nema fb, insta a ima smartphone, dodje poruka i vidis sve
imam onu clansku staru, sjecam se kad sam se uclanio, ispuni na papir, predaj, placaj, ovo-ono...ovo sad je bombona.
a i vidim da na viber salju vijesti, odlicno ko nema fb, insta a ima smartphone, dodje poruka i vidis sve

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Jel to Jukic zavrsio s nama vec, jer ga nema vec par utakmica, a nije povreda u pitanju
- muhamedhulk
- Kontakt:

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kad neko zabije panenku iz penala, očekujemo na snimku prigodnu muzičku numeru, tipa "mahi mahi mahi maaaaahinalno" od Viki. Ili, hajmo skinut svaku odbranu Kovačevića, uz onaj Merlinov vrisak "pucaaaaaaj, ne možeš mi ništa!". To bi bio pun pogodak.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:23Logicno da se ovim strumfovsko nastrojenim simpatizerima Sarajeva klip na insta ne svidja...jos da je bio vezan za plavu ravaku, ih bilo bi ovdje i pisanja „uprava napolje“.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hos da problema imas?ElCartel11 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:35Eto ti ces meni govoriti, da on nije otputovao.Zundo je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:56Jukic nije otputovao.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 09:52Danas ubaciti malo ove igrace iz drugog plana.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jesi li magistrirao?skoroalen je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:45Kad neko zabije panenku iz penala, očekujemo na snimku prigodnu muzičku numeru, tipa "mahi mahi mahi maaaaahinalno" od Viki. Ili, hajmo skinut svaku odbranu Kovačevića, uz onaj Merlinov vrisak "pucaaaaaaj, ne možeš mi ništa!". To bi bio pun pogodak.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 okt 2020, 12:23Logicno da se ovim strumfovsko nastrojenim simpatizerima Sarajeva klip na insta ne svidja...jos da je bio vezan za plavu ravaku, ih bilo bi ovdje i pisanja „uprava napolje“.![]()
![]()
Nisam, napustio na četvrtoj godini i došao ovdje u Njemačku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Alles gut
Povreda je u pitanju. Istegnuce misica
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 21 okt 2020, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Trenutno korisnika/ca: hibrid, KarloIvandic, Lavcina, Samba71 i 60 gostiju.